Lu-Gi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mój AJM ma już 387 000 km i śmiga super zero dymka czy brania oliwy - ale wiadomo jak to jest nie znasz dnia ani godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Audi B4 1.9TD kupiny z uszkodzonym licznikiem 300km, pojezdziłem nim 30 strzelił focha ;(, zrobiony remont i już przejechałem nim ponad 70tys i odpukać jest elegancko. Widzę że przebiegiw B5 też eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszpir Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 moja ma 305 000 sadze ze raczej oryginalny a mam ja dopiero od roku i sam zrobiłem z tego jakies 35 000 ale smiga to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukis Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 przebieg na liczniku, w papierach i w aso 245000km, faktyczny nieznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 u mnie aktualnie w B6 296 tyś i bez problemów u żony 333 tyś w AVG i żadnych problemów. Oba po programach, AVG czasem przykopci przy bucie ale to w końcu diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD DIABLO Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 heh dobre 400000 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skeeber Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar gratki grabson765 - widze ze auto nie stygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar gratki grabson765 - widze ze auto nie stygnie rzadko sie zdarza zeby stalo caly dzien nie odpalane tylko w lipcu zdazylem juz zrobic 6tys km a to jeszcze nie koniec miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danu44 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, to i ja dołacze swoje 5 groszy do tematu. Kupione z "originalnym" przebiegiem zresztą jak wszystkie 185 tys. kilometrow. Teraz juz ok. 270 tys. Z tego co mowia w kuluarach Gliwickiej gieldy samochodowej, to standartem jest +100 tys. kilometrow lub tez wiecej. Czyli zakladam ze moje Audi ma ok. 370 tys. Wiekszych problemow z autem nie mam, wlasnie bede wymieniala rozrzad. Ale co ciekawe, jest to automat po kupnie wymienilam olej i jak narazie spokoj. Pozdrawiam Dana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 305 tys i wszystko idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar Taki przebieg chce zobaczyć na swoim. Pracuję nad tym koledzy. Na razie mam 182 tys. km z papierami i sprawdzony w ASO. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponio1767 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie za chwile pyknie 160kkm.Przebieg Ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar Taki przebieg chce zobaczyć na swoim. Pracuję nad tym koledzy. Na razie mam 182 tys. km z papierami i sprawdzony w ASO. Pozdro u Ciebie 182tys i silnik juz po remoncie a u mnie dalej ten sam caly czas sie kreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaseq1 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 185tys. Mysle ze ok 100 wiecej, ale chodzi ładnie. Nastepne a4b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar Taki przebieg chce zobaczyć na swoim. Pracuję nad tym koledzy. Na razie mam 182 tys. km z papierami i sprawdzony w ASO. Pozdro u Ciebie 182tys i silnik juz po remoncie a u mnie dalej ten sam caly czas sie kreci Ja mam nowy silnik, a ty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie 256 kkm ori przebiegu i silniczek chodzi jak pszczółka Ps. odpukać w nie malowane, żeby tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizin5 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a4 2000r miała 340tys z ksiazka do konca była w stanie idealnym, ktos bardzo dbał o auto , a4 b6 2003 miała 250tys z ksiazka do konca, a teraz mam a4 98 i ma 170tys z ksiazka i tyle ma wg mnie po stanie auta, wnetrzna, silnika i innych rzeczy, sprwadzałem w serwisie to ostatni wpis w audi przy 155 tys oczywiscie wszystkie auta miałem/mam 1.9tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 u mnie wczoraj wyskoczylo takie cos muszę uaktualnić avatar Taki przebieg chce zobaczyć na swoim. Pracuję nad tym koledzy. Na razie mam 182 tys. km z papierami i sprawdzony w ASO. Pozdro u Ciebie 182tys i silnik juz po remoncie a u mnie dalej ten sam caly czas sie kreci Ja mam nowy silnik, a ty nie ja nie potrzebuje nowego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz32 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 U mnie ostatnio 200 tys. pękło, a jak jest naprawdę tego nie wiem.. Serwis był prowadzony do 160 tys i ostatnie wbicie było w 2009 roku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi