Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory poprawiam się, bo zapomniałem o Bartku, są 2 najładniejsze b6 avant na forum (moje zdanie): wrclaguna i Bart- S

Znajdźcie znaczące różnice (3) z zewnątrz :polew: :polew:

wrclaguna:

HkcTi.jpg

Bart- S:

HkhSA.jpg

Sory za posłużenie się zdjęciami :hi:

Obie fury są zajebi**e.

Opublikowano

Ten twój furacz to przemasakrycznie za***isty wóz, jedyny co bym zmienił to wywalenie haka. Reszta jest świetna jak dla mnie najładniejsza B6 avant na forum (nie ubliżając innym). Wszystko zrobione z klasą i ze smakiem :good: :good: :good: :good: :good: Po prostu :kox: :kox: :kox: :kox:!!!

Grzesiu, kolega ma rację - hak szpeci tą piękną furkę :gwizdanie:

W pierwszej chwili myślałem, że to 3-ci wydech :polew:

hak mam juz 5 lat i czemus sluzy :wink4: czasem musze cos przywiezc lub przypiac przyczepe campingowa :gwizdanie:

juz raz na haku mialem delikwenta :kox:

Sory poprawiam się, bo zapomniałem o Bartku, są 2 najładniejsze b6 avant na forum (moje zdanie): wrclaguna i Bart- S

Znajdźcie znaczące różnice (3) z zewnątrz :polew: :polew:

wrclaguna:

HkcTi.jpg

Bart- S:

HkhSA.jpg

Sory za posłużenie się zdjęciami :hi:

Obie fury są zajebi**e.

nie rywalizuje z nikim :no: .... poprostu robie to dla Siebie , a poza tym jest wiele ladnych b6 na forum

ja podpatrywalem Adamoo bo ma naprawde zaje***a furke :gicior:

Opublikowano

Tak po prawdzie i bez kurtuazji - Grześka fura podoba mi się bardziej niż moja... Jest w niej coś czego mojej brakuje (chyba yebaniec ma lepszy aparat :polew::decayed:)

Najładniejsze B6 na forum to bezapelacyjnie adamooo :good: Jeśli chodzi o Avanty - nie zapominajmy o Młodym ;) Formalnej rywalizacji między nami oczywiście nie ma - ale nie powiem, zważywszy na ilość poświęconego czasu i nakładu pracy - naprawdę miło się czyta ciepłe słowa o naszych pupilach. Dzięki :)

Opublikowano

myslalem ze lusterka beda gorzej sie komponowaly ale jest :good:

ale mimo wszystko do calej reszty zostawilbym chyba lusterka w satynie.

Gratki fury

pozdro

Opublikowano

To jest tylko moje zdanie na temat Waszych Audic, wiem że rywalizacji pomiędzy Wami nie ma, bo przecież jesteśmy jedną wielką rodziną A4 Klub :wink4:. Do Adamoo nawet nie nawiązuje bo ma sedana (też jest wzorem do naśladowania).

Opublikowano

siemanko taka prosba mala- morzesz wrzucic fotki z poprzedniej strony tak zeby dalo sie je powiekszyc? \na fotosiku sie nie pojawiaja/ dzieki

Opublikowano

mega fura ...masakra gratuluje zapalu.......a co dalej???

Opublikowano

do czego sluza dwa przyciski zamontowane miedzy esp a pdc ? bo ja mam esp-zaslepka-air bag pass.off-pdc no i cos musze dac zamiast zaslepki :)

Opublikowano

sport suspension :kox:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________a tak naprawde to taka kratka to jest z sedana automatycznie podnoszona roleta tylnej szyby ale to S co to jest to tez mnie na zlocie intrygowalo....

so mr wrclaguna tell us....

Opublikowano

o kurde no to u mnie takie cos odpada bo bedzie bezuzyteczne :> musze miec inny przycisk ktory bedzie dzialac :)

Opublikowano

o kurde no to u mnie takie cos odpada bo bedzie bezuzyteczne :> musze miec inny przycisk ktory bedzie dzialac :)

no ale taki przycisk mozesz sobie podciagnac np pod HomeLink

sorry za OT

Opublikowano

sport suspension :kox:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________a tak naprawde to taka kratka to jest z sedana automatycznie podnoszona roleta tylnej szyby ale to S co to jest to tez mnie na zlocie intrygowalo....

so mr wrclaguna tell us....

to S mam tez na kierownicy :wink4:

jak zmienialem tunel to juz S mialem i tylko swieci :przebiegly:

Opublikowano

a to Twojego avanta oglądaliśmy w Bukowinie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

za***ista FURA :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

piekne to autko :good::cool1:

Opublikowano

WRC, pierwsze skojarzenie twojego auta z nowymi lusterkami to RS2- kanciasta buda i okrągłe prosiakowe lusterka

Opublikowano

WRC, pierwsze skojarzenie twojego auta z nowymi lusterkami to RS2- kanciasta buda i okrągłe prosiakowe lusterka

mi sie podobaja :> .....akurat bylem jak zawsze w ASO Rzeszow po pare pierdolek :cool1: i nikt nie wiedzial od jakiego modelu sa :tongue4:

(na pewno nie chcial bym gdzies urwac lusterka bo cena w ASO zabija :thumbdown: )

a poza tym zaczelismy dlubac przy dolozeniu modulu sterownia czujnikow cisnienia w oponach :) ( jak u Bartka )

przy okazji zaloze modul sterowania pamieci foteli ( tez jak u Bartka )

Uwazam za bardzo fajne przydatne mody :good:

a co w planach bo kilka osob mnie pytalo :przebiegly:

- ogrzewanie tylnej kanapy :wink4:

- moze ogrzewana przednia szyba ( tylko kolega _Bartek_ nie chce mi sprzedac ;( modul mam na oku :wink4: )

- solar dach :embarrassed: cciiiii....

Opublikowano

hał? :shocked::tongue4:

Opublikowano

hał? :shocked::tongue4:

tak tak......SOLARDACH :kox::tongue4:

Postanowilem zrobic takiego moda za namowa oczywiscie Adamooo

Graty juz kupione :naughty: a male pierdolki zamowione w ASO

6a48e67b5a413f15med.jpg

7b1511288e5c6444med.jpg

87b4a2c6909860c8med.jpg

Podsufitka czarna S LINE

0ca95e8849c763dbmed.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...