wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 haha ale tam masz druciarnie w tej furze )) kurde cala telekomuna nie ma tyle kabli co u Ciebie:)) a propo skad wziales takie fajne ledy do podsufitki??? Kupilem na ALLEGRO i swieca ponad rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 aha dzieki ja patrzylem na ebayu i takich wlasnie nie ma nigdzie mam inne po 5 na zarowke ale polowa juz pogasla ) kupie z allegro i zobaczymy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzesiek gdzie się znajduje pompa dozująca webasto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzesiek gdzie się znajduje pompa dozująca webasto ? pompka paliwa do webasta 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 no ok widziałem..ale to zdjęcie nic nie przedstawia..rozumiem że to jest widok pod silnikiem ? napisz gdzie dokładnie się znajduje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zdejmujesz ta tylna oslone plastikowa i masz fabryczne mocowanie dla pompki webasta (odkrecasz mocowanie chyba linek recznego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 thx o to chodziło dzwoniłem ale fona masz wyłączonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 no właśnie, ja starałem się dodzwonić przez 4 dni i za każdym razem klapa, pewnie ten numer to jakaś podpucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 wrclaguna czujniki ultradzwiekowe w lampce oświetleniowej 4F0 951 177 jak co mam coś takiego do sprzedania ale syreny i komfortu już nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 no właśnie, ja starałem się dodzwonić przez 4 dni i za każdym razem klapa, pewnie ten numer to jakaś podpucha... moj aktualny numer 785 105 105 tamtego szukam gdzies pewnie w aucie jest jak robilismy alarm . Musze zdjac dywan i poszukac wrclaguna czujniki ultradzwiekowe w lampce oświetleniowej 4F0 951 177 jak co mam coś takiego do sprzedania ale syreny i komfortu już nie mam... dzieki za info jak ktos bedzie szukal to wiem kto ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja tak bardziej pod glowny temat Piekne foto :> piekne A4 Widac wiele pracy i kasy wlozyles :good: efekt zajeb... srodek idealny :kox: taki wlasnie mnie sie marzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Auto przybiera konkretnie na wadze przez mody, dobrze że jest pakiet MOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Auto przybiera konkretnie na wadze przez mody, dobrze że jest pakiet MOC nie widziales mojego telefonu pewnie pod podloga jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Auto przybiera konkretnie na wadze przez mody, dobrze że jest pakiet MOC nie widziales mojego telefonu pewnie pod podloga jest hehehe dobre, jak zakładałem podłogę to nie pamiętam żeby był tam telefon no ale wszystko możliwe. Sprawdź jeszcze tam gdzie zakładaliśmy syrene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mam nowy mod dla Ciebie : http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,9902,iTime,1,iSort,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mam nowy mod dla Ciebie : http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,9902,iTime,1,iSort,2 :laghing2: masz jakies namiary z US :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 za***isty ten mod trzeba będzie pomyśleć i u mnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 TOPOR lub SMS mieli coś takiego mam nowy mod dla Ciebie : http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,9902,iTime,1,iSort,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Może taki mod na spotach będziemy oglądać filmy na przekątnej 150" mam w domu już kilka lat i rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 on wisi czy stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi