Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mojej a4 b5 2000r. stuknęło dopiero 72000km:) (auto od nowości w rodzinie, rzadko używane). Chyba jeden z najmniejszych przebiegów na forum:)

Opublikowano

dużo wpisów:) nie czytałem wszystkich, ja mam B5 1995 sedan, szukam od dłuższego czasu nowszego, narazie bez skutku. Ale moja A4 ma już 405 tyś.Sam zrobiłem nią ponad 200tyś. Dbam o silnik i jak narazie chodzi bardzo fajnie.

Opublikowano

Wczoraj wybilo mi 370tyś.Z tego 10tyś z chipem.Jak narazie odpukac smiga jak nowka.Dalej motul 8100

Opublikowano

1.9 TDI AHU 2000rok wskoczyło własnie 370000 śmiga jak nowy a pali tylko 5.5 litra nigdy nie zmienie na nowszy

Opublikowano

AWX 2001 B6 - 210 tyś potwierdzone w aso :good:

Opublikowano

U mnie 261k od około 30k wsadzony program i graty na około 190KM. W aucie zmieniane jedynie części eksploatacyjne.

Opublikowano

A U MNIE JEST 296TYS A ROCZNIK 95 WIEC NIE WIEM CZY BYLO COS KRECONE CZY NIE ,MOZLIWE ZE BYLO

Opublikowano

2002 koniec roku 302 tyś przebiegu, żony 99 październik 329 tyś :)

piękne przebiegi silniczki cykają jak malinki. Jeden i drugi przebieg ori.

Opublikowano

jedziemy dalej :tongue4: :tongue4: :tongue4:

DSC00465.jpg

Opublikowano

Witam

moje audi (1995) rok temu przyjechalo do Polski i miało ok 200 tys ale powiem ze mialem zapchane odplywy w odprowadzaniu wody i woda wpadla do srodka podczas wyjmowania siedzen znalazłem karteczke servisową na której był rok 2005 i 210 tys km :decayed::wallbash: a wiec mozna przypuszczac że jak audi w 2005 roku miało 10 lat i 200tys km to do 2010 roku napewno 100tys zrobiło a wiec w tej chwili mozna powiedziec ze ma 310 tys km plus 20 tys które ja zrobilem. Czyli myśle że 100 tys km cofneli i mam taka nadzieję ale ile było cofnięte tego się juz nie dowiem silniczek chodzi ok :hi:

Opublikowano

Hmm Mój 1.9 AHU z połowy 1997 , w serwisie w w połowie 2004r miał 261 tys km. Teraz to może mieć hmm z 500tys i więcej :P A cyka ładniutko i oleju nie zjada :P A na blacie magiczne prawie 190tys km :P

Opublikowano

juz 340tys licznikowego bo nawet najstarsi indianie tego nie wiedza ile ma i z silnikiem 0 problemu! Raz regenerowana turbinka byla ale to standard przy takim przebiegu:) Silnik oleju nie bierze pali od reki i ladnie pracuje:)

Opublikowano

Jest jedna prawda kupując diesla od niemca przebieg auta jest taki ilość lat mnożymy przez 60 000tyś. i nie ma innej prawdy. Oczywiście zdażają się się wyjątki ale to jeden na 100 000.Zauważcie że wszystkie samochody sprowadzane z niemiec mają przebieg w granicach 160 000-190 000tyś bez względu na rocznik.Zasadniczo mniejsze przebiegi mają benzyniaki a więc zakup dizla należy dobrze przemyślić.

Opublikowano

Jest jedna prawda kupując diesla od niemca przebieg auta jest taki ilość lat mnożymy przez 60 000tyś. i nie ma innej prawdy. Oczywiście zdażają się się wyjątki ale to jeden na 100 000.Zauważcie że wszystkie samochody sprowadzane z niemiec mają przebieg w granicach 160 000-190 000tyś bez względu na rocznik.Zasadniczo mniejsze przebiegi mają benzyniaki a więc zakup dizla należy dobrze przemyślić.

Nie można też mówić że każdy diesel rocznie przelatuje 60 tys km. Wiadomo są to silniki które mają pracować na siebie i robią jakieś pożadne przebiegi. Ja swój trafiłem kupujac z przebiegiem 229 tys teraz mam 250 tys i nie ma żadnego problemu. Do 2006 roku był seriwsowany w ASO i ost przebieg był na 178tys także jeżeli db się poszuka można coś ciekawego znależć a nie napalić się na pierwszego lepszego diesla :)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 10:12_________________________________________________A jeżeli będzie się o niego dbać czyli oleje filtry itp itd to czy on będzie miał 200 tys czy 400 tys to i tak będzie pracował jak należy. Tylko nie można załować na części itd :)
Opublikowano

a u mnie rok 2001 pierwsza rejestracja 2002(marzec) i na dzien dzisiejszy 308tysiecy i caly czas pelen syntetyk , wiekszych problemow z autem(poza tymi 'normalnymi' dla tego modelu) brak :)

Opublikowano

Oczywiście przebiegi nawet 500 000 tys dla diesla to nic strasznego ,ale wiara w to że nasz nowy nabytek 6-cio letni diselek a RAJCHU ma na liczniku 175 000 tyś to zaklinanie rzeczywistości.Dla lepszego samopoczucia dostajemy do auta faktury,książki serwisowe i inne pierdoły które można kupić od handlarza [ polaka czy turasa].Kupując diesla 6-cio letniego z niemiec musimy mieć świadomość że ma przebieg około 300 000 tyś ,ale to nie znaczy że to złom nic z tych rzeczy można przejechać następne 300 000 tyś. i jeszcze odsprzedać z przebiegiem 190 000 tyś.

Opublikowano

ja kupilem kilka dni temu swoje autko

no i ma nalatane 121tys km ;P

sprawdzilem przebieg w aso i pol roku temu mial przy 90tys ostatni przeglad

takze tak jak kolega napisal trafilem jedno atuko na 100tys z realnym i malym przebiegem :cool1:

Opublikowano

pół roku i 30 kkm, niezły wynik, może powiedz z którego rocznika to nowo zakupione auto jak chcesz się pochwalić

Opublikowano

[Dzik23] Jeżeli chodzi o przebieg twojego autka to chyba sam w to nie wierzysz że Niemiec kupił diesla po to żeby stał w garażu.Sam pomyśl nawet ty kręcisz 20 000 rocznie więc jakim cudem Niemiec jeżdził mniej od ciebie.Jeżeli kupiłeś z niemiec 6-cio latka to na bank ma minimum 250 000km.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na blacie 135 tyś przebieg real 100% auto kupiłem praktycznie nowe kilka lat temu :decayed: