Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Nowak_zg

Rekomendowane odpowiedzi

Dostales tez odpowiedz na serio. Policz sobie - zderzaki, blotniki, drzwi, progi, detale, blacharka, malowanie, etc.

lakierowanie auta z 4000zł

zderzaki po 1000zł

drzwi po 700zł

błotniki po 500zł

+progi

+ inne duperele

musiałbyś mieć sporo szczęścia aby zmieścić sie w 10tys.pl

no to ja to właśnie napisałem wcześniej :gwizdanie:

tak czy siak jak bym miał zbedne 10 koła to pewnie bym takie coś zrobił bo wygląda zacnie tylko by chyba lekka herezja to była przy tdi ale co tam :polew:

10000pln :decayed:

Za klamoty :kox: Pozniej tylko szukac kto zrobi to za darmo :decayed:

Zeby nie bylo totalnie OT

Mysle, ze decyzja Nowaka jest jego decyzja - i czy Wam sie podoba czy nie, czekamy na 24" z naciagnietym kondomem :D

Mam tylko dwie prosby :

1. Zakladaj dresy TYLKO z trzema paskami

2. Nie zmieniaj forum :decayed:

Czekam na nowy watek :hi:

Dostales tez odpowiedz na serio. Policz sobie - zderzaki, blotniki, drzwi, progi, detale, blacharka, malowanie, etc.

tak takie czesci sa sporo drozsze niz do a4 b6... fakt

ale czesci eksploatacyjne nie sa wcale duzo drozsze w porownaniu do audi ( klocki / tarcze / amory / wahacze etc )

uwazam i tak mimo wszystko ze ludzie przesadzaja z tym jak ciezko jest utrzymac auto tej klasy...[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 00:18_________________________________________________

Mysle, ze decyzja Nowaka jest jego decyzja - i czy Wam sie podoba czy nie, czekamy na 24" z naciagnietym kondomem :D

Mam tylko dwie prosby :

1. no jaha.. lipy nie zrobie. :polew:

2. no cos ty nie ma szans na zmiane ... mialem a4 to wszedlem tu. kupilem fryzjerowoz i nie zmienilem forum ... po zakupie dziwkowozu tez tego nie zrobie :decayed:

a co do nowego watku ... to spokojnie tak jak pisalem ze sprzedaza tt mi sie nie spieszy jakos mega :) znajdzie sie kupiec wtedy zaczne jezdizc ogladac e65... niedlugo moze wystawie tete na allegro. ( czerwiec - lipiec ). raczej nie jest to jakies chwilowe widzimisie ( tak mi sie wydaje ) z ta bmw ... wiec na ta chwile uwazam ze na 99% to bedzie next car :rolleyes:

tak takie czesci sa sporo drozsze niz do a4 b6... fakt

ale czesci eksploatacyjne nie sa wcale duzo drozsze w porownaniu do audi ( klocki / tarcze / amory / wahacze etc )

uwazam i tak mimo wszystko ze ludzie przesadzaja z tym jak ciezko jest utrzymac auto tej klasy...[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 00:18_________________________________________________

Mam tylko dwie prosby :

1. no jaha.. lipy nie zrobie. :polew:

2. no cos ty nie ma szans na zmiane ... mialem a4 to wszedlem tu. kupilem fryzjerowoz i nie zmienilem forum ... po zakupie dziwkowozu tez tego nie zrobie :decayed:

Nowak Flyerowi chodziło o rezanie budy RS4 do sedana, a nie części do Bumki :wink4:

pomysł zacny, widzę że miałeś tych propozycji w głowie ładnie :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew:

hahahahhahahaha o kurde

a ja wlasnie sie zastanawialem czemu on gada do mnie jak potluczony, bez powodu o zderzakach itp... i o jakiejs odpowiedzi na serio

:polew: :polew:

nie moge hahahahha

Mam nadzieje ze wreszcie uda mi sie miec auto na dluzej ....

scirocco - ok 30 -60 minut mialem

celica - ok 2-3 miesiecy

a4 - ponad 2 lata

tt - bedzie rok na wakacje

zawsze w moim przypadku jak kupowalem auto to chcialem je miec dlugo ... a4 mowilem ze bede miec do konca zycia ... potem ze 5 lat ;)....

tt tez mowilem ze pewnie pojezdze sporo czasu... ;)

mam nadzieje ze e65 ugosci na ciut dluzej.

Gość Prometeo

No to scirocco strasznie zaniża Ci średnią :tongue4:

W sumie taki już masz chyba sposób na życie co nie :) No i bliskość niemieckiej granicy stwarza większe możliwości szybszego znalezienia auta.

Bo czasem trzeba się trochę naszukać. Niektórzy forumowicze piszą, że szukali dobrego autka nawet i pół roku, co sprawia, że warto nim pojeździć dłużej, jeśli dodatkowo nie ma się czasu na poszukiwania.

NIestety co bys nie zrobil z siódemką i tak będzie kupa.

Mniejsza lub wieksza ale dalej to kupa :)

Szkoda, ze na piatke za malo kasy masz bo ta juz jest zacna :wink4:

celica - ok 2-3 miesiecy

a4 - ponad 2 lata

tt - bedzie rok na wakacje

zawsze w moim przypadku jak kupowalem auto to chcialem je miec dlugo ... a4 mowilem ze bede miec do konca zycia ... potem ze 5 lat ;)....

tt tez mowilem ze pewnie pojezdze sporo czasu... ;)

mam nadzieje ze e65 ugosci na ciut dluzej.

też tak mam, do tej pory miałem 9 aut

problem jest w tym, że jak np. miałem S3 to chciałem większe auto z dieslem, a jak mam kombi z dieslem to wolałbym znowu jakiegoś hot hatcha :decayed:

weź sobie auto w leasing i gwarantuje że zwiążesz się z nim na dłużej :wink4:

Paweł w TT masz LPG a w 745i zostaniesz przy PB ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeciez taka bejca na pewno wpierdoli wiecej niż fryzjerowóz :kox: :kox:

a kto powiedzial ze zostane przy pb ? :evil:

najpierw tt nie miala gazu ale przy mojej jezdzie i spalaniu w miescie 14-17L beny a nieraz 20L na 100km stwierdzilem ze to bez sensu i zalozylem.

poczytalem popytalem na lpg-forum i nosb`a oraz kolegow ktorzy maja o tym pojecie... i w sumie zalozylem chyba najlepsze co moze byc do tego silnika ;)

zero problemow wiec do lpg sie nie zrazilem i zapewne przy e65 bedzie tak samo... tym bardziej ze to wolnossace v8 ktore nie ma problemow z gazem...

aha... uprzedzam teksty typu "stac cie na v8 to lej bene" lub "kupujesz bene to lej bene" itp... z gory mam wyj*bane na takie teksty... i na ludzi myslacych ze lpg psuje silnik.

:wink4:

Ja też ostatnio sie jakos przekonałem do gazu.. Korek od gazu zrobisz kolo wlewu paliwa i nic nie bedzie widziec i nawet nikt nie bedzie wiedzial ze masz gaz :gwizdanie:

Wstydzisz się że masz gaz ? :naughty:

Dokładnie :good: Ja też ostatnio dużo jeżdżę i zdecydowałem się na LPG. Też popytałem ludzi obytych w temacie i wskoczyły dobre komponenty. Jestem zadowolony, dodatkowo instalację mam tak zrobioną że jej nie widać :wink4: A co do docinek to możecie się śmiać że mamy gaz, ale to my śmiejemy się jak podjeżdżamy pod dystrybutor :cool1: