keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ale kiedyś pamiętam były własnie takie teleturnieje przez nich robione częściej albo w sumie sa robione tak samo tylko u nas juz tego niepokazuja bo pamietam kiedys to ogladalem ale niewiem na jakim kanale pewnie chodzi Ci o takeshi castle czy jakoś tak , dojebane to było :polew: [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 20:57_________________________________________________ http://www.moto.allegro.pl/item959951678_audi_a4_audi_a6_17.html tylko ta cena moja mama ma podobne w clio , jakieś takie se :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ale kiedyś pamiętam były własnie takie teleturnieje przez nich robione częściej albo w sumie sa robione tak samo tylko u nas juz tego niepokazuja bo pamietam kiedys to ogladalem ale niewiem na jakim kanale Na DSF takie głupoty leciały... Pamiętam! hahaha
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.moto.allegro.pl/item959951678_audi_a4_audi_a6_17.html tylko ta cena takie sobie :gwizdanie: nie w moim stylu ale kiedyś pamiętam były własnie takie teleturnieje przez nich robione częściej albo w sumie sa robione tak samo tylko u nas juz tego niepokazuja bo pamietam kiedys to ogladalem ale niewiem na jakim kanale pewnie chodzi Ci o takeshi castle czy jakoś tak , dojebane to było :polew: tak chyba to to było hehe zawsze to oglądałem
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Kurde, ale jakoś ceny felg pospadały. I tych mniejszych, i większych. Jak się moje 18-tki do końca aukcji nie sprzedadzą to maluję i zakładam nowe gumy. Tych 15tek chciałbym się jedynie pozbyć...
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Z japońskich teleturniejów to LIVE TETRIS jest kox - w wersji włoskiej :gwizdanie: Real live Bikini Tetris Sexy Girls
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.joemonster.org/filmy/23382/Kolejny_szalony_japonski_teleturniej z strefy śmiechu , normalnie sie prawie popłakałem :polew: Padłem
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Z japońskich teleturniejów to LIVE TETRIS jest kox - w wersji włoskiej :gwizdanie: Real live Bikini Tetris Sexy Girls nie dostukane te laski jakieś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Z japońskich teleturniejów to LIVE TETRIS jest kox - w wersji włoskiej :gwizdanie: Real live Bikini Tetris Sexy Girls nie dostukane te laski jakieś :gwizdanie: szkoda, ze taka słaba jakość ;( widziałem to kiedyś w lepszej :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Z japońskich teleturniejów to LIVE TETRIS jest kox - w wersji włoskiej :gwizdanie: Real live Bikini Tetris Sexy Girls nie dostukane te laski jakieś :gwizdanie: To je wystukaj
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 fajne dupcie a teleturniej inteligentny po ch*ju
stanley Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Z japońskich teleturniejów to LIVE TETRIS jest kox - w wersji włoskiej :gwizdanie: Real live Bikini Tetris Sexy Girls nie dostukane te laski jakieś :gwizdanie: To je wystukaj jemu dwa razy nie trzeba powtarzać, zaraz pewnie będzie stukał
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ]To je wystukaj hehe nom mogę się poświęcić :gwizdanie: a teleturniej inteligentny po ch*ju muhehehe padłem :polew: :polew: :polew: jemu dwa razy nie trzeba powtarzać, zaraz pewnie będzie stukał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak by chciały to bym się mogł poświęcić i wziąść urlop albo nawet L4
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak by chciały to bym się mogł poświęcić i wziąść urlop albo nawet L4 Tobie nic nie potrzebne żebyś brał wolne od pracy
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 dobra panowie , jutro ranne wstawanie , także cisne do wyrka
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak by chciały to bym się mogł poświęcić i wziąść urlop albo nawet L4 Tobie nic nie potrzebne żebyś brał wolne od pracy :wink4: dobra panowie , jutro ranne wstawanie , także cisne do wyrka trzym sie prezess
Olaf Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 bry panowie i mialem we wtorek byc na spocie ale kreweznik mi splatal figla i skrzywilem wahacz ;/n jutro adi na serwis ;/
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 bry panowie i mialem we wtorek byc na spocie ale kreweznik mi splatal figla i skrzywilem wahacz ;/n jutro adi na serwis ;/ no to jak ty jeździsz głodny jestem
stanley Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurde, jak ja nie cierpie niedzieli wieczorem no chyba, że poniedziałek jest wolny
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurde, jak ja nie cierpie niedzieli wieczorem no chyba, że poniedziałek jest wolny nom kapa na maxa od samego rana masz myśl że jutro jużdo pracy
Rekomendowane odpowiedzi