pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 pajda dzięki za namiar, zaraz poczytam opinie . Kumpel z robo zarekomendował http://www.czardasz.com/.Ostro dają pojeść że az w życi pali znajomy moj poleca też http://www.restauracja-fanaberia.pl/fanaberia.html ja osobiście tam nie byłem , ale możesz ja uwzględnić która rocznice masz?
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 która rocznice masz? drewnianą my mamy też drewnianą w październiku jak drewniana to do karczmy trza iść
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Turzol restauracja Warsztaty Smaku w Tychach na Wejchertów. Wojtaśny
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 to My też mamy drewnianą, ale w lipcu
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Turzol restauracja Warsztaty Smaku w Tychach na Wejchertów. Wojtaśny no proszę pod samym nosem. Dzękować!!! wygląda to ciekawie
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Z tych tyskich narazie najbardziej pasuje Mi sloneczna u chorwata... Żarełko wyśmienite... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 My z moją lubą też we wrześniu mamy drewnianą Wojtaśny
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Z tych tyskich narazie najbardziej pasuje Mi sloneczna u chorwata... Żarełko wyśmienite... Wysłane z taboreta G3 Słoneczna trzyma poziom i jadamy tam kilka razy w roku. Bardzo dobra kuchnia i jedyne ori cevapcici w okolicy Tym razem ma być jednak z zaskoczenia i oryginalnie
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Z tych tyskich narazie najbardziej pasuje Mi sloneczna u chorwata... Żarełko wyśmienite... Wysłane z taboreta G3 Słoneczna trzyma poziom i jadamy tam kilka razy w roku. Bardzo dobra kuchnia i jedyne ori cevapcici w okolicy Tym razem ma być jednak z zaskoczenia i oryginalnie No to maxipizza.... Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) to może McDonald's? w końcu restauracja inna niż wszystkie Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez turzol
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Z tych tyskich narazie najbardziej pasuje Mi sloneczna u chorwata... Żarełko wyśmienite... Wysłane z taboreta G3 Słoneczna trzyma poziom i jadamy tam kilka razy w roku. Bardzo dobra kuchnia i jedyne ori cevapcici w okolicy Tym razem ma być jednak z zaskoczenia i oryginalnie JUGO GRILL PS. znajomy też mi mówił o słonecznej . musze się tam kiedyś wybrać
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Z tych tyskich narazie najbardziej pasuje Mi sloneczna u chorwata... Żarełko wyśmienite... Wysłane z taboreta G3 Słoneczna trzyma poziom i jadamy tam kilka razy w roku. Bardzo dobra kuchnia i jedyne ori cevapcici w okolicy Tym razem ma być jednak z zaskoczenia i oryginalnie No to maxipizza....Wysłane z taboreta G3 albo Petra szlachta się buja po lokalach widzę Pajda, jak tam sprawa CRO ? Jakieś wieści ? Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez stanley
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Stanley zapomniałem dopisać w PW jest otwarty nowy tunel o długości kilku km, którym przebijacie się przez góry Biokovo praktycznie do samej Promajny. 40kuna w jedną stronę, ale warto dla samych widoków.
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Stanley zapomniałem dopisać w PW jest otwarty nowy tunel o długości kilku km, którym przebijacie się przez góry Biokovo praktycznie do samej Promajny. 40kuna w jedną stronę, ale warto dla samych widoków.
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 turzol na gwałt potrzebny mi lewy przedni błotnik i prawy też tak przy okazji ! PILNE ! PS. stanley - jademy PS2. stanley- jak moja kalkulacja
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) turzol na gwałt potrzebny mi lewy przedni błotnik i prawy też tak przy okazji ! PILNE ! PS. stanley - jademy PS2. stanley- jak moja kalkulacja PS.1 - ok PS. 2. bez potrąceń wyszło 3600zł brutto, wszystko dzisiaj posłałem doślij na [email protected] - skan/zdjęcie dowodu osobistego dziadka ( w tytule wpisz nr szkody) Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez stanley
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 turzol na gwałt potrzebny mi lewy przedni błotnik i prawy też tak przy okazji ! PILNE ! Jasne powodzenia, szukałem pół roku Same ogryzki albo pól kilo szpachli. Ori zdrowe stanowią może 1% używek
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nowy ok 900zł netto bez rabatu czyli zamiennik z IC za 47 zł i co roku bede sobie go zmieniał
Rekomendowane odpowiedzi