Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest 158 000, potwierdzony w 100%, ale to samochód krajowy :naughty:

Opublikowano

Wczoraj pod klienta bo tak sobie zyczyl do sprzedazy robilismy cofke z 470 tys na 140.Auto to B7 2,0 z 2005roku

Ku przestrodze swiezo sprowadzone i bedzie do sprzedazy w swietokrzyskim lada chwila.Avant popielaty.

Opublikowano

Wczoraj pod klienta bo tak sobie zyczyl do sprzedazy robilismy cofke z 470 tys na 140.Auto to B7 2,0 z 2005roku

Ku przestrodze swiezo sprowadzone i bedzie do sprzedazy w swietokrzyskim lada chwila.Avant popielaty.

Dobrze wiedzieć :good: :good:, pozdrowienia!

U mnie nalatane ok. 160 tys. niby zarąbiście mało jak na ten rok, ale wydaje się prawdziwe patrząc na papiery i wnętrze.

Jeszcze raz pozdrawiam Slawko 08!

Opublikowano

niezle...

Opublikowano

Autostradowy przebieg w dzień w dzień :naughty:

Opublikowano

Czy mozna podpinajac vaga stwierdzic ze bylo cos zmieniane w ustawieniach licznika?

Da sie wykryc takie cos?

Opublikowano

tak jak pod pniesz Vaga to jest tam opcja sprawdzenia czy był cofany ale nie sprawdzisz ile był cofniety :confused4: :confused4:

Opublikowano

U mnie 161 kkm poparte książką i historią serwisową z ASO :cool1:

Opublikowano

Czy mozna podpinajac vaga stwierdzic ze bylo cos zmieniane w ustawieniach licznika?

Da sie wykryc takie cos?

jak ktos kumaty cofal licznik to nic nie wykryjesz...

Opublikowano

Ja mam 181 tyś km potwierdzone w ASO i przeglądem niemieckim a także stanem autka :)

Opublikowano

Czy ktoś posiada auto sprowadzone z Belgii z kwitem "keuringsbewijs"? czy można wierzyć w aktualny przebieg z tego kwitka?

ja mam auto z belgii i to co mowisz to jest przeglad ten papierekl mozesz sobie odrazu wyrzucic.. a jesli chodzi o przebieg to zapytaj sie czy nie ma carpass - to jest dokument na potwierdzenie przebiegu

w b6 2003r mam 210000km potwierdzone aso i carpass.

Opublikowano

u mnie 297000 oleju nie bierze smiga dobrze 1,9tdi 131km

Opublikowano

A ja widziałem w a4 2,5 Tdi 600 tyś aż oczy mało mi nie wyleciały a silniczek chodził jak brzytwa

Opublikowano

AFN 1996 317000 mysle ze oryginalny silnik chodzi jak narazie idealnie i oby tak zostalo

1Z 1995 315000 i tutaj daje glowe uciac ze krecony! bo fotele juz wymieniane,ale szedl jak przecinak musial miec wirusa tylko o tym nie wiedzialem

Opublikowano

AFN 98r. 215 tys.

Ksiażka serwisowa prowadzona byla do 2006r z przebiegiem 154639km

Mozna VAGiem sprawdzic czy przebieg jest ori? Jeżeli tak tak,to jak?

Opublikowano

AJM rok 2000. W chwili zakupu miał 198tys. Przebieg zgadzał się z wpisami do książki serwisowej oraz z TUVem i pozostałymi papierami auta.

Opublikowano

Ja mam w moim AJM 275 000km i gada jak wtedy gdy go kupilem :)

Opublikowano

AFN 98r. 215 tys.

Ksiażka serwisowa prowadzona byla do 2006r z przebiegiem 154639km

Mozna VAGiem sprawdzic czy przebieg jest ori? Jeżeli tak tak,to jak?

w AFN nie da się

za stary ECU ma

Opublikowano

267500 i chodzi jak brzytwa :naughty:

Opublikowano

AJM rok 2000. W chwili zakupu miał 198tys. Przebieg zgadzał się z wpisami do książki serwisowej oraz z TUVem i pozostałymi papierami auta.

W papiery nie wierz bo ja jak szukałem autka to raz trafiła mi sie spotkać auto które miało 160 i wszystkie papierki były potwierdzeniem przebiegu i autko tez wyglądało na ten przebieg prawie igła już miałem kupować ale sprawdziłem vin i okazało sie ze był serwisowany w aso i miał ostatni wpis 320 tyś wiec wiesz :shocked: