akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa. ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? Może o czymś nie wiem. Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp. Stało to padło to oblookałem jak w każdym aucie są jakieś niedociągnięcia, to u Ciebie takowe też się znalazły. Dziś na spocie w Żorach będziemy Cię obgadywać, a raczej Twoje auto Pewnie już to zrobiłeś to się już nie tłumacz. Jak znajdziesz po taniości grill z S4 to daj znać może go wymienię na nowy ale tymczasem niech sobie jeździ taki jaki jest.
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa. ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? Może o czymś nie wiem. Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp. Stało to padło to oblookałem jak w każdym aucie są jakieś niedociągnięcia, to u Ciebie takowe też się znalazły. Dziś na spocie w Żorach będziemy Cię obgadywać, a raczej Twoje auto Pewnie już to zrobiłeś to się już nie tłumacz. Jak znajdziesz po taniości grill z S4 to daj znać może go wymienię na nowy ale tymczasem niech sobie jeździ taki jaki jest. Czujki z PDC w kolor pomaluj i wydech popraw Grill z S4 ciężko dostać ---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ---------- Auto odebrałeś?
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie odebrałem bo leże i odpoczywam ale w kontakcie z Kubą jestem. Wydech coś się pokręcił po wymianie paru rzeczy, po tym jak się to wszystko odkręcało, wyciągało. A reszta, Eeee tam takie...
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 te coś to za strucle poprzywoził b5 S- lajny 1.8 w automacie dynamiczny i niezawodny
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. Wiecie coś na ten temat?
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Cza se jakoś radzić ale takie bajki wypisywać aj Akjam Akjam ach ci handlorze ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. Wiecie coś na ten temat? ja nie słyszałem i wątpię żeby tak było bo przecież już by byli zasypani takimi zdjęciami na maxa i by się nie wypłacili ale może też jestem niedowiarkiem
Wandet15 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Też coś słyszałem nawet było to na TVN Turbo w programie Raport. Chyba lepiej wezwać policje i żeby zrobili notke. Ubezpieczyciel czy tam zarząd dróg inaczej będzie patrzał na tą sprawę. Koło Górniczego dziura była masakra ... z jednej cię lekko wybijało a w drugą idealnie trafiałeś ... . Teraz widziałem , że łatali ją .
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No właśnie też mi się tak wydaje. ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Też coś słyszałem nawet było to na TVN Turbo w programie Raport. Chyba lepiej wezwać policje i żeby zrobili notke. Ubezpieczyciel czy tam zarząd dróg inaczej będzie patrzał na tą sprawę. Koło Górniczego dziura była masakra ... z jednej cię lekko wybijało a w drugą idealnie trafiałeś ... . Teraz widziałem , że łatali ją . no ta dziura była przejebana!
Wandet15 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Trzeba popytać . W Zagłebiu masakra jeździ się slalomem Ja bym wezwał policję bo później domagaj się odszkodowania . Myśle ,że z notką będzie lepiej otrzymać , dużo jest tematów na forach Na 19 to już trzeba uważać Znajomy tam rok temu stracił w ciężarówce felge . Z jednej go wybiło a w drugą idealnie trafił .
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. Wiecie coś na ten temat?gdzies pokazywali kolesia jak wezwal policje do takiego przypadku i policja mu dala mandat ale juz niepamietam za co dokaldnie hehe
PiterA4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 dobry z wieczorka oooo jak juz mowa o drogowych tematach to jeblo mi dzis fote miedzy bielskiem a tychami wiec znow nieoczekiwane wydatki
pajda Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 te coś to za strucle poprzywoził b5 S- lajny 1.8 w automacie dynamiczny i niezawodny czy ja o czyms nie wiem?
stanley Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 te coś to za strucle poprzywoził b5 S- lajny 1.8 w automacie dynamiczny i niezawodny czy ja o czyms nie wiem? nie śledzisz forum, hehe
Rekomendowane odpowiedzi