Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Keżor zapytaj znajomego o te fele bo jestem ciekawy jak to będzie wygladać. Muszę wyregulować zawias bo za wysoko go podniosłem szczególnie teraz to widać :gwizdanie: jeździsz na letnich???
Bulczas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Keżor zapytaj znajomego o te fele bo jestem ciekawy jak to będzie wygladać. Muszę wyregulować zawias bo za wysoko go podniosłem szczególnie teraz to widać :gwizdanie: jeździsz na letnich??? Jeszcze nie ale korci mnie żeby zmienić bo chcę się pozbyć tych moim alu na zimę bo gorzej wyglądają niż stal :gwizdanie:
Seski Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Po pierwsze po drugie dzieki za spota wczoraj nie zdążyłem bo padłem zanim się komp włączył Keżor zapytaj znajomego o te fele bo jestem ciekawy jak to będzie wygladać. Muszę wyregulować zawias bo za wysoko go podniosłem szczególnie teraz to widać :gwizdanie: jeździsz na letnich??? Jeszcze nie ale korci mnie żeby zmienić bo chcę się pozbyć tych moim alu na zimę bo gorzej wyglądają niż stal :gwizdanie: a twoje alu na zime wcale takie złe nie są jak dla mnie na zime idealne
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Po pierwsze po drugie dzieki za spota wczoraj nie zdążyłem bo padłem zanim się komp włączył a twoje alu na zime wcale takie złe nie są jak dla mnie na zime idealne to sobie je kup są w giełdzie za fajną cenę
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Wszystkim kazik1999 na następnego spota za tydzień możemy wybrać się razem, też jestem z Tychów więc w dwójkę raźniej, nie mieszkasz może na 4 Porach...bo kręci się tu parę B7-ek
stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Wszystkim kazik1999 na następnego spota za tydzień możemy wybrać się razem, też jestem z Tychów więc w dwójkę raźniej, nie mieszkasz może na 4 Porach...bo kręci się tu parę B7-ek kazik, lepiej dla Ciebie żebyś tam nie mieszkał, im dalej od Miszki tym lepiej taki żołnierski żarcik, Miszka to porządny człowiek ( miły, inteligentny, przyjacielski i w ogóle)
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 no silnik mojej niuni to 3.2FSI(255KM) widlasta 6 i napęd stały 4x4 :shocked: wpadaj wpadaj
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 i ze specyficznym poczuciem humoru zapomniałeś dodać co tam z rana Pany?? ja jakoś niewyspany jestem
stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 i ze specyficznym poczuciem humoru zapomniałeś dodać co tam z rana Pany?? ja jakoś niewyspany jestem humor ma :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 kurna a ja siedzę i staram się pracować ale praca w domu to masakra...jest tyle demotywatorów
stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 kurna a ja siedzę i staram się pracować ale praca w domu to masakra...jest tyle demotywatorów ja pracowalem 2 miechy w domu, bardzo mi sie to podobało pobudka o 9, 4-5 godzin pracy i kasy więcej na koncie niż teraz
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 http://demotywatory.pl/poczekalnia tylko uważaj bo jak zaczniesz to już nie wyjdziesz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 http://demotywatory.pl/poczekalnia tylko uważaj bo jak zaczniesz to już nie wyjdziesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 10:54_________________________________________________już mi się nie chce
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jeśli szukasz stron dla zabicia czasu to : www.Funiaste.net www.joemonster.org www.bash.org.pl/latest www.kretyn.com/najnowsze to taki podstawowy zestaw na początek dnia
Bulczas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 z rana Idę obniżyć to moje padło bo pogoda dopisuję i jutro chyba wrzucę letnie
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jeśli szukasz stron dla zabicia czasu to : www.Funiaste.net www.joemonster.org www.bash.org.pl/latest www.kretyn.com/najnowsze to taki podstawowy zestaw na początek dnia Kanar wal się
Rekomendowane odpowiedzi