miron78 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas, Kuredu - Olej dyplom ale puchar nie wiem z czego on był wykonany skoro drogówka jak mnie dupneła na radar to wolała 20 zł niż puchar który im zaproponowałem
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a Cuber nawet nie postawil flaszki urodzinowej :naughty:
Młodzik Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jednoglosnie stwierdzilismy dzis, ze zlot powinien trwac przynajmniej 1 dzien dluzej dokładnie - jak się nudzić to conajmniej 4 dni ja poprosze jeszcze o karaoke jako obowiazkowy punkt kazdego zlotu od karaoke jeszcze gardło mnie boli a Tetis ma głos jak by przez tydzień czysty spiryt piła
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a Cuber nawet nie postawil flaszki urodzinowej :naughty: ale życzeń dostał od 22 osób plus dedykacja od madasa i sto lat na stojąco od wszystkich
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ale życzeń dostał od 22 osób plus dedykacja od madasa i sto lat na stojąco od wszystkich Delegacja z Radomia się spóźniła, bo trzeci kieliszek w ciągu 3 minut to przesada... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a Cuber nawet nie postawil flaszki urodzinowej :naughty: Jak bym miał to bym postawil :polew: A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie:
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dajcie foto Suliego , przebranego za G.I Joe albo to z obiadku tzw jak w szlafroku wskoczył
Flyer Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie: Myslisz, ze jemu ktos zlozylby zyczenia?
Młodzik Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a Cuber nawet nie postawil flaszki urodzinowej :naughty: Jak bym miał to bym postawil :polew: A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie: to mogłeś chociaż jego flaszkę postawić :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 a Cuber nawet nie postawil flaszki urodzinowej :naughty: Jak bym miał to bym postawil :polew: A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie: o przepraszam ale była dedykacja dla małego 11 letniego Trzenia i jego tatusia Cubera od Madasa :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ale życzeń dostał od 22 osób plus dedykacja od madasa i sto lat na stojąco od wszystkich Delegacja z Radomia się spóźniła, bo trzeci kieliszek w ciągu 3 minut to przesada... :gwizdanie: Chwila chwila my z Bryńką mamy zdjęcia na jego kolanach jak mu życzenia składaliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tomaszu nie dajesz rady to mów tylko za siebie :polew:
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie: Myslisz, ze jemu ktos zlozylby zyczenia? Wcześniej czytałem, że Cubera Ojciec złożył
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 A tak naprawde to Trzeniek miał i mu było przykro ze nikt o nim nie pamietaj :gwizdanie: Myslisz, ze jemu ktos zlozylby zyczenia? ja slyszalem ze dzisiaj rano czekal na niego prezent przy aucie ale osobiscie tez bym nie byl zadowolony...
jarko Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ja poprosze jeszcze o karaoke jako obowiazkowy punkt kazdego zlotu O nie, tylko nie to nie dawajacie mu przypadkiem więcej mikrofonu do ręki
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Byłbym zapomniał i przepraszam że dopiero teraz : OGROMNE DZIĘKI ZA POMOC W ZROBIENIU KOSZULEK DLA JARKO :notworthy:
Bart-S Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Uaaa drzemka była a teraz już siedzę w pracy (NiGhTsHiFt) - było rewelacyjnie jeszcze raz dzięki wszystkim Fajnie że wszyscy szczęśliwie dojechali Aaaa i Pomorze - sory że pomyliłem Was z Radomiem
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Chwila chwila my z Bryńką mamy zdjęcia na jego kolanach jak mu życzenia składaliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tomaszu nie dajesz rady to mów tylko za siebie :polew: O kutwa, może i lepiej, że mnie tam nie było.. :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ZLOT KOX JAK DIABLI , żałuję że byłem tylko z piątku na sobotę Wspaniała organizacja !!! Wielkie dzięki za włożony trud w organizację zlotu dla : Kuredu Madasa, Musashiego oraz całej bardzo silnej i zwartej grupie poznańskiej. Pozdrawiam Faziego ( wiesz za co decayed), Giliego z małżonką i wszystkich z Pomorza, małżonki Mirona, Pepina i Jarka - za wspaniałe tańce na parkiecie good Pozdrawiam kolegów z pokoju: Adadura, Pre_pl, Korzenia good good good Nawet foty nie pstryknąłem - tak piłem, tańczyłem i śpiewałem kox decayed Pozdrawiam wszystkich których mogłem poznać i starych klubowych wyjadaczy. To był mój 5 zlot i jeszcze wszystkich nie poznałem :polew:
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Uaaa drzemka była a teraz już siedzę w pracy (NiGhTsHiFt) - było rewelacyjnie jeszcze raz dzięki wszystkim Fajnie że wszyscy szczęśliwie dojechali Aaaa i Pomorze - sory że pomyliłem Was z Radomiem [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:49_________________________________________________ Chwila chwila my z Bryńką mamy zdjęcia na jego kolanach jak mu życzenia składaliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tomaszu nie dajesz rady to mów tylko za siebie :polew: O kutwa, może i lepiej, że mnie tam nie było.. :gwizdanie: Ty wtedy z Jarem w bawiłeś się w buszmena w krzakach
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ty wtedy z Jarem w bawiłeś się w buszmena w krzakach O kutwa, Oźź, nie przy ludziach.
Rekomendowane odpowiedzi