addassko Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jutro może się do was wybiorę na "kebabospota" I będzie mi któryś musiał zobaczyć kabel, bo sprawdzałem w 2 audiczkach i pokazuje że laptop łączy się z kablem, ale z autem już nie No wreszcie mógłbyś się wybrać bo obiecujesz i obiecujesz...
Mitshi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory salceson mógłby wpaść Może wpadnie?
Mitshi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych...
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ?
Wandet15 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? Nie jest źle od seri się zaczyna Mitshi Jutro 18:20 widzimy się na Bn i jedziemy na Kato
Mitshi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? W sumie to żadnego, ale muszę coś zacząć rezać. ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ---------- Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? Nie jest źle od seri się zaczyna Mitsh Jutro 18:20 widzimy się na Bn i jedziemy na Kato No i w końcu jakieś konkretne info.
pajda Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki moge wziaść kompa tylko musisz kminić kodowanie
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki moge wziaść kompa tylko musisz kminić kodowanie to weź tylko żebym kabla nie zapomniał
Mitshi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja wezmę lapka i kabel na jutro, jak mi ktoś ogarnie, dlaczego łączy się z komputerem, a z autem nie chce...
pajda Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki moge wziaść kompa tylko musisz kminić kodowanie to weź tylko żebym kabla nie zapomniał ja mam kabel
addassko Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? No właśnie? Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? Nie jest źle od seri się zaczyna Mitshi Jutro 18:20 widzimy się na Bn i jedziemy na Kato Nie za wcześnie? Ja też się z Wami ustawię bo raczej powinienem jutro być. Gdyby się coś zmieniło to dam znać i pojedziecie sami. Stacja BP przy realu, 18:45 pasi?
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia będę w Kato jutro od rana zadzwonię koło południa do Ciebie
addassko Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia będę w Kato jutro od rana zadzwonię koło południa do Ciebie po 11 mozesz juz dzwonic bo bede po nocce to wczesniej bede spac
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia będę w Kato jutro od rana zadzwonię koło południa do Ciebie po 11 mozesz juz dzwonic bo bede po nocce to wczesniej bede spac obudzę Cię o 7
addassko Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia będę w Kato jutro od rana zadzwonię koło południa do Ciebie po 11 mozesz juz dzwonic bo bede po nocce to wczesniej bede spac obudzę Cię o 7 nie obudzisz w niektorych telefonach jest opcja vibracji
Rekomendowane odpowiedzi