Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKE] Recaro plus nowe gifty str. 64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze i czarny trzyma troche mocniej,,, ale tak naprawdę i tak po jakimś czasie odpadnie... ten klej nadaje się do nieruchomych (nie drgających) powierzchni... wszystko co chociaz minimalnie sie rusza, drga powoduje pękanie tego kleju ;p

Opublikowano

ja do takich rzeczy uzywam kleju do szyb :gwizdanie:

Opublikowano

ostatnio byłem u spawacza plastików..ma fajną taką małą opalarkę , wycina plastry plastiku który wtapia się w plastik co chcesz skleić..wszystko profi się trzyma i źle nie wygląda..co to klejenia z pistoletu to nie wiem czy długo wytrzyma taki klej..

Opublikowano

ostatnio byłem u spawacza plastików..ma fajną taką małą opalarkę , wycina plastry plastiku który wtapia się w plastik co chcesz skleić..wszystko profi się trzyma i źle nie wygląda..co to klejenia z pistoletu to nie wiem czy długo wytrzyma taki klej..

Musze pobadac temat :)

Z takim specem to można byłoby ładnie wtopić zwykłe halogeny z normalnego zderzaka. :przebiegly:

NIe kreca mnie specjalnie te halogeny... :)

Opublikowano

właśnie przeleciałem Twój wątek o RSce-aleś tam kółek miał-w życiu tele nie jedna osoba nie będzie miała co TY przy jednym aucie w rok :-)

Opublikowano

właśnie przeleciałem Twój wątek o RSce-aleś tam kółek miał-w życiu tele nie jedna osoba nie będzie miała co TY przy jednym aucie w rok :-)

Heh wszystkich i tak nie wkleilem.

Mialem jeszcze SPORTECi ale juz nie wklejalem i nawet nie wiem gdzie mam fotki :)

Chyba powoli z tego wyrastam i auto idzie na drugi plan...taraz inwestuje w dom :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba powoli z tego wyrastam i auto idzie na drugi plan...taraz inwestuje w dom :)

Pozdrawiam

starość nie radość :polew: :polew: :polew:

ja też moją padline ,usze pchnąć i na m3 dołożyć- taka kolej rzeczy- na starośc trzeba mietka w cabio kupić jako kryzys wieku średniedo :polew: :polew: :polew:

wszystko wcześniej to szaleństwo młodości- po takiej RS można już spokojnie taką śl;iczną B7 jeżdzić :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Jak oglądałem fotki Twojego auta, to druga myśl,to właśnie,że masz fajny dom, a mówisz,że budujesz...?

Opublikowano

Jak oglądałem fotki Twojego auta, to druga myśl,to właśnie,że masz fajny dom, a mówisz,że budujesz...?

Dom wybudowany.

ale to jest studnia bez dna.

Jak nie trzeba zrobic plac zabaw dla dziecka, to nowa kosiarka by sie przydala, jakis hamak i tak bez konca... :wallbash::wink4:

Czasami zaluje, ze nie mieszkam w bloku i mam wszystko w d*p.. :)

Opublikowano

Dom wybudowany.

Jak nie trzeba zrobic plac zabaw dla dziecka, to nowa kosiarka by sie przydala, jakis hamak i tak bez konca... :wallbash::wink4:

Czasami zaluje, ze nie mieszkam w bloku i mam wszystko w d*p.. :)

Znam, to z autopsji :decayed:

...ale niema co żałować widać,że masz gust nie tylko, przy rezaniu auta..do tego jeszcze podobne uczucie przy stworzeniu czegoś nowego.

tyle,że złotówki włożone w dom zwiększają z czasem wartość...

Sam przygotowuję się do nowej budowy więc nic w swoim aucie nie dłubię. :decayed:

Opublikowano
Dom wybudowany.

Jak nie trzeba zrobic plac zabaw dla dziecka, to nowa kosiarka by sie przydala, jakis hamak i tak bez konca... wallbash wink4

Czasami zaluje, ze nie mieszkam w bloku i mam wszystko w d*p..

normalnie jakbys moje zycie opisal :decayed:

Opublikowano

Zderzak na sprzedaz. Znowu zmiana planow? :decayed:

Opublikowano

Zderzak na sprzedaz. Znowu zmiana planow? :decayed:

Nudzi mi sie troche a4.

Juz wczesniej mialem ja sprzedac i nie wyszlo.

Teraz chyba juz na powazniej :)

Opublikowano

Nudzi mi sie troche a4.

Więc czas na S4, a może RS4.;)

Opublikowano

Gdyby ten zderzak miał halogeny, to bym się nawet nie zastanawiał, tylko brał czym prędzej :confused4:

Opublikowano

Az tak potrzebne sa Ci halogeny? :)

Opublikowano

Az tak potrzebne sa Ci halogeny? :)

Si, często włączam, sporo jezior i porannych mgieł niestety tu gdzie najwięcej jeżdżę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...