H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:ogarnia ktos tu zakupy na ebay.de ze sciagnieciem towaru do pl A co trzeba?
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ogarnąłeś kondensator? laduje sie tylko do 12V
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ?
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu ja chyba delikatnie potrenuję...nigdy nie wiadomo jak rywale się przygotowują
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:ogarnia ktos tu zakupy na ebay.de ze sciagnieciem towaru do pl A co trzeba? PW
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu ja chyba delikatnie potrenuję...nigdy nie wiadomo jak rywale się przygotowują Ja tam za rywala się nie uważam ale fakt, trenuję
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu ja chyba delikatnie potrenuję...nigdy nie wiadomo jak rywale się przygotowują ja raczej delikatnie, bo musze w niedziele chyba prowadzic ;/
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu ja chyba delikatnie potrenuję...nigdy nie wiadomo jak rywale się przygotowują ja raczej delikatnie, bo musze w niedziele chyba prowadzic ;/ jaaa yhymm
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek widzę, że wierzysz w to co pisze Kędzior i dobrze trzeba dojeżdżać tą mendę sosnowiecką
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek widzę, że wierzysz w to co pisze Kędzior i dobrze trzeba dojeżdżać tą mendę sosnowiecką niby menda ale impreza bezemnie to nie to samo ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- :hi:z wieczora jak tam robicie jakieś przedbiegi dziś ? miszczowie niemusza miec treningu ja chyba delikatnie potrenuję...nigdy nie wiadomo jak rywale się przygotowują ja raczej delikatnie, bo musze w niedziele chyba prowadzic ;/ jaaa yhymm niemam alkoholowych zaciagow mozesz sie spytac Staska
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 no ja Kędzior zaciągów nie masz - to już jeden wielki ciąg
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek widzę, że wierzysz w to co pisze Kędzior i dobrze trzeba dojeżdżać tą mendę sosnowiecką Trochę znam tego człeka... Ale jutro wszystko się okaże, Ewelina do Kędziora "Przemek! jedziemy!!!" i Przemek za***rdala do wyjścia
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek widzę, że wierzysz w to co pisze Kędzior i dobrze trzeba dojeżdżać tą mendę sosnowiecką Trochę znam tego człeka... Ale jutro wszystko się okaże, Ewelina do Kędziora "Przemek! jedziemy!!!" i Przemek za***rdala do wyjścia Paput ?
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek widzę, że wierzysz w to co pisze Kędzior i dobrze trzeba dojeżdżać tą mendę sosnowiecką Trochę znam tego człeka... Ale jutro wszystko się okaże, Ewelina do Kędziora "Przemek! jedziemy!!!" i Przemek za***rdala do wyjścia Paput ? Ciii :decayed:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 też tam mam jakieś piwko na dzisiaj
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 no ja mam 3 ale pewnie jedno max 1,5 walnę bo piwo to c**jnia ps Stan chodziło mi o przyciski pilota do Audi a4 B6 aha do avanta benzyny
Rekomendowane odpowiedzi