turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty Jak sobie wychowasz, tak masz
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 moja robi 190km na 3 tygodnie AVJ- temto ja robię od 1-4dni zależy jak leży:grin: ja to robię w pół dnia
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty :polew: coś czuję, że byłoby podobnie...tylko że ja bym musiał wziąśc taksówkę, bo ona by mi auto wzięła nim bym się kapłał
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty kto bogatemu zabroni
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 moja robi 190km na 3 tygodnie AVJ- temto ja robię od 1-4dni zależy jak leży:grin: ja to robię w pół dnia :grin:tylko że mnie nie ma "pół dnia" na powierzchni ziemi:grin:
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty :polew: coś czuję, że byłoby podobnie...tylko że ja bym musiał wziąśc taksówkę, bo ona by mi auto wzięła nim bym się kapłał moja na razie mówi że d*p..y moje bo na 18tkach jezdzić nie będzie mam szczeście:decayed:
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty :polew: coś czuję, że byłoby podobnie...tylko że ja bym musiał wziąśc taksówkę, bo ona by mi auto wzięła nim bym się kapłał moja na razie mówi że d*p..y moje bo na 18tkach jezdzić nie będzie mam szczeście:decayed: Mojej by to nie przeszkadzało... potem by ewentualnie powiedziała co urwała:facepalm:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 moja robi 190km na 3 tygodnie AVJ- temto ja robię od 1-4dni zależy jak leży:grin: ja to robię w pół dnia :grin:tylko że mnie nie ma "pół dnia" na powierzchni ziemi:grin: ja się nieraz czuję jakbym cały dzień pod ziemią jebał
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 moja robi 190km na 3 tygodnie AVJ- temto ja robię od 1-4dni zależy jak leży:grin: ja to robię w pół dnia :grin:tylko że mnie nie ma "pół dnia" na powierzchni ziemi:grin: ja się nieraz czuję jakbym cały dzień pod ziemią jebał yy...w kanale...??
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty :polew: coś czuję, że byłoby podobnie...tylko że ja bym musiał wziąśc taksówkę, bo ona by mi auto wzięła nim bym się kapłał moja na razie mówi że d*p..y moje bo na 18tkach jezdzić nie będzie mam szczeście:decayed: Mojej by to nie przeszkadzało... potem by ewentualnie powiedziała co urwała:facepalm: to moja mówi za każdym razem jak wsiada "ze coś sie stanie" :grin:
turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty kto bogatemu zabroni prosze Cie.......... nie pamiętam albo nie chcę pamiętać () kiedy ostatni raz jechałem taksówką
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to ja wole dać na taxe niż słuchać że to moja wina jak wjedzie w dziurę
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty :polew: coś czuję, że byłoby podobnie...tylko że ja bym musiał wziąśc taksówkę, bo ona by mi auto wzięła nim bym się kapłał moja na razie mówi że d*p..y moje bo na 18tkach jezdzić nie będzie mam szczeście:decayed: Mojej by to nie przeszkadzało... potem by ewentualnie powiedziała co urwała:facepalm: to moja mówi za każdym razem jak wsiada "ze coś sie stanie" :grin: za każdym razem jak czymś zadrę...to tylko: "co to było"...a ja: "rozpórka..." ona: "to normalne??" a ja czasem Ją pytam: "Ty zadaj sobie pytanie czy masz normalnego męża??":grin:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie wygrasz Jak mojej w Polo zamarzła yebana puszka odmy i wskazałem jej drogę na przystanek to usłyszałem gromkie pfffffffffffffff, zawinęła mi 100pln z portfela i pojechała taksówką do roboty kto bogatemu zabroni prosze Cie.......... nie pamiętam albo nie chcę pamiętać () kiedy ostatni raz jechałem taksówką mi się zdarza z SK na ST mam pochytanego taryfiarza na 50zł jak co
turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 w temacie poszukiwan uzywanych aut polecam profil https://www.facebook.com/CytrynGumiak co dzien rano przy kawce czytam i nie moge sie pozbierac do roboty
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- :polew::polew:
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/480679_578090545556727_546226533_n.jpg---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- :polew::polew: :polew::polew: osz curvaa...tak szybko jedzie, że listwy mu ścina z drzwi:polew::polew::polew:
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4AUArW1PXBU#!:polew:
Rekomendowane odpowiedzi