Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 KLAPA TYŁ TYLNA AUDI A4 B8 SEDAN '08- 8K0 SIEDLCE (3337980289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Zastanawiam się czy dużo jest cięcia przy tej klapie żeby wpasować ją do B5 coś Ty jarał :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 True ... ja tez mialem zimowki debice i serio byly goooodddd ... Bo ten starszy bieżnik, nie pamiętam jaki, trochę głośny ale wy..bał w testach wszystkie opony włącznie z michałkami dokładnie...ale tylko te ... http://s24.postimg.org/uu8g3tqgx/images.jpg ...te nowsze to już jest Qpa:kwasny: Dokladnie takie frigo mialem
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 True ... ja tez mialem zimowki debice i serio byly goooodddd ... Bo ten starszy bieżnik, nie pamiętam jaki, trochę głośny ale wy..bał w testach wszystkie opony włącznie z michałkami dokładnie...ale tylko te ... http://s24.postimg.org/uu8g3tqgx/images.jpg ...te nowsze to już jest Qpa:kwasny: Dokladnie takie frigo mialem ...no te to były baja gumy:wink:
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 KLAPA TYŁ TYLNA AUDI A4 B8 SEDAN '08- 8K0 SIEDLCE (3337980289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Zastanawiam się czy dużo jest cięcia przy tej klapie żeby wpasować ją do B5 nie myślałeś , żeby zmienić A4 na Calibre ?
Mario22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 KLAPA TYŁ TYLNA AUDI A4 B8 SEDAN '08- 8K0 SIEDLCE (3337980289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Zastanawiam się czy dużo jest cięcia przy tej klapie żeby wpasować ją do B5 nie myślałeś , żeby zmienić A4 na Calibre ? Hahahahhahahahaha tos mu doyebal ... hahaha
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 To byłe te jeszcze starsze nop to jedynie te... http://s21.postimg.org/te8ty01gz/indeks.jpg ...ale miałem te pierwsze co linknąłem i te co teraz i moim zdaniem te parę postów wyżej było lepsze:wink: Dokładnie te, czytałem test albo oglądałem, już nie pamiętam, najlepszą następną oponę opierniczyły o kilka km/h w zakręcie na śniegu, rewelacyjna opona
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 :grin::grin: ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- To byłe te jeszcze starsze nop to jedynie te... http://s21.postimg.org/te8ty01gz/indeks.jpg ...ale miałem te pierwsze co linknąłem i te co teraz i moim zdaniem te parę postów wyżej było lepsze:wink: Dokładnie te, czytałem test albo oglądałem, już nie pamiętam, najlepszą następną oponę opierniczyły o kilka km/h w zakręcie na śniegu, rewelacyjna opona a to widzisz...mnie np na tych pierwszych lepiej się jezdziło ale nie powiem pierwsze dwie generacje tych co wkleiłem...były na prawdę dobre, ale to moje zdanie:wink:
rafles Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może na Audi A9? Audi :: Audi A9 Tuning wiejski-tuning.pl
rafles Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 nie myślałeś , żeby zmienić A4 na Calibre ? Zmienić nie, ale przerobić się da Chcesz to mogę pokazać ci jeden filmik jak przerabiałem.... Daewoo Tico :naughty:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 nie myślałeś , żeby zmienić A4 na Calibre ? Zmienić nie, ale przerobić się da Chcesz to mogę pokazać ci jeden filmik jak przerabiałem.... Daewoo Tico :naughty: pokaż
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 pokaż A masz no to czekamy teraz jak będzie Audi wyglądało po modyfikacjach
oprych Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 miszka no nie dobijaj mi serca no jak moze wygladac ?
Rekomendowane odpowiedzi