Kuna Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Poszukuje kogoś z medycyny pracy - szczegóły na priv
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 akjam żeby przednia lampe ściągnąć w B7 nie trzeba zderzaka demontować? Trzeba go popuścić na śrybach i odchylić, akjama nie pytaj bo on się nie zna, on ma od tego ludzi
pajda Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 akjam żeby przednia lampe ściągnąć w B7 nie trzeba zderzaka demontować? Trzeba go popuścić na śrybach i odchylić, akjama nie pytaj bo on się nie zna, on ma od tego ludzi hmm a kaj to mam popuścić? ile tych srub jest?
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Z boku w nadkolach po 2x na stronę i z góry jedna na środku i dwie po bokach atrapy. Potem są jeszcze dwie na belce do regulowania wysokości zderzaka.
pajda Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Z boku w nadkolach po 2x na stronę i z góry jedna na środku i dwie po bokach atrapy. Potem są jeszcze dwie na belce do regulowania wysokości zderzaka. masakra i to wszystko trzeba aby zmienić żarówkę a B7, ale lipa:thumbdown:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 siemka ---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- http://img266.imageshack.us/img266/6066/42672552696182732667215.jpg :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: hmmmmm złapałeś tam kiedyś gumę , sprzedali Ci na stacji niedobrego hotdoga ,paczka z allegro wysłana z SO byłą ze złą zawartościa ??? bo sam już nie wiem skąd ta niechęć ??????? to nie jest niechęć...ja ich po prostu nie lubię
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Z boku w nadkolach po 2x na stronę i z góry jedna na środku i dwie po bokach atrapy. Potem są jeszcze dwie na belce do regulowania wysokości zderzaka. masakra i to wszystko trzeba aby zmienić żarówkę a B7, ale lipa:thumbdown: W zwykłych mapach dało radę wymienić ale w bixach już jest problem:whistling:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 akjam żeby przednia lampe ściągnąć w B7 nie trzeba zderzaka demontować? Trzeba go popuścić na śrybach i odchylić, akjama nie pytaj bo on się nie zna, on ma od tego ludzi następny majster elsa wyryta na blache
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 i pojutrze :buahaha:pamietasz jak sie ze mnie napierdalales ze pracuje w weekendy? hehe oliwa sprawiedliwa hehe
Polko_V Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 i pojutrze :buahaha:pamietasz jak sie ze mnie napierdalales ze pracuje w weekendy? hehe oliwa sprawiedliwa hehe :grin:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Pajda widzę, że moi ludzie Ci już wszystko powiedzieli na temat lamp, etc. i pojutrze :buahaha:pamietasz jak sie ze mnie napierdalales ze pracuje w weekendy? hehe oliwa sprawiedliwa hehe BTW A ja mam urlop... :
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Pajda widzę, że moi ludzie Ci już wszystko powiedzieli na temat lamp, etc. Grabisz sobie
stanley Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 curva, mam dość tego tgodnia - idę do żabki
Rekomendowane odpowiedzi