SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dudi podeślij na PW ile za BRD chcesz
dudi75 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 chyba inaczej on bedzie chodzil w dislu a inaczej w benzynce u mnie tez wzrósł hałas w środku ale mi pasuje , słychać w środku jak turbo zasysa powietrze ??? jak to w dizlu wygląda?? , jakie masz teraz doładowanie ??? Na wskazniku pokazuje prawie 2 bary niewiem jak z jego dokladnoscia a zapomnialem sie Witka zapytac ile pompuje . Somes co do turbinki to pare ludzi sie juz o nia pytalo i im obiecalem w pierwszej kolejnosci ale niewiem czy im cena bedzie odpowiadala bo wiesz o dobra ,sprawdzona,zadbana i z pewnego zrudla turbinke bardzo ciezko a cena nie jest mala bo i ja za nia troszke dalem
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dlatego jak będziesz miał jakieś konkrety to wal do mnie będziemy gadać pokaż mi proszę jak masz ten stożek zamontowany bo mnie ciekawość zżera jak to zrobić w tdi
dudi75 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak znajde chwilke czasu to pstrykne fotke , ale ostrzegam nie jest to za bardzo profi . Poprostu brak miejsca ze wzgledu na turbinke
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak znajde chwilke czasu to pstrykne fotke , ale ostrzegam nie jest to za bardzo profi . Poprostu brak miejsca ze wzgledu na turbinke nie ma sprawy chcę tylko zobaczyć na jakiej zasadzie ten itg tam wcisnąłeś co gdzie i jak z przepływką itd...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 pokaż mi proszę jak masz ten stożek zamontowany bo mnie ciekawość zżera jak to zrobić w tdi zwróć uwage ze za wiele miejsca tam u niego nie ma :naughty: :naughty: tez chcesz montować ITG ??? u mnie po wyjęciu puszki od filtra mam tyle miejsca , że moge śmiało 2x wieksze turbo wkładać :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 zwróć uwage ze za wiele miejsca tam u niego nie ma :naughty: :naughty: tez chcesz montować ITG ??? u mnie po wyjęciu puszki od filtra mam tyle miejsca , że moge śmiało 2x wieksze turbo wkładać :gwizdanie: wiem że nie ma ale ja jak chciałem montować u siebie to nie wiedziałem co z przepływką zrobić i takie tam dlatego jak jest okazja to chciałem zobaczyć to czarno na białym..
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak jest okazja to chciałem zobaczyć to czarno na białym.. żerujesz na doświadczeniu kolegi :polew: Dudi dawaj foty , tez chce zobaqczyć :naughty:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak jest okazja to chciałem zobaczyć to czarno na białym.. żerujesz na doświadczeniu kolegi :polew: Dudi dawaj foty , tez chce zobaqczyć :naughty: nawet na SR ciężko o takie foty dlatego dawaj [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:14_________________________________________________tylko dokładne proszę jak to jest zamontowane itd
dudi75 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mi wyszlo cos takiego nie za rewelacyjnie ale wszystko dziala i sie trzyma . Zwrocie uwage ze od turbiny do filtra mam jakies poltora centymetra , i musialem ja taka tasma owinac bo do tej pory to chyba temperatura stopila by ten filtr , a w tej chwili nawet na pelnym ogniu zlapie czesc goraca i sie nie oparze a zlapie ktos taka strone goraca bez tej tasmy termoizolacyjnej Moze somes zawiele tu nie widac ale upchnac to wszystko z przeplywka dwie noce myslalem jak to wszystko ogarnac
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mi wyszlo cos takiego nie za rewelacyjnie ale wszystko dziala i sie trzyma . Zwrocie uwage ze od turbiny do filtra mam jakies poltora centymetra , i musialem ja taka tasma owinac bo do tej pory to chyba temperatura stopila by ten filtr , a w tej chwili nawet na pelnym ogniu zlapie czesc goraca i sie nie oparze a zlapie ktos taka strone goraca bez tej tasmy termoizolacyjnej Moze somes zawiele tu nie widac ale upchnac to wszystko z przeplywka dwie noce myslalem jak to wszystko ogarnac dzięki Dudi za zoobrazowanie powiedz mi jeszcze tylko gdzie jest przepływka? bo nie widzę
dudi75 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 przeplywka wyrzucona? Nie, przeplywka jest ale naprawde sam niewiem jak ja tam zmiescilem Praktycznie na dolot od filtra do turbiny poszlo mi tylko 3 kolanka , przeplywka , 3cm rurki alu .
seba1-2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 gratulacje wykonania projektu :oklaski: jak odczucie miedzy brd a gt2256v ?? pewnie w wyższych partiach obrotowych lepiej sadzi jak brd ??
marewel Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czyli jak myslisz twoim zdaniem sa jakies szanse zalozena tamtego napinacza i mozliwosc uzyskania wiekszej mocy mysli Nowy na stary nie założysz,stary na nowy predzej ale rolka prowadzaca bedzie w innym miejscu.
dudi75 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 gratulacje wykonania projektu :oklaski: jak odczucie miedzy brd a gt2256v ?? pewnie w wyższych partiach obrotowych lepiej sadzi jak brd ?? Jak narazie wiekszy lag , za duzo sniegu zeby pozadnie poszalec i sprawdzic jak to jezdzi
Maniusiek28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 chyba niejeden się zdziwił w pojedynku z tą B5'ką....szacun
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dudi to zostalo ci jedynie dorezac quattro i wio ogolnie swietny projekt ,bardzo mi sie podoba ze auto z 95r z takim wypasem,prawdziwy maniak
Rekomendowane odpowiedzi