Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dudi a skrzydła już zamówiłeś :decayed:

Opublikowano

Tylko ze tam jest jeszcze gdzie wsadzic filtr powietrza tu juz nie.

Opublikowano

chyba bedzie najszybsza b5 w dieslu.. ma ktos bardziej wyrezanego diesla?

jest jeden gość , zwie sie murzinos i był tu kiedyś Panem Moderatorem , teraz leje swoim dyzlem wszystkie esy na śląsku i zagłębiu :decayed::kox:

Zeby nie było OT , nie szkoda ci tyle kasy pchać w to auto ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ten gość jeździ teraz jakimś pseudo Q :polew:

a jego pistacja chyba gryzie glebe :evil:

Opublikowano

Panowie, to nie temat o Murzynie...

Opublikowano

:good:

EOT[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________Dudi podeślij mi na priva gdzie taki filterek kupić i jak to tam wpiąć przed przepływkę :mysli:

Opublikowano

a ty skad tu sie wziales ?

dudi wie jak chodzi

Opublikowano

a ty skad tu sie wziales ?

dudi wie jak chodzi

to jak chodzi w końcu? :gwizdanie:

Opublikowano

jak jak to jak jak najszybciej

Opublikowano

jak jak to jak jak najszybciej

chodzi mi o dźwięk :cool1:

Opublikowano

nie slychac ze to klekot taki inny dzwiek gdzies mialem filmiki postaram sie wrzucic ale moze wrzuci juz je nowy nabywca :)

Opublikowano

Tylko ze tam jest jeszcze gdzie wsadzic filtr powietrza tu juz nie.

No przecierz u dzo-dza byl filetr i umnie tez bedzie :naughty: wyobrazasz sobie jaki kolwiek samochod bez filtra powietrza bo ja nie :cool1: . Widze ze jest troche pesymistycznie nastawiony do tego typu przerobek :polew: . Fajnie ze sa tez glosy negatywne w tym watku odnosnie tej modyfikacji, ale powiem Ci ze i tak nawet w tej chwili bym wciagna twojega paska bez zakladania GT22 a co dopiero puzniej :polew: :polew: serdecznie cie pozdrawiam :good: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 11:43_________________________________________________

:good:

EOT[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________Dudi podeślij mi na priva gdzie taki filterek kupić i jak to tam wpiąć przed przepływkę :mysli:

Filterek dostalem od dzo-dza nie pytalem gdzie go kupil ale na allegro jest pelno takich filtrow a co do przeplywki ta ja chyba sie jej pozbede taj jak dzo-dzo ze by odchodzic samochod :polew:

Opublikowano

Dudi powiedz mi gdzie ten filterek kupić i jak go "słychać" ? :mysli:

Opublikowano

Ciezko powiedziec jak go slychac , wydaje taki sam dzwiek jak moja tesciowa podczas snu :polew:

Opublikowano

Moja tesciowa to gruby kaliber bardziej mi to wyglada na V12 . A tak na serio dziwniejszy dzwiek jest po zdjeciu nogi z gazu i wlasnie niewiem co to jest ,jak by by zamontowany jakis zawor upustowy :polew: przynajmniej tak mi sciemnial dzo-dzo mi to przypomina dzwiek konczacej sie turbinki :wink4:

Opublikowano

A tak na serio dziwniejszy dzwiek jest po zdjeciu nogi z gazu i wlasnie niewiem co to jest ,jak by by zamontowany jakis zawor upustowy :polew: przynajmniej tak mi sciemnial dzo-dzo mi to przypomina dzwiek konczacej sie turbinki :wink4:

?

Opublikowano

Moja tesciowa to gruby kaliber bardziej mi to wyglada na V12 . A tak na serio dziwniejszy dzwiek jest po zdjeciu nogi z gazu i wlasnie niewiem co to jest ,jak by by zamontowany jakis zawor upustowy :polew: przynajmniej tak mi sciemnial dzo-dzo mi to przypomina dzwiek konczacej sie turbinki :wink4:

Dudi pokazuj jak to gra bo jestem ciekaw a czeka mnie wymiana filterka i chcę coś nietypowego założyć :wink4:

Opublikowano

Na stozku slychac normalnie prace zaworu DV. Takie dyskretne Pssss :)

A ty SoMeS chyba wiesz co masz kupic nie ? ITG :P

Opublikowano

jest sens ITG tam ładować? :cool1:

jaki byś widział u mnie? :naughty:

Opublikowano

jest sens ITG tam ładować? :cool1:

jaki byś widział u mnie? :naughty:

A co to jest to ITG ?

Narazie nie bede zakladal moze dopiero w styczniu :>