stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będę przy tym stoliku co zawsze
A4 Mario Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będę przy tym stoliku co zawsze :good: O Kery ???
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będę przy tym stoliku co zawsze :good: O Kery ??? się możemy zgadać jutro... (godz 18 ? )
A4 Mario Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będę przy tym stoliku co zawsze :good: O Kery ??? się możemy zgadać jutro... (godz 18 ? ) Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty:
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będę przy tym stoliku co zawsze :good: O Kery ??? się możemy zgadać jutro... (godz 18 ? ) Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty: ja nic wielkiego na jutro nie planuje, mam jutro i w niedziele rano trochę spraw do ogarnięcia, jesli chcecie to się zorganizujcie i wpadajcie
A4 Mario Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Z takim podejściem to nic nie zorganizujemy... jak wypad na narty .... od 4 tygodni ... :thumbdown:
danielom Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Z takim podejściem to nic nie zorganizujemy... jak wypad na narty .... od 4 tygodni ... :thumbdown: To Ciebie wiecznie nie ma, światowy człowiek :naughty:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 00:21_________________________________________________ może ktoś z Żorskich ... :naughty: Jeśli chodzi o mnie, nie ma opcji, mam impreze rodzinna
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty: ja Pucek na bank przyjedzie :polew:
A4 Mario Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty: ja Pucek na bank przyjedzie :polew: :good: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 z rańca [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 08:57_________________________________________________ Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty: to jak Mario jest ta ekipa czy nie bo coś mieszasz
A4 Mario Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 z rańca [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 08:57_________________________________________________ Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 Wrzuc oficjalne info na Gliwickie... to działa na takich leszczy typu Miron Krolu Pucek... może ktoś z Żorskich ... :naughty: to jak Mario jest ta ekipa czy nie bo coś mieszasz Nawet nie gadaj... jak widac same piczki na Gliwickich ...
hubtychy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale zimno.Rano mi pokazało -13,5 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale zimno.Rano mi pokazało -13,5 :gwizdanie: uuuu to pewnie czeka mnie piłowanie - ciekawe czy odpalę tak sobie dziś pomyślałem, że problem zaczął się w momencie jak przestałem parkować w garażu
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale zimno.Rano mi pokazało -13,5 :gwizdanie: uuuu to pewnie czeka mnie piłowanie - ciekawe czy odpalę tak sobie dziś pomyślałem, że problem zaczął się w momencie jak przestałem parkować w garażu czujnik temperatury silnika :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale zimno.Rano mi pokazało -13,5 :gwizdanie: uuuu to pewnie czeka mnie piłowanie - ciekawe czy odpalę tak sobie dziś pomyślałem, że problem zaczął się w momencie jak przestałem parkować w garażu No ja też muszę kręcić kilka sekund dłużej ale puki co pali od pierwszego kopa. A podobno na przyszły tydzień zapowiadają mrozy powyżej -20 i tak myślę czy nie wyciągnąć aku do podładowania bo robię w większości krótkie trasy
Rekomendowane odpowiedzi