Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

znowu ten wąż bedzie taki zimny i twardy :kwasny:

a wkładać trzeba :gwizdanie:

Opublikowano

ja pier.. Panowie omijajcie Zabrze bo tu co zakręt to zlot miłośników opon letnich na poboczu.. godzine jechałem do roboty a zawsze zajmuje mi to góra 20 minut ;(

w ogóle to :bry: Wszystkim

Opublikowano

ja pier.. Panowie omijajcie Zabrze bo tu co zakręt to zlot miłośników opon letnich na poboczu.. godzine jechałem do roboty a zawsze zajmuje mi to góra 20 minut ;(

w ogóle to :bry: Wszystkim

heh nom u mnie na A1 i DK86 to rano nie dało się jechać. Prawy pas cały w lodzie, lewy nie dużo lepszy. Sam dziś ćwiczyłem jeden poślizg na szczęście okazał się kontrolowany :decayed:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 10:15_________________________________________________

znowu ten wąż bedzie taki zimny i twardy :kwasny:

a wkładać trzeba :gwizdanie:

:mysli: zboczeniec

:polew: :polew:

Opublikowano

ja dzisiaj rano do roboty autostradą 150km/h jechałem,

ale tylko przez chwilę, bo jak mną zaczęło zamiatać po drodze to w momencie przejrzałem na oczy :blink:

Opublikowano

bo FWD to zuoooooo :decayed:

kiedyś zawsze sie cieszyłem jak mnie tył zaczynał wyprzedzać a teraz rodzi to we mnie przerażenie :kwasny:

Opublikowano

siema z wieczora :tongue4: ja o 3 rano jak jechałem to była masakra dopiero... śniegu na głównych drogach było po kołpak :decayed: i to wszystko spadło przez noc :wallbash:

Opublikowano

Droga na pyskowice masakryczna. Autostrada spoko ale syfu jak nie wiem :confused4: Dobrze że miałem CB to mogłem cisnąć :decayed:

Opublikowano

pozytywne w tej pogodzie jest to że miałem dziś nocki i nie musiałem odśnieżać :przebiegly:

Opublikowano

jeszcze godzinka i poniedziałek za mną :naughty:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 13:44_________________________________________________kurde, ale lipa z felgami, nigdzie nie ma fajnych Avusów do 1000 PLN :blink:

:polew: :polew:

Opublikowano

ja już mam swoją wizje tylko nadal brakuje mi wypłaty, więc z jakimikolwiek modami jestem w miejscu :kwasny:

Opublikowano

ja już mam swoją wizje tylko nadal brakuje mi wypłaty, więc z jakimikolwiek modami jestem w miejscu :kwasny:

a ja się zastanawiam nad tymi felgami

bo jak Basia zacznie jeździć to niechciałbym ich co tydzień prostować :gwizdanie:

Opublikowano

bo jak Basia zacznie jeździć to niechciałbym ich co tydzień prostować :gwizdanie:

:polew: to weź hamulce od Krola , to może 14" wejdą :polew:
Opublikowano

heh i właśnie dlatego Moja jechała moim furaczem tylko raz :naughty:

Opublikowano

ja przez to zerwałem zaręczyny :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

ja przez to zerwałem zaręczyny :gwizdanie: :polew:

:polew:

Opublikowano
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 14:36_________________________________________________Bulczas masz śledzie do horusa ?