Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Aha czyli bedziesz jeździł z granatowym zderzakiem narazie Hehe Kowi zderzak będzie pomalowany
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Kuźwa dzisiaj sobie tak mierzyłem spryski do zderzaka itp i coś mi nie pasowały zaśleki od sprysków. Teraz patrzę po etce a tu mam zaślepki z RS4 Może ktoś poszukuje naughty mogę się zamienić na poliftowe :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Kuźwa dzisiaj sobie tak mierzyłem spryski do zderzaka itp i coś mi nie pasowały zaśleki od sprysków. Teraz patrzę po etce a tu mam zaślepki z RS4 Może ktoś poszukuje naughty mogę się zamienić na poliftowe :gwizdanie: RS4 a polift to chyba to samo :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 A to one sie róznią az zerkne na etke[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 23:05_________________________________________________faktycznie etka podaje numer 8D0955259, do dzisiaj byłem przekonany ze to jest to samo
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Kuźwa dzisiaj sobie tak mierzyłem spryski do zderzaka itp i coś mi nie pasowały zaśleki od sprysków. Teraz patrzę po etce a tu mam zaślepki z RS4 Może ktoś poszukuje naughty mogę się zamienić na poliftowe :gwizdanie: RS4 a polift to chyba to samo :gwizdanie: Do dzisiaj też tak myślałem bo na forum tak mówili. Ale numery są inne. Niby zaślepka pasuje w otwory itp ale trochę wystyaje z przodu :gwizdanie: Jutro może zrobię fotkę jak to wygląda
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Narazie nie ma kasy na zaślepki. k**wa zawsze coś się musi pojebać Koła miały być na jutro a dziś gościu dzwonił że dopiero jutro wysyła
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 apropo ceny, bez komentarza Ja oddam za 100zł komplet żeby mi stykło na poliftowe
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 apropo ceny, bez komentarza Ja oddam za 100zł komplet żeby mi stykło na poliftowe wystaw w dziele sprzedam jako RARYTAS
Bulczas Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Koła już są a więc uchylam rąbek tajemnicy. Powiem tyle że można sobie koło podnosić jak się chce
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Koła już są a więc uchylam rąbek tajemnicy. Powiem tyle że można sobie koło podnosić jak się chce co to za chu*nia ?
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 BTW niezła fela, chcesz się gdzieś sciagać, że tak na wadze Ci zależy ?
Bulczas Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 BTW niezła fela, chcesz się gdzieś sciagać, że tak na wadze Ci zależy ? Ścigać to się nie ma czym i na pewno wtedy bym nie kupował 18-stek. Koło mi się od zawsze podobało a to że jest mocne i lekkie to tylko duże plusy [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:00_________________________________________________Dobra nie będę robił z siebie takiego co od razu nie mierzy czegoś do auta Foty jakieś kalkulatorem. Na następny tydzień malowanie zderzaka itp to się cyknie jakąś sesje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi