Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ekran wisi na ścianie ale można wyświetlać na czym tylko chcesz :decayed:

Opublikowano

cobra7 odpalilem u siebie ORI INTERFEJS pod IPODA ... tylko wyskoczyly mi ikonki 6x CD czy tak ma byc :mysli:

Opublikowano

Mam tak samo :good:

Opublikowano

Mam tak samo :good:

ja mam interfejs z konca 2007 i nie wiem czy mozna zrobic ikonke IPOD tak jak na fotce :wink4:

audirnsemy1003s.jpg

Opublikowano

sadzeze to muisi byc jakies nowsze urzadzenie kompatybile w 100% z tym nowym rnsem- ponadto ten nowy rns czyta sms-y :) kwestia tylko jaki modul potrzebny posiadam modły w wersji s prod 2009.05 wiec mozliwe jest. wkrotce bedzie to zweryfikowane

Opublikowano

sadzeze to muisi byc jakies nowsze urzadzenie kompatybile w 100% z tym nowym rnsem

Przecież to "zwykłe" MMI 3G...

Opublikowano

Troche koza przy tej z RS4 :evil: :evil:

Powiedz mi duzo zabawy z podlaczeniem grzania takiej kiery?

I czy warto zmieniac na taka zimowa biorac pod uwage jej mega slaby wyglad?

Opublikowano

na żywo wygląda fajnie :wink4:

Opublikowano

tyle samo rezania co wymiana kiery od r8 tt..a czy warto wydaje mi się że warto montować tylko wtedy gdy samochód nie ma garażu i stoi pod chumurką :gwizdanie:

gratki za nowego moda :naughty::decayed:

Opublikowano

tyle samo rezania co wymiana kiery od r8 tt..a czy warto wydaje mi się że warto montować tylko wtedy gdy samochód nie ma garażu i stoi pod chumurką :gwizdanie:

gratki za nowego moda :naughty::decayed:

Chodzi mi o funkcje samego grzana.

Trzeba dodatkowo ciagnac jakies kable?

I czy naprawde milo sie nagrzewa?

Opublikowano

musisz zmienić moduł tasmę

Opublikowano

Wiem , ze kiera czteroramienna wyglada :thumbdown: ale tylko w takiej konfiguracji wystepuje i jest grzana :wink4: jakby byla wersja z 3 - ramienna S LINA czy z A3, TT-ki to by siedziala u mnie :decayed:

Jezeli chodzi o grzanie to raczej delikatne jest ( nie parzy w rece :kox: ) ale milo sie trzyma ja .... jak cieple cycuchy :gwizdanie:

Opublikowano

jak cieple cycuchy :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wpadam na spota pomacać :buhaha:

Opublikowano

.... jak cieple cycuchy :gwizdanie:

mnie przekonałeś o słuszności modu- teraz cały rok będzie grzanie włączone :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

tylko że kiera nie może mieć więcej jak 20 stopni bo ogrzewanie się nie włączy :decayed:

Opublikowano

wpadam na spota pomacać :buhaha:

to bedzie chyba orgia :decayed: kiedy wracasz z Holandii :cool1:

tylko że kiera nie może mieć więcej jak 20 stopni bo ogrzewanie się nie włączy :decayed:

az moja slubna byla pod wrazeniem , ze grzeje :rolleyes:

Mysle co nowego jeszcze zamodzic :mysli:

Opublikowano

była pod wrażeniem że daliśmy rade to podłączyć i że grzeje, czy ogólnie że grzeje :?: :naughty:

[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________wiesz chyba co będziemy modzić niedługo :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...