akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pozdrawiam kolegów. Z tego granatowego avanta na avusach który przejezdzał wzdłuż centrum i z partyzanta obcinał to ja . Śpieszyło mi się więc nie dałem rady podjechać nawet się przywitać, ale myslę że za tydzien wpadne pogadać ... Po drodze mijałem błękitnego avanta na krzyżówce przy UM . Pozdrawiampozdrawiamy i zapraszamy dlugo polerowales auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zapraszamy. Akjam, na Pyrzowicach jest parking płatny ( chyba 69zł) niestrzeżony - mozna tam spokojnie, bez obaw zostawić samochód ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja tez juz w domu thx za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zapraszamy. Akjam, na Pyrzowicach jest parking płatny ( chyba 69zł) niestrzeżony - mozna tam spokojnie, bez obaw zostawić samochód ?? U mnie możesz zostawić i przy okazji zrobimy jakąś butelkę.... Na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 to ja tez jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zapraszamy. Akjam, na Pyrzowicach jest parking płatny ( chyba 69zł) niestrzeżony - mozna tam spokojnie, bez obaw zostawić samochód ?? U mnie możesz zostawić i przy okazji zrobimy jakąś butelkę.... Na głowę. rodzicie dzisiaj lecą do Turcji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pozdrawiam kolegów. Z tego granatowego avanta na avusach który przejezdzał wzdłuż centrum i z partyzanta obcinał to ja . Śpieszyło mi się więc nie dałem rady podjechać nawet się przywitać, ale myslę że za tydzien wpadne pogadać ... Po drodze mijałem błękitnego avanta na krzyżówce przy UM . Pozdrawiampozdrawiamy i zapraszamy dlugo polerowales auto? Hehe wogóle, od grudnia nie widziało pasty .. dzisjaj było umyte bo zonka zaparkowała pod kwitnącym drzewem i całe było w klejących kropkach :/ aż tak się świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pozdrawiam kolegów. Z tego granatowego avanta na avusach który przejezdzał wzdłuż centrum i z partyzanta obcinał to ja . Śpieszyło mi się więc nie dałem rady podjechać nawet się przywitać, ale myslę że za tydzien wpadne pogadać ... Po drodze mijałem błękitnego avanta na krzyżówce przy UM . Pozdrawiampozdrawiamy i zapraszamy dlugo polerowales auto? Hehe wogóle, od grudnia nie widziało pasty .. dzisjaj było umyte bo zonka zaparkowała pod kwitnącym drzewem i całe było w klejących kropkach :/ aż tak się świeci blyszczy sie jak psu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja już też w domciu, thx za spocika Gryfi, furka fajna, tylko pomodzić trochę i będzie Pany, mam nadzieję że się nie wyłamiecie i jutro spotykamy się w Bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zapraszamy. Akjam, na Pyrzowicach jest parking płatny ( chyba 69zł) niestrzeżony - mozna tam spokojnie, bez obaw zostawić samochód ?? U mnie możesz zostawić i przy okazji zrobimy jakąś butelkę.... Na głowę. rodzicie dzisiaj lecą do Turcji..... 5:35? 6:25 czy 7:35? Wszystkie do AYT. Pozdrawiam kolegów. Z tego granatowego avanta na avusach który przejezdzał wzdłuż centrum i z partyzanta obcinał to ja . Śpieszyło mi się więc nie dałem rady podjechać nawet się przywitać, ale myslę że za tydzien wpadne pogadać ... Po drodze mijałem błękitnego avanta na krzyżówce przy UM . Pozdrawiampozdrawiamy i zapraszamy dlugo polerowales auto? Hehe wogóle, od grudnia nie widziało pasty .. dzisjaj było umyte bo zonka zaparkowała pod kwitnącym drzewem i całe było w klejących kropkach :/ aż tak się świeci Kędziora nigdy nie widziało pasty i stąd taki zdziwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Akjam, chyba 6:25:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No to dowiedz się i daj mi znać. Lecą sami czy z jakimiś znajomymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 hehe to może dla tego ale przed następnym spotem ją wypastuje i zamontuje dekielki bo juz wyschły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jest jakiś ogar co rezał tempomat w b5 w dieselu i by pomógł ? Ofkz nie za friko ;] najlepiej pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jest jakiś ogar co rezał tempomat w b5 w dieselu i by pomógł ? Ofkz nie za friko ;] najlepiej pw ja Ci moge zakodować, założenie zleciłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jest jakiś ogar co rezał tempomat w b5 w dieselu i by pomógł ? Ofkz nie za friko ;] najlepiej pw Stanley rezał tempomat zagadaj może coś podpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zakodować to już pikuś, chodzi właśnie o złożenie - kto i za ile składał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ubiegł mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi