Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Nowak_zg

Rekomendowane odpowiedzi

fajna :good:

a lotke "doczepisz" z tylu?

nie chce lotki ... przynajmniej narazie moze jak bede miec jakas w reku i przemierze to mi sie spodoba ale jak na ta chwile to podoba mi sie jej czysta dupeczka.

2 wydechow tez nie wyrezam :(

dlatego ze mam podloge kola zapasowego i raczej nie zmiesci sie druga rurka ... chyba zeby nie kopcila :polew:

w wersjach Q chyba da sie tylko 2 wydechy wyrezac... musze zobaczc wlasnie jak u kolegi idzie podloga z tylu

dla ludzi a nie aut.dla mnie liczą się ludzie

Miałwś kontakt z .eu ? :decayed:

Sprzeczka z d*py..każdy pisze co mu sie podoba w swoim temacie, nowe informacje uściślac w pierwszym poście reszta to długometrażowy spam..tak jest wszędzie :wink4:

EOT

Że by było w temacie ..więcej carbonu. :kox: :kox:

Ji czarnej feli.

nie chce lotki ... przynajmniej narazie moze jak bede miec jakas w reku i przemierze to mi sie spodoba ale jak na ta chwile to podoba mi sie jej czysta dupeczka.

dlatego ze mam podloge kola zapasowego i raczej nie zmiesci sie druga rurka ... chyba zeby nie kopcila :polew:

w wersjach Q chyba da sie tylko 2 wydechy wyrezac... musze zobaczc wlasnie jak u kolegi idzie podloga z tylu

bo bez lotki rzeczywiscie ladnie wyglada

ale strach sie bac na wyjsciu z zakretu z pedalem gazu w podlodze i mokrej nawierzchni troche...

bo bez lotki rzeczywiscie ladnie wyglada

ale strach sie bac na wyjsciu z zakretu z pedalem gazu w podlodze i mokrej nawierzchni troche...

z pedalem gazu w podlodze to pol biedy

ale to prawda to co pisza ze jak wchodzisz szybko w zakret tt ( z poczatku produkcji bez esp i spojlera ) i puscisz gaz a nie daj boze dohamujesz ... to tyl leci odrazu :) z jednej strony lipa

jestem ciekaw czy sie to troche poprawi jesli sie wlozy audio do bagaznika i dystanse np 20mm ( kolega wlozyl do s3 ... i strasznie ciezko je zlamac nawet na sliskim )

ale mi tam sie to podoba bo latwo ja zlamac w zakrecie.... masakra niczym tyl naped hehe ;p

byly fabryczne navi ale tylko takie ktore wyswietlaly komunikaty ( i chyba strzalki ) na fisie

... nie bylo innych poniewaz konsola od tt wychodzila tylko w formie 1din.

bede szukac tez fisa kiedys zapewne ( bo mam pol fis ) ale strasznie ciezko dostepny jest i w chorych pieniadzach.

Nowak kupi audi pełna seria pół roku póżniej eSka mu wychodzi :polew: :polew: nasz ręch Chłopie :oklaski: :oklaski:

Nowak_zg gratki tt-ki :good:, długo na taką polowałem.....ale w ostateczności wygrał zdrowy rozsądek i 195cm wwzrostu (...)

Tak z ciekawości, to komfortowo do jakiego wzrostu jest TT ?

Nowak_zg gratki tt-ki :good:, długo na taką polowałem.....ale w ostateczności wygrał zdrowy rozsądek i 195cm wwzrostu (...)

Tak z ciekawości, to komfortowo do jakiego wzrostu jest TT ?

kolega ktory ma 197cm przeklina te auto .... ale mysle ze do ok 185cm jest naprawde wygodnie...

z przodu jest sporo miejsca ... jesli ktos nie ma powyzej 190 cm :)

kolega ktory ma 197cm przeklina te auto ....

A to kolega urosl podczas eksploatacji TeTetki, czy poprostu sie nie przymierzyl przed zakupem? :decayed:

EOT

A to kolega urosl podczas eksploatacji TeTetki, czy poprostu sie nie przymierzyl przed zakupem? :decayed:

EOT

hehe przeklina te auto w sensie.... nie swoje tylko moje jak nieraz ma gdzies pojechac :)

EOT

hehe przeklina te auto w sensie.... nie swoje tylko moje jak nieraz ma gdzies pojechac :)

a szczeglnie jak u kumpls w tt musze nieraz z tył siedzieć.Z przodu idzie wytrzymać ale namoje a6 nie narzekam, troszkę więcej miejsca :gwizdanie: :decayed:

ciekawe plenery na tych fotkach masz :good: I tez sie zastanawiam czy TT czy B6. Można tam z tyłu kogoś wozić? :decayed:

Mialem kiedys Del Solke i z tylu dwie blondynki wchodzily bez problemu wiec mysle ze tutaj tez sie da :decayed:

cena jest mega wiec sie opłacało :) tez choruje na TTetke :tongue4: ale raz ze mało praktyczne, dwa ze benzyna, jednak wole oszczednosc :> i nie zgadzam sie ze jest to auto typowo kobiece, juz predzej vw new beatle ale nie TT :)