Wandet15 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 z wieczorka Oferta - Audi A4 - AUTO SPROWADZONE Z NIEMIEC, POSIADA GAZ SEKWENCJA -ORGINALNA WERSJA S-LINE -STAN IDEALNY, WNETRZE BEZ SLADÓW ZNISZCZENIA -PODANA C Fajna cena :naughty:
pajda Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Co tu tak cicho? jak makiem zasiał no i po baseniku, trzeba było wypocić alko z weekendu
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jest szansa, że jutro na spota nie przyjadę Toyotą, a przymodzoną bestią
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 z wieczorka Oferta - Audi A4 - AUTO SPROWADZONE Z NIEMIEC, POSIADA GAZ SEKWENCJA -ORGINALNA WERSJA S-LINE -STAN IDEALNY, WNETRZE BEZ SLADÓW ZNISZCZENIA -PODANA C Fajna cena :naughty: moja była tańsza btw zew s line na +, wew raczej ubogo, lpg +, BEX + jeśli nie bity to dlaczego nie , po opłatach, a dla handlarzy po opłatach to na bank przed akcyzą itp trzeba dzwonić dopytać, wg mnie trzeba sprawdzić to już nie te czasy, że b6 40k stoją czas leci a na forum ceny dalej z 2008roku nie porównuję tu wyrezanych furek ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- kebab k**wa
pajda Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jest szansa, że jutro na spota nie przyjadę Toyotą, a przymodzoną bestią kupiłeś turbo?
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jest szansa, że jutro na spota nie przyjadę Toyotą, a przymodzoną bestią kupiłeś turbo? jeszcze nie, ale wszystko jest na dobrej drodze.... przy okazji wymiana oleju i filtrów, pełen serwis klimy itp
akjam Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość.
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200
akjam Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 :grin: ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- BTW Na Canal + Film zaczyna się film o którym juz kiedys mówiłem Uwikłanie, Polski i wg mnie spox
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200 lekko
danielom Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200 E chyba to nie byla ajm bo to taka sama jak afn a ta juz przy 1,2 bara ma dosyc, a z tego co wiem, miales wieksze zadane cisnienie?
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200 E chyba to nie byla ajm bo to taka sama jak afn a ta juz przy 1,2 bara ma dosyc, a z tego co wiem, miales wieksze zadane cisnienie? gość od turbin tak powiedział.... a zadane było jakoś 1,4-1,5 bara
pajda Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 :grin:---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- BTW Na Canal + Film zaczyna się film o którym juz kiedys mówiłem Uwikłanie, Polski i wg mnie spox no gadałeś, ale ja oglądam polsat film
danielom Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200 E chyba to nie byla ajm bo to taka sama jak afn a ta juz przy 1,2 bara ma dosyc, a z tego co wiem, miales wieksze zadane cisnienie? gość od turbin tak powiedział.... a zadane było jakoś 1,4-1,5 bara Nie ma c**ja, wirnik by wyszedl koncowym wydechem po dluzszym czasie. 1,5 to sie zadaje max na awx do bezpiecznej jazdy.
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 I mycie na koniec jej zafunduj coby miała większą wartość. będzie i mycie... Byle bo odpaliła i za***rdalała... Swoją drogą, skoro na turbinie z AJMa miałem 170PS, to na tej z AWX już chyba podejdzie pod 200 E chyba to nie byla ajm bo to taka sama jak afn a ta juz przy 1,2 bara ma dosyc, a z tego co wiem, miales wieksze zadane cisnienie? gość od turbin tak powiedział.... a zadane było jakoś 1,4-1,5 bara Nie ma c**ja, wirnik by wyszedl koncowym wydechem po dluzszym czasie. 1,5 to sie zadaje max na awx do bezpiecznej jazdy. no a jednak.... marecki też miał AJM i moc miał podobną ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Akjam, a jak Szwagier widzi zlot? Przyjadą jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi