Chuck Norris Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sory poprawiam się, bo zapomniałem o Bartku, są 2 najładniejsze b6 avant na forum (moje zdanie): wrclaguna i Bart- S Znajdźcie znaczące różnice (3) z zewnątrz :polew: wrclaguna: Bart- S: Sory za posłużenie się zdjęciami Obie fury są zajebi**e.
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ten twój furacz to przemasakrycznie za***isty wóz, jedyny co bym zmienił to wywalenie haka. Reszta jest świetna jak dla mnie najładniejsza B6 avant na forum (nie ubliżając innym). Wszystko zrobione z klasą i ze smakiem :good: :good: Po prostu :kox: :kox:!!! Grzesiu, kolega ma rację - hak szpeci tą piękną furkę :gwizdanie: W pierwszej chwili myślałem, że to 3-ci wydech hak mam juz 5 lat i czemus sluzy czasem musze cos przywiezc lub przypiac przyczepe campingowa :gwizdanie: juz raz na haku mialem delikwenta Sory poprawiam się, bo zapomniałem o Bartku, są 2 najładniejsze b6 avant na forum (moje zdanie): wrclaguna i Bart- S Znajdźcie znaczące różnice (3) z zewnątrz :polew: wrclaguna: Bart- S: Sory za posłużenie się zdjęciami Obie fury są zajebi**e. nie rywalizuje z nikim .... poprostu robie to dla Siebie , a poza tym jest wiele ladnych b6 na forum ja podpatrywalem Adamoo bo ma naprawde zaje***a furke
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak po prawdzie i bez kurtuazji - Grześka fura podoba mi się bardziej niż moja... Jest w niej coś czego mojej brakuje (chyba yebaniec ma lepszy aparat ) Najładniejsze B6 na forum to bezapelacyjnie adamooo Jeśli chodzi o Avanty - nie zapominajmy o Młodym Formalnej rywalizacji między nami oczywiście nie ma - ale nie powiem, zważywszy na ilość poświęconego czasu i nakładu pracy - naprawdę miło się czyta ciepłe słowa o naszych pupilach. Dzięki
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 myslalem ze lusterka beda gorzej sie komponowaly ale jest ale mimo wszystko do calej reszty zostawilbym chyba lusterka w satynie. Gratki fury pozdro
Chuck Norris Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 To jest tylko moje zdanie na temat Waszych Audic, wiem że rywalizacji pomiędzy Wami nie ma, bo przecież jesteśmy jedną wielką rodziną A4 Klub . Do Adamoo nawet nie nawiązuje bo ma sedana (też jest wzorem do naśladowania).
deert01 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemanko taka prosba mala- morzesz wrzucic fotki z poprzedniej strony tak zeby dalo sie je powiekszyc? \na fotosiku sie nie pojawiaja/ dzieki
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nowy numer THE CHEMICAL BROTHERS plyta juz w czerwcu http://www.stubru.be/media/wereldpremierenieuwechemicalbrothers http://www.youtube.com/watch?v=OGpbuvW0mWE&playnext_from=TL&videos=HZktoyisTCc
CZERWONAniunia Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mega fura ...masakra gratuluje zapalu.......a co dalej???
HiRide Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nowy numer THE CHEMICAL BROTHERS plyta juz w czerwcu http://www.stubru.be/media/wereldpremierenieuwechemicalbrothers http://www.youtube.com/watch?v=OGpbuvW0mWE&playnext_from=TL&videos=HZktoyisTCc do czego sluza dwa przyciski zamontowane miedzy esp a pdc ? bo ja mam esp-zaslepka-air bag pass.off-pdc no i cos musze dac zamiast zaslepki
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 sport suspension [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________a tak naprawde to taka kratka to jest z sedana automatycznie podnoszona roleta tylnej szyby ale to S co to jest to tez mnie na zlocie intrygowalo.... so mr wrclaguna tell us....
HiRide Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 o kurde no to u mnie takie cos odpada bo bedzie bezuzyteczne :> musze miec inny przycisk ktory bedzie dzialac
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 o kurde no to u mnie takie cos odpada bo bedzie bezuzyteczne :> musze miec inny przycisk ktory bedzie dzialac no ale taki przycisk mozesz sobie podciagnac np pod HomeLink sorry za OT
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sport suspension [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________a tak naprawde to taka kratka to jest z sedana automatycznie podnoszona roleta tylnej szyby ale to S co to jest to tez mnie na zlocie intrygowalo.... so mr wrclaguna tell us.... to S mam tez na kierownicy jak zmienialem tunel to juz S mialem i tylko swieci
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a to Twojego avanta oglądaliśmy w Bukowinie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za***ista FURA :kox:
mech15 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 WRC, pierwsze skojarzenie twojego auta z nowymi lusterkami to RS2- kanciasta buda i okrągłe prosiakowe lusterka
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 WRC, pierwsze skojarzenie twojego auta z nowymi lusterkami to RS2- kanciasta buda i okrągłe prosiakowe lusterka mi sie podobaja :> .....akurat bylem jak zawsze w ASO Rzeszow po pare pierdolek i nikt nie wiedzial od jakiego modelu sa (na pewno nie chcial bym gdzies urwac lusterka bo cena w ASO zabija ) a poza tym zaczelismy dlubac przy dolozeniu modulu sterownia czujnikow cisnienia w oponach ( jak u Bartka ) przy okazji zaloze modul sterowania pamieci foteli ( tez jak u Bartka ) Uwazam za bardzo fajne przydatne mody a co w planach bo kilka osob mnie pytalo - ogrzewanie tylnej kanapy - moze ogrzewana przednia szyba ( tylko kolega _Bartek_ nie chce mi sprzedac ;( modul mam na oku ) - solar dach cciiiii....
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 - solar dach cciiiii.... hał? tak tak......SOLARDACH Postanowilem zrobic takiego moda za namowa oczywiscie Adamooo Graty juz kupione a male pierdolki zamowione w ASO Podsufitka czarna S LINE
Rekomendowane odpowiedzi