Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdażają się takie egzemplarze szczególnie trzymane przez dziadków. Nie ma ich wiele ale zawsze jakiś "rodzynek" się znajdzie :tongue4:

Z tym rodzynkiem nie mogę się zgodzić... co z tego, że ma mały przebieg... jak dziadki ruszają przy 5-6 tys obrotów :shocked:

Ewentualnie tak wjeżdżają do garażu... :

Opublikowano

2003 ma na liczniku 263000km, przyprowadziłem w lipcu 2010r z 240000, z "sensowną książką", stan auta bardzo dobry, nie jeden 160000 :polew: jest bardziej zniszczony :tongue4:, oleju łyka ok 0,5l na 12000, więc chyba w normie.

Opublikowano

Może poza tematem bo to nie Audi ... parę lat temu miałem Golfa MkIII z 1994 roku - miał przejechane 430 tysięcy .... i zero reakcji na ten przebieg z jego strony :) a teraz najlepsze - silnik to 1.9D (1Y) wolnossący - to i nie ma się co dziwić.

Opublikowano
2ai4qap.jpg
Opublikowano

Chodzi za mną zamiar przekręcenia licznika na jakieś powiedzmy 800 tysięcy kilometrów :D ciekawi mnie jaka będzie mina potencjalnych pasażerów, znających się co nieco na motoryzacji.Auto we wnętrzu pedantycznie zadbane, wygląda jakby miało 5 lat, choć boje się że ktoś na zawał padnie z tyłu. Jest jakiś program do tego ?? :evil:

Opublikowano

Diabli Ci wie :gwizdanie: pewnie 100k ma w pamięci :mysli:

288888.jpg

Opublikowano

Moje a4 b5 90 km -220000

Brata a4 b5 - 55 Tys (też nie wierzyłem do czasu aż przyjechał do polski, ale jednak ) :wallbash:

Znajomego passat b5 - 450000 tys bądź już 500000 i żadnego problemu :hi:

55 tys?? dobre nie wierze

nie zmuszam nikogo by w to wierzył .. naprawdę :) kto się tym przejechał , wsiadł do wnętrza , poczuł to......ehh chciałem odkupić ale nie chce go sprzedać ...

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

358tyś w 1-zeciorze.Oleju jak narazie nie konsumuje,więc jest :good:

Opublikowano

104 tyś km w AJM z 2000r :polew: :polew:

Jak kupiłem rok temu miał 82 tyś km :decayed: ...

Opublikowano

chciałbym mieć taki przebieg w swojej B6 :slina:

Opublikowano

ja mam 255tyś oryginał :decayed: sam zrobiłem 35tyś, książka, wszystkie kluczyki, zadkość w B5 :cool1:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:00_________________________________________________nawet mam ksiazeczke do radia z kodem :decayed:

Opublikowano

Na moim wybiło 240 tyś km,mam go od roku i jak narazie koszty to tylko wymiana oleju,filtrów i termostatu(wahler za 27zł :decayed: ), heh jeszcze miesiąc temu martwiłem się bo coś dudnił z wlotu powietrza ale po wymianie termostatu na dzisiejszy dzień cudownie ozdrowiał :kox: Silnik od 20 tyś po chipie, zapierdziela az miło i oby tak dalej :wink4:

co do oleju to po pierwszej wymianie na motul specyfic 5W40 zjadł 1 litr na 15tyś km, po drugiej wymianie zrobiłem 7 tyś km i ku mojemu zdziwieniu utrzymuje się górny stan, ale to chyba zależy od jazdy bo wcześniej goniłem go ostro po autostradach a od jesieni jeżdżę w większości w miejscu.

Opublikowano

Panowie...materiały to nie wszystko...każdy profesionalny handlarz przed sprzedażą odswierza wszystkie elementy wnetrza aby niebyło widać przebiegu....Ta naprawdę trzeba sprawdzic przebieg w serwsie. Audi A4 B5 przynajmiej ma trzy procesory na ktorym zapisuje sie przebieg auta. Z tego co wiem to napewno jest w skrzyni biegów, zegarach noi oczywiscie w sislniku. Ja mam obecnie 202 tyś.- przebie orgynalny i niekręcony. I tak naprawdę mam wytarte raczki od środa (ponieważ są bezowe wiec troche szpeci) a reszta jest jak nówka.

Opublikowano

Ja jak kupiłem miałem 20tys miał nie cały rok :decayed:

Aktualnie 130tys nie jest źle :decayed:

Opublikowano
Audi A4 B5 przynajmiej ma trzy procesory na ktorym zapisuje sie przebieg auta. Z tego co wiem to napewno jest w skrzyni biegów, zegarach noi oczywiscie w sislniku.

a czym lub jak sprawdzić faktyczny przebieg na tych procesorach ?

Opublikowano

1997r 171k, udokumentowane 90k do 2005r, auto z szwajcari, ostatnie 5 lat jezdzil nim 60letni dziadzio wiec przebieg wyglada oryginalnie ;]

ps slabe to jest ze jak auto wjezdza do polski to juz nikt nic nie wpisuje do ksiazki ><

Opublikowano

Dziwisz się , poco notowac jak autko zgubi książkę servisowa a na dodatek odchudzić licznik i tylko po to by jednemu dać wiecej kasy a drugiemu większy kłopot może się kiedyś prawo zmieni w Polsce w tym kierunku to wtedy bedziej inaczej