Nowak_zg Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 fajna a lotke "doczepisz" z tylu? nie chce lotki ... przynajmniej narazie moze jak bede miec jakas w reku i przemierze to mi sie spodoba ale jak na ta chwile to podoba mi sie jej czysta dupeczka. 2 wydechow tez nie wyrezam dlatego ze mam podloge kola zapasowego i raczej nie zmiesci sie druga rurka ... chyba zeby nie kopcila w wersjach Q chyba da sie tylko 2 wydechy wyrezac... musze zobaczc wlasnie jak u kolegi idzie podloga z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 dla ludzi a nie aut.dla mnie liczą się ludzie Miałwś kontakt z .eu ? Sprzeczka z d*py..każdy pisze co mu sie podoba w swoim temacie, nowe informacje uściślac w pierwszym poście reszta to długometrażowy spam..tak jest wszędzie EOT Że by było w temacie ..więcej carbonu. :kox: Ji czarnej feli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 fajna a lotke "doczepisz" z tylu? nie chce lotki ... przynajmniej narazie moze jak bede miec jakas w reku i przemierze to mi sie spodoba ale jak na ta chwile to podoba mi sie jej czysta dupeczka. 2 wydechow tez nie wyrezam dlatego ze mam podloge kola zapasowego i raczej nie zmiesci sie druga rurka ... chyba zeby nie kopcila w wersjach Q chyba da sie tylko 2 wydechy wyrezac... musze zobaczc wlasnie jak u kolegi idzie podloga z tylu bo bez lotki rzeczywiscie ladnie wyglada ale strach sie bac na wyjsciu z zakretu z pedalem gazu w podlodze i mokrej nawierzchni troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 fajna a lotke "doczepisz" z tylu? nie chce lotki ... przynajmniej narazie moze jak bede miec jakas w reku i przemierze to mi sie spodoba ale jak na ta chwile to podoba mi sie jej czysta dupeczka. 2 wydechow tez nie wyrezam dlatego ze mam podloge kola zapasowego i raczej nie zmiesci sie druga rurka ... chyba zeby nie kopcila w wersjach Q chyba da sie tylko 2 wydechy wyrezac... musze zobaczc wlasnie jak u kolegi idzie podloga z tylu bo bez lotki rzeczywiscie ladnie wyglada ale strach sie bac na wyjsciu z zakretu z pedalem gazu w podlodze i mokrej nawierzchni troche... z pedalem gazu w podlodze to pol biedy ale to prawda to co pisza ze jak wchodzisz szybko w zakret tt ( z poczatku produkcji bez esp i spojlera ) i puscisz gaz a nie daj boze dohamujesz ... to tyl leci odrazu z jednej strony lipa jestem ciekaw czy sie to troche poprawi jesli sie wlozy audio do bagaznika i dystanse np 20mm ( kolega wlozyl do s3 ... i strasznie ciezko je zlamac nawet na sliskim ) ale mi tam sie to podoba bo latwo ja zlamac w zakrecie.... masakra niczym tyl naped hehe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nowak_zg gratki tt-ki , długo na taką polowałem.....ale w ostateczności wygrał zdrowy rozsądek i 195cm wwzrostu i jest teraz a6 c5 . Czekam na dalsze mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A tak z ciekawości, były jakieś fabryczne Navi w tych wersjach TT? Nie myślisz o czymś takim? Tak się z ciekawości pytam bo wstawiłem właśnie u siebie RNS (pochwale sie w swoim wątku później jak juź wszystko dopracuje) i jestem mega zadowolony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 byly fabryczne navi ale tylko takie ktore wyswietlaly komunikaty ( i chyba strzalki ) na fisie ... nie bylo innych poniewaz konsola od tt wychodzila tylko w formie 1din. bede szukac tez fisa kiedys zapewne ( bo mam pol fis ) ale strasznie ciezko dostepny jest i w chorych pieniadzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nowak kupi audi pełna seria pół roku póżniej eSka mu wychodzi :polew: nasz ręch Chłopie :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 tumu brakuje troche do S od d*py strony tak tak bede Ci przypominal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Nowak_zg gratki tt-ki , długo na taką polowałem.....ale w ostateczności wygrał zdrowy rozsądek i 195cm wwzrostu (...) Tak z ciekawości, to komfortowo do jakiego wzrostu jest TT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nowak_zg gratki tt-ki , długo na taką polowałem.....ale w ostateczności wygrał zdrowy rozsądek i 195cm wwzrostu (...) Tak z ciekawości, to komfortowo do jakiego wzrostu jest TT ? kolega ktory ma 197cm przeklina te auto .... ale mysle ze do ok 185cm jest naprawde wygodnie... z przodu jest sporo miejsca ... jesli ktos nie ma powyzej 190 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 kolega ktory ma 197cm przeklina te auto .... A to kolega urosl podczas eksploatacji TeTetki, czy poprostu sie nie przymierzyl przed zakupem? EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 kolega ktory ma 197cm przeklina te auto .... A to kolega urosl podczas eksploatacji TeTetki, czy poprostu sie nie przymierzyl przed zakupem? EOT hehe przeklina te auto w sensie.... nie swoje tylko moje jak nieraz ma gdzies pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 mnie się tam widzi to autko, z czarnym dachem nawet nie wygląda na kobiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dojdzie fela i gwint i juz w ogole nie bedzie kobieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 kolega ktory ma 197cm przeklina te auto .... A to kolega urosl podczas eksploatacji TeTetki, czy poprostu sie nie przymierzyl przed zakupem? EOT hehe przeklina te auto w sensie.... nie swoje tylko moje jak nieraz ma gdzies pojechac a szczeglnie jak u kumpls w tt musze nieraz z tył siedzieć.Z przodu idzie wytrzymać ale namoje a6 nie narzekam, troszkę więcej miejsca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ciekawe plenery na tych fotkach masz I tez sie zastanawiam czy TT czy B6. Można tam z tyłu kogoś wozić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Można tam z tyłu kogoś wozić? Torebkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Mialem kiedys Del Solke i z tylu dwie blondynki wchodzily bez problemu wiec mysle ze tutaj tez sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizin5 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 cena jest mega wiec sie opłacało tez choruje na TTetke ale raz ze mało praktyczne, dwa ze benzyna, jednak wole oszczednosc :> i nie zgadzam sie ze jest to auto typowo kobiece, juz predzej vw new beatle ale nie TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi