Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 warto pracować za ile :?: myślę, że min 4k na łapę, ale furka + paliwo + tel musi być
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 warto pracować za ile :?: myślę, że min 4k na łapę, ale furka + paliwo + tel musi być to wysoko postawiłeś poprzeczkę
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 warto pracować za ile :?: myślę, że min 4k na łapę, ale furka + paliwo + tel musi być to wysoko postawiłeś poprzeczkę powiem tak jestem przyzwyczajony do tego, że furka (+ paliwo), tel, komp mam free więc już duży koszt odpada więc tak naprawdę jeśli było by mniej niż 4k to nie było by tragicznie, koszta mam duże, mieszkanie itp ale to każdy ma , generalnie ważne żeby się wszystko spinało a póki co się nie spina a tyram jak dzika świnia
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 warto pracować za ile :?: myślę, że min 4k na łapę, ale furka + paliwo + tel musi być to wysoko postawiłeś poprzeczkę powiem tak jestem przyzwyczajony do tego, że furka (+ paliwo), tel, komp mam free więc już duży koszt odpada więc tak naprawdę jeśli było by mniej niż 4k to nie było by tragicznie, koszta mam duże, mieszkanie itp ale to każdy ma , generalnie ważne żeby się wszystko spinało a póki co się nie spina a tyram jak dzika świnia No chyba nie bardziej niż ja właśnie w pracy jestem
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 ta? wyszedłem z doma o 7 wróciłem przed 22
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 warto pracować za ile :?: myślę, że min 4k na łapę, ale furka + paliwo + tel musi być to wysoko postawiłeś poprzeczkę powiem tak jestem przyzwyczajony do tego, że furka (+ paliwo), tel, komp mam free więc już duży koszt odpada więc tak naprawdę jeśli było by mniej niż 4k to nie było by tragicznie, koszta mam duże, mieszkanie itp ale to każdy ma , generalnie ważne żeby się wszystko spinało a póki co się nie spina a tyram jak dzika świnia chodz na kopalnie po pierwszej wyplacie bedziesz sie cieszyl z tego co masz i zapierdalal nawet bardziej niz dzika swinia
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 mam kilku kumpli na grubie i żaden z nich nie narzeka
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 wszędzie dobrze gdzie nas nie ma powiem Ci że niby głupie hasło ale prawdziwe
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 mam kilku kumpli na grubie i żaden z nich nie narzeka wszystko zalezy od tego gdzie robia, np miedzy mna a Puckiem w zarobkach jest przepasc [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 22:27_________________________________________________ wszędzie dobrze gdzie nas nie ma powiem Ci że niby głupie hasło ale prawdziwe tez sie z tym zgodze
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja tam nie narzekam, auta służbowego, telefonu ani lapka nie mam ale jakoś daję radę inni mają gorzej więc nie ma co narzekać a poza tym w pracy tylko siedzę na forum więc też dobrze
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 fajna maja akcje na czestochowskich hehe
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 mam kilku kumpli na grubie i żaden z nich nie narzeka wszystko zalezy od tego gdzie robia, np miedzy mna a Puckiem w zarobkach jest przepasc WHY ?
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 dobry z wieczora, Diman - jutro Ci to sprawdzę. Dzisiaj nie dałem rady bo miałem gwiezdne curva wojny Popierdo*ona pani dr doniosła na mnie do dyra, że jej długo samochód naprawiam. Co za głupia pipa W piątek po południu oddała do mnie Tiguana 4motion po wjechaniu w dupną dziurę ( samochód zostawiał chyba z 8 śladów bo pourywane były nawet zwrotnice) A dzisiaj odebrała samochód odj*bany jak stróż w boże ciało i jeszcze cała pupa pretensji..... To tyle ode mnie psyt
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 mam kilku kumpli na grubie i żaden z nich nie narzeka wszystko zalezy od tego gdzie robia, np miedzy mna a Puckiem w zarobkach jest przepasc WHY ? inne zarzadzanie. Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego (Hot version) :evil: [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 22:46_________________________________________________ dobry z wieczora, Diman - jutro Ci to sprawdzę. Dzisiaj nie dałem rady bo miałem gwiezdne curva wojny Popierdo*ona pani dr doniosła na mnie do dyra, że jej długo samochód naprawiam. Co za głupia pipa W piątek po południu oddała do mnie Tiguana 4motion po wjechaniu w dupną dziurę ( samochód zostawiał chyba z 8 śladów bo pourywane były nawet zwrotnice) A dzisiaj odebrała samochód odj*bany jak stróż w boże ciało i jeszcze cała pupa pretensji..... To tyle ode mnie psyt takie sa baby pewnie brakuje jej porzadnego bolca :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 wszędzie dobrze gdzie nas nie ma coś w tym jest :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 fajna maja akcje na czestochowskich hehe jaja se robią
Rekomendowane odpowiedzi