carrera369 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 pozdrowienia z deszczowego dziś Szczecina :> to są 16" koła z A6 ? dobrze wyglądają z tym obniżeniem Witam:) Gdzie mnie widziałeś? NIestety kola SLRy oddalem. Jakoś nie moglem sie doprosić dwóch pozostałych felg wiec sobie odpusciłem. JUtro odbieram od malowania stare poczciwe RS6 19x9 cali. Mam nadzieje, że jakoś to będzie wyglądać Autko dostało tez czarny sufit s-line oraz wrociło na miejsce RNS-e. Zdjęcia mam nadzieję już jutro na nowym osiedlu koło Starej Cegielni
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Swieze zdjecia z nowymi kolami- RS6 19x9 ET35 Zdjecia maskrycznie slabe. Moj stary aparat juz nadaje sie chyba tylko na zyletki. Postaram sie zrobic jakies lepsze zdjecia innym aparatem. Kola mi sie podobaja ale nie wiem czy pojezdze na nich do konca sezonu- pewnie nie Pozdrawiam
filip1001 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Fele bardzo fajne , tylko Ciekawe jak na 19" będziesz komfortowo śmigał, bo z tego co pamiętam jak kiedyś byłem w Gorzowie- drogi nie są wcale idealne, chociażby w okolicach katedry . Powodzenia w dalszych modach.
jedrekx Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 i piękne felgi... dla mnie w 18stce są już fajne, a w Twoim rozmiarze muszą być świetne!
miron78 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 co tu będziemy bajerować - masz gust i przy rozm.19 jakie byś nie kupił będzie za***iście stare RS6 zawsze były mega
bajk Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 w trawie wyglądają jak by nie miały opon ach ten profil 35/19 :kox:
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 w trawie wyglądają jak by nie miały opon ach ten profil 35/19 :kox: Robote robi tez szerokosc felgi... Gdyby zona nie jezdzila na codzien dalbym tam opone 225
variocustoms Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 solidnie się prezentuje na tych kołach
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 powoli ide do przodu: Doszly komplet nowych opony Toyo 235/35/19 Satynowe oryginalne lusterka: Oraz zderzak DTM: Zderzak wyrwalem naprawde w dobrych pieniadzach. Ze zwyklym grillem troche mi nie lezy ale wstawie grill RS4 i powinno byc OK. Tak jak tutaj: Zobaczymy jak przyjda graty z ASO i jak juz bedzie polakierowany. Niestety ten zderzak fajniej wyglada w jasnych kolorach- wtedy widac ladnie wloty. No ale mam nadzieje, ze na czarnym tez bedzie OK. Jak myslicie? Pozdrawiam
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 idziesz jak burza w modach Przy Twoich modach stoje w miejscu... :>
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 te oponki Toyo spoko to ty wyhaczyles te obudowy za czterysta :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 te oponki Toyo spoko to ty wyhaczyles te obudowy za czterysta :gwizdanie: Tak Stan jak nie uzywane- igla. Bylem w szoku, ze w takim stanie.
mystic.pl Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 A zderzak za 1999 oglądałem, nie pasował mi brak halogenów kratki bierzesz z aso ? Aż się dziwię, że nie wyrezałeś jeszcze turbawki i nie zrobiłeś wirusa
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 A zderzak za 1999 oglądałem, nie pasował mi brak halogenów kratki bierzesz z aso ? Aż się dziwię, że nie wyrezałeś jeszcze turbawki i nie zrobiłeś wirusa Zderzak kupilem dokaldnie ten z allegro. Tylko, ze troche taniej. Kratki biore z ASO. Nie ma tragedii Duze po 128 zl. Male po 82 zl. Turbo i virusa narazie nie robie bo nim wogole nie jezdze. Zona tylko czasami do pracy podskoczy wiec nawet nie widze sensu w tej chwili tutaj ingerowac
Trezor Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 A zderzak za 1999 oglądałem, nie pasował mi brak halogenów kratki bierzesz z aso ? Aż się dziwię, że nie wyrezałeś jeszcze turbawki i nie zrobiłeś wirusa Zderzak kupilem dokaldnie ten z allegro. Tylko, ze troche taniej. Kratki biore z ASO. Nie ma tragedii Duze po 128 zl. Male po 82 zl. Turbo i virusa narazie nie robie bo nim wogole nie jezdze. Zona tylko czasami do pracy podskoczy wiec nawet nie widze sensu w tej chwili tutaj ingerowac Zderzak będziesz widział z okien, a turbawki nie.
zieluch Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Tylko z tego co widzę brakuje jeszcze tej carbonowej dokładki na dole przy tym zderzaku, może nie być tania
Rekomendowane odpowiedzi