Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20100301168.th.jpg 20100301169.th.jpg

foto 1. boczek drzwiowy pasazera otapicerowany skora i lekko przykurzony... bez zalozonej zaslepki ( ozdobnika ) przy podlokietniku, tam gdzie jest ten wkesniety prostakat tam bedzie pleksa a skora z tamtad bedzie wycieta... na pleksie bedzie napis carmania ktory po otwarciu drzwi bedzie sie podswietlal

foto 2. slupek otapicerowany skora z tweeterem ;)

Opublikowano

Nowak - jeszcze z rok i będzie na cacy auto gotowe - nic się nie martw :gwizdanie:

Tymczasem uważam, że przeginasz z tymi babeczkami - ja rozumiem, że po Carmanii człowiek musiał odreagować, ale żeby aż tak? Złapią Cię w końcu i będzie trzeba TT zastawić na papugę :polew::naughty:

Efekt końcowy będzie miodzio, ale ja bym chyba już sobie odpuścił przy takim traktowaniu klienta :thumbdown: masakra

Opublikowano

Zrobisz Car Audi i co dalej ? Sprzedasz ? :decayed:

Opublikowano

Zrobisz Car Audi i co dalej ? Sprzedasz ? :decayed:

Przełoży do nowej fury.

Opublikowano

pare fotek kolek tym razem wyrazniejsze:

1. 225/35R19 na 8.5j + klapa s4 usa

20100303178.th.jpg

2. 225 naciagniete na 10j ... guma sie rozeszla elegancko ranty wystaja :kox:

20100303172.th.jpg

3. 225 na 8.5j oraz 225 na 10j przy sobie :) spora roznica

20100303174.th.jpg

4. naciagnieta opona 225 na 10j i wystajacy rant

20100303179.th.jpg

Opublikowano

german style będzie :kox:

Opublikowano

german style będzie :kox:

ta jest ....

teraz szukam jakiegos fajnego gwintu ;)

i wreszcie xenon trzeba wsadzic ;p

[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 00:33_________________________________________________wlasnie przyszly dystanse:

5x130 -> 5x100 , 20mm

20100304181.th.jpg

Opublikowano

Dzisiaj wypatrzylem fajnie wyglada tez czarny dach z czarnymi słupkami :wink4:

C11036540_8.jpg

Opublikowano

a przymiarka kółek już była? :naughty:

Opublikowano

bedziesz tak jezdzil? nie boisz sie ze na pierwszej studziance felga pojdzie w piz*u?

nie ....

czemu ma pojsc ? nie na takich nalesnikach ludzie jezdza

w a4 mialem wieksza glebe i tez 2 komplety 19" i nie narzekalem ;)

a ze trzeba troche wiecej uwazac ... trudno. cos za cos ;)

czasem sie czlowiek wkur*wia jak wpadnie w jakas wieksza dziure .... ale nie warto sie poddawac

zarowno jesli chodzi o sciemnianie szyb jak i o glebe i dobre kolo :naughty:[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 00:10_________________________________________________

Dzisiaj wypatrzylem fajnie wyglada tez czarny dach z czarnymi słupkami :wink4:

na zywo duzo gorzej to wyglada.... pozatym stosunkowo duzo tt ma tak pomalowany dach ;)

a dokladnie identyczna jak ta ze zdjecia byla 25km ode mnie Tomka Makowskiego ( polecam youtube: "Tomek Makowski highlight" i google ) ... mistrza swiata muai thai ;) takie male OT

c110366004.th.jpg c110366002.th.jpg

[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 00:12_________________________________________________

a przymiarka kółek już była? :naughty:

z zalozonymi oponami jeszcze nie ;)

brakuje mi srub do dystansow.... powinny byc w tym tygodniu

musza to byc specjalne sruby o krotkiej glowce poniewaz dluga glowa by wystawala i nie dalo by sie zalozyc dystansu na felge.... ewentualnie mozna przerobic normalne sruby tzn "uciac" ok 5mm glowki... ;P ale ja wole ori rozwiazanie czyli tak jak ma byc ... ;)

pozatym w czwartek oddaje auto na dokonczenie zabudowy bagaznika ;) i obszycie jej materialem i skora ;)

Opublikowano

a wydech kiedy na dwa kominy będzie?

Opublikowano

nie bedzie ;( :wallbash:

wersje 180KM bez Q mialy inaczej uksztaltowana podloge.... i nie ma miejsca zeby wyprowadzic druga koncowke

gdybym mial wersje 180KM w Q ... to bym mogl to wyrezac.... a tak nie ma szans

Opublikowano

;(

wersje 180KM bez Q mialy inaczej uksztaltowana podloge.... i nie ma miejsca zeby wyprowadzic druga koncowke

:( :( :(
Opublikowano
:decayed: dobrze wyglądają koła, lubię tak naciągnięte gumy :slina:
Opublikowano

nie da to sie wiesz czego gdze otworzyć :tongue4: nie takie rzeczy ludzie robią :wink4:

a co do kół , to jak dobrze licze , to różnica między przodem i tyłem jest 5cm między felgami :mysli: jeżeli z tyłu naciągnąłeś 225 na 10" to z przodu nie powinno być 175 na 8" ? :tongue4: [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 14:56_________________________________________________3e0ad73a-1.jpg

13062008718.jpg:evil:

Opublikowano

kezor dzieki za fotki ... sporo mi pomoga ;) moze sie tego podejme

co do opon to tyl jest typowy german/cult style gdzie opona jest naciagnieta na szeroka felge

a przod no coz najwezszy przod jaki widzialem w 19" to 205/40R19 chyba ;) lub 215/35R19 ....

pozatym przod mam 8.5j a nie 8j :)

ogolnie i tak to wyglada fajnie ...aczkolwiek tyl sporo lepiej niz przod ;p

ale tak mialo byc ... waski przod i szeroki tyl[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 15:34_________________________________________________woerthersee20062644po.th.jpg wypolerowane prosiaki.... niestety do srebrnego koloru lakieru tego nie zrobie

3ht2.th.jpg 8.5j przod i 10j tyl... u mnie bedzie identycznie jesli chodzi o naciag opony i to jak wystaja/chowaja sie kola[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 16:05_________________________________________________a i myslalem jeszcze o air ride ... liczylem fundusze itp itd... czytalem co i jak to sie robi... niby sie da samemu ale mega duzo roboty jesli ma to byc wykonane profi i na dobrych czesciach to raczej trzeba komus zlecic

wiec narazie sobie odpuszczam i szukam gwintu

Opublikowano

nie podoba mi sie naciąg na tym czerwonym :rolleyes: jakby były z przodu i z tyłu inne felgi :gwizdanie:

Opublikowano

Nowak pokaż fotkę z tyłu auta jak wygląda ten wydech :decayed: od dołu wygląda :good:

Opublikowano

Nowak pokaż fotkę z tyłu auta jak wygląda ten wydech :decayed: od dołu wygląda :good:

jedrekx ale te fotki co wstawil kezor to nie sa fotki mojego auta ... ja mam stock`owy wydech

nie podoba mi sie naciąg na tym czerwonym :rolleyes: jakby były z przodu i z tyłu inne felgi :gwizdanie:

czyli nie jestes fanem cultstyle ;p ? ja jestem .... a auto napewno bedzie mozna zobaczyc w rothenburgu na zlocie cultstyle / http://www.a4-klub.pl/smf/rothenburg_zlot_cultstyle_i_grupy_vag_24042010-t122528.0.html

[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 16:33_________________________________________________kezor na tych fotkach co wstawiles jest tt fwd czy Q ? bo q ma inaczej uksztaltowana podloge i tam nie ma problemu z podwojnym wydechem