addassko Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Rozumiem że w Wtorek będzie Grill ??? jak co tydzien od pewnego czasu
OKO Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 :hi: ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- Dzisiaj miałem zaebisty sen, byłem właścicielem RSa:kox: Audi RS4 Avant - kombi, któremu nie straszne supersamochody
hubtychy Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Rozumiem że w Wtorek będzie Grill ??? jak co tydzien od pewnego czasu Cholera a mnie nie ma w zeszłym roku tylko na jednego się załapałem i teraz pewnie będzie podobnie :hi:---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- Dzisiaj miałem zaebisty sen, byłem właścicielem RSa:kox: Audi RS4 Avant - kombi, któremu nie straszne supersamochody Toś poleciał z fantazją :polew::polew:
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 i po pogori masakra ale skwar, teraz piwko Oko, Bulczas fajnie ze przyjechaliscie
diman Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 psyt makarony do boju oj to chyba coś te twoje makarony do domu pojadą
OKO Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 zaebisty wynik:grin::grin: viva espania :banan::banan::banan::banan:
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 i po pogori masakra ale skwar, teraz piwkoOko, Bulczas fajnie ze przyjechaliscie byłem tam około 16g ale mega korki Policja zawracał i się wkoorwiłem i pojechałem w piz*ziec ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------
OKO Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------
Rekomendowane odpowiedzi