keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ok zmieniłem avatara bo tamto autko wyglądało za bardzo "seryjnie" jeździ takie niebieskie po ligocie pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem
rafles Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja mam z Play, ogólnie ok, na wioskach ciężko - choć mi wystarcza, odebrać pocztę zalogować się na forum itp na pewno nie równa się z tym co mam w domu a jak chodzą portale typu YP, RT ? różnie np zacina przez 30sek a później w 30 sekund przeleci cały filmik do końca więc lipa zacina się jak jeszcze są w ubraniach , a odcina jak już się hajtają :grin: Modę na sukces spokojnie obejrzysz ze zrozumieniem ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Ok zmieniłem avatara bo tamto autko wyglądało za bardzo "seryjnie" jeździ takie niebieskie po ligocie pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem serio? cyknij fote zrobi się dział na forum wieś tuning
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja mam z Play, ogólnie ok, na wioskach ciężko - choć mi wystarcza, odebrać pocztę zalogować się na forum itp na pewno nie równa się z tym co mam w domu a jak chodzą portale typu YP, RT ? różnie np zacina przez 30sek a później w 30 sekund przeleci cały filmik do końca więc lipa zacina się jak jeszcze są w ubraniach , a odcina jak już się hajtają :grin: Modę na sukces spokojnie obejrzysz ze zrozumieniem ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Ok zmieniłem avatara bo tamto autko wyglądało za bardzo "seryjnie" jeździ takie niebieskie po ligocie pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem serio cyknij fote zrobi się dział na forum wieś tuning wolę już coś z klasyki... Rocco....
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 co robią cyganie w salonie Subaru ? rozkręcają impreze
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 wolę już coś z klasyki... Rocco.... no ale rocco masz na dysku twardym , to jego możesz oglądać nawet offline przecież
rafles Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja mam z Play, ogólnie ok, na wioskach ciężko - choć mi wystarcza, odebrać pocztę zalogować się na forum itp na pewno nie równa się z tym co mam w domu a jak chodzą portale typu YP, RT ? różnie np zacina przez 30sek a później w 30 sekund przeleci cały filmik do końca więc lipa zacina się jak jeszcze są w ubraniach , a odcina jak już się hajtają :grin: Modę na sukces spokojnie obejrzysz ze zrozumieniem ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Ok zmieniłem avatara bo tamto autko wyglądało za bardzo "seryjnie" jeździ takie niebieskie po ligocie pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem serio cyknij fote zrobi się dział na forum wieś tuning wolę już coś z klasyki... Rocco.... Z klasyki to chyba Heidi A koleś to teraz jest emeryturze, laski dębowe struga
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 wolę już coś z klasyki... Rocco.... no ale rocco masz na dysku twardym , to jego możesz oglądać nawet offline przecież
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ok zmieniłem avatara bo tamto autko wyglądało za bardzo "seryjnie" jeździ takie niebieskie po ligocie pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem serio? cyknij fote zrobi się dział na forum wieś tuning niestety zawsze jak widze tamto auto to mi ręce opadają i nie jestem wstanie go obfotografować , ale jest perełka ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- co robią cyganie w salonie Subaru ? rozkręcają impreze a cygan na kompie ? grzebie w koszu
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yDzqlqE0z0U Pajda RS4 to było
ucho.77 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yDzqlqE0z0UPajda RS4 to było było już ale jest:slina: ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------
rafles Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A tak z innej beczki Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić Więc jaki lać? Półsyntetyk czy pełny syntetyk? Przebieg 207 tys.
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yDzqlqE0z0UPajda RS4 to było 1:58 fajne hamowanie , ale myślałem , że ta subaryna w nie wykurwi dziwnie zmontowane
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ucho nie wklejaj takich filmików bo ino człowiek się dołuje
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 A tak z innej beczki Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić Więc jaki lać? Półsyntetyk czy pełny syntetyk? Przebieg 207 tys. widze , że przebieg książkowy , wszystkie chyba aktualnie B5ki tyle mają na allegro a co do oleju to bez znaczenia , bo nie masz turbiny więc może być półsyntetyk , zresztą pytaj Miszki , on zjadł zęby na tym silniku to pewnie Ci chętnie pomoże
rafles Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 spoko.. Propos dziwnych filmików z YT... niektórzy to chyba nie mają co z kasą robić... Mi byłoby szkoda... Takie ładne RS-ki... były...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A tak z innej beczki Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić Więc jaki lać? Półsyntetyk czy pełny syntetyk? Przebieg 207 tys. widze , że przebieg książkowy , wszystkie chyba aktualnie B5ki tyle mają na allegro a co do oleju to bez znaczenia , bo nie masz turbiny więc może być półsyntetyk , zresztą pytaj Miszki , on zjadł zęby na tym silniku to pewnie Ci chętnie pomoże chcialem moją wystawiać na allegro, ale miałaby najwyższy przebieg z wszystkich FL
Rekomendowane odpowiedzi