filip1001 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pilnie potrzebuję skontaktować się z kolegą stanley , pomoże ktoś ?
Bulczas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pilnie potrzebuję skontaktować się z kolegą stanley , pomoże ktoś ? po 18 urodziło mu się dziecko więc może nie być w stanie rozmawiać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :gwizdanie: Dostałeś Nutelle? krowki z taurona
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 gratulacje stary dzięki ja tam nie miałem w tym za dużo udziału
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja już po spocie,dziś z lekkim poślizgiem dzięki mojej kobiecie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stanisław Congratulations i po spocie, mój pies trochę szczekał w bagażniku
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dzięki jeszcze raz PS. róbcie dzieci - ktoś musi robić na nasze emerytury [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:16_________________________________________________BTW jak w przyszłości wypadnie spot w dzień ojca, to będą 3 auta :gwizdanie:
nikaa Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stanisław Congratulations i po spocie, mój pies trochę szczekał w bagażniku Jakby Ciebie baba która miała psa odebrać wystawiła to też by ci w bagażniku szczekał :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dzięki jeszcze raz PS. róbcie dzieci - ktoś musi robić na nasze emerytury [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:16_________________________________________________BTW jak w przyszłości wypadnie spot w dzień ojca, to będą 3 auta :gwizdanie: Stasiu ale widzę, że coś słabo dzisiaj zapodałeś bo jeszcze pisać możesz
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stanisław Congratulations i po spocie, mój pies trochę szczekał w bagażniku Jakby Ciebie baba która miała psa odebrać wystawiła to też by ci w bagażniku szczekał :gwizdanie: jeśli chodzi o psy, Miszka ma pewne doświdczenie :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:22_________________________________________________ dzięki jeszcze raz PS. róbcie dzieci - ktoś musi robić na nasze emerytury [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:16_________________________________________________BTW jak w przyszłości wypadnie spot w dzień ojca, to będą 3 auta :gwizdanie: Stasiu ale widzę, że coś słabo dzisiaj zapodałeś bo jeszcze pisać możesz delikatnie piwko, jakby coś, to jutro zapraszam
tolek85 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan, gratki diman i miron, wyruchałem was, pierwszy z A4 zjechałem
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stanisław Congratulations i po spocie, mój pies trochę szczekał w bagażniku Jakby Ciebie baba która miała psa odebrać wystawiła to też by ci w bagażniku szczekał :gwizdanie: ale to nie o Waszego psa chodziło - później z grilla zrobiłem psa
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan, gratki diman i miron, wyruchałem was, pierwszy z A4 zjechałem ale musimy się kiedyś sprawdzić z Mironem się trochę pogoniłem i widać tą różnicę tych 80 KM bo odchodził mi niemiłosiernie
nikaa Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stanisław Congratulations i po spocie, mój pies trochę szczekał w bagażniku Jakby Ciebie baba która miała psa odebrać wystawiła to też by ci w bagażniku szczekał :gwizdanie: ale to nie o Waszego psa chodziło - później z grilla zrobiłem psa a no to chyba że tak ale jeśli ci tak psa brakuje że z grilla go robisz to my bardzo chętnie Ci naszego damy
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan, gratki diman i miron, wyruchałem was, pierwszy z A4 zjechałem ja już dawno nie ale powiedziałem na porodówce, że do roku znowu tam jestem
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan, gratki diman i miron, wyruchałem was, pierwszy z A4 zjechałem
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Stan, gratki diman i miron, wyruchałem was, pierwszy z A4 zjechałem czekałem na to
Rekomendowane odpowiedzi