tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 to psyt i spać Ani nie gadaj Ja uż przesadziłaem z winem:facepalm::facepalm:
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Uwaga Panowie > Uważaj! Tak straszą panowie z czarnego BMW - Sfora
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Uwaga Panowie > Uważaj! Tak straszą panowie z czarnego BMW - Sfora Dosłownie chwilę temu to oglądałem:decayed: Nóż w kieszeni się otwiera
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Uwaga Panowie > Uważaj! Tak straszą panowie z czarnego BMW - Sfora a chciałem kupować Ex Fajf - po tym jak to zobaczyłem zaprzestałem poszukiwań
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Uwaga Panowie > Uważaj! Tak straszą panowie z czarnego BMW - Sfora Dosłownie chwilę temu to oglądałem:decayed: Nóż w kieszeni się otwiera Paralizator albo gaz i ciekawe czy by tak fikał ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Uwaga Panowie > Uważaj! Tak straszą panowie z czarnego BMW - Sfora a chciałem kupować Ex Fajf - po tym jak to zobaczyłem zaprzestałem poszukiwań Ty byś się do takich akcji nie nadawał
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 też to dzisiaj widziałem.... Dlatego zamierzam kupić konkretny gaz pieprzowy i jak taki cfaniak podejdzie to dostanie konkretnie po oczach
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A czy takie rzeczy jak paralizator czy też gaz pieprzowy jest legalny w naszym pięknym kraju?
oprych Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Paralizator to nie wiem ale pistolet na gaz kupisz bez zezwolenia
Rekomendowane odpowiedzi