Młody_drog Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No ja miałem 18" i jedna dziura wystarczyła... Dlatego już za bardzo nie ufam tym replikom...
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Polerka byla kosmetykami MEGUIARS troszke kosztuja ale robia robote http://www.meguiars.pl/ Mam zestawik do usuwania drobnych rys , wosk , sciereczki Felgi chce sprzedac bo mam drugi komplet ,ktory poszedl do odswiezenia Oczywiscie sa to repliki i przyjechaly w tamtym roku z Niemiec . Nie sa w idealnym stanie posiadaja normalne slady uzytkowania i delikatnie sa poprzecierane ranty , moze to nie widac z daleka ale cykne fotki . Moge dac do odswiezenia ( malowanie proszkowo i do pieca ) i beda wtedy igly :gwizdanie: . Opony sa slabe , dlatego daje gratis . 20 " Kiedys takie beda w mojej B8 Rozumiem, że to nie ori felgi. Jak z trwałością? Kurdę boję się replik teraz mlody zawsze przestraszony wjechal raz w dziure i wymiekl . Kiedys mialem u siebie ori 17'' i prostowalem je ze 3 razy U nas w Rzeszowie jezdzi sie jak po stole , naszego prezydenta nazywaja krolem asfaltu A niby jak ma byc przeciez w B6 nie bylo takiego znaczka ori w grilu Wiem, że nie było ale w B7 jest tak: ...aaaa juz wiem czemu tak mam zalozony znaczek :> Jest akurat tam pionowa linia na ktora ciezko zalozyc znaczek i przyczepic blaszki . Takze wcisnalem go miedzy te linie pionowe
HiRide Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 kurde ostatnio bylem w rzeszowie..szkoda ze nie wiem gdzie mieszkasz to bym sobie zobaczyl tego czarnucha :kox:
Flyer Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wrc, czemu wrzucasz zawsze zdeformowane zdjecia? teraz sa jakies zwezone... a były czasem wielkie dziury na które się wjechało nie dosc, ze grasz krzyzakiem w GT5 to jeszcze NA dziury wjezdzasz
czaki22 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 laguna , żle spasowana dokladka, na pierwszym zdjeciu odstaje od błotnika
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no i qurwa sie doczekałem :polew: :polew: czułem ze zaraz jakaś Menda znajdzie "rysę" na posagu...
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wrc, czemu wrzucasz zawsze zdeformowane zdjecia? teraz sa jakies zwezone... a były czasem wielkie dziury na które się wjechało nie dosc, ze grasz krzyzakiem w GT5 to jeszcze NA dziury wjezdzasz fotki zmniejszylem bo byly duze i rzeczywiscie tak wychodza laguna , żle spasowana dokladka, na pierwszym zdjeciu odstaje od błotnika ...a tam troszke odstaje bo nie mam zalozonego i przykreconego plastiku w nadkole i jezdze jeszcze bez oslony silnika
Dmlody87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nom fajna sztuka... coś takiego by mi pasowało kombi powiem co raz to bardziej mi się podobają
wojoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zawsze mnie ciekawiło co producent miał na myśli dając w rs4 przycisk do uruchamiania silnika ? przecież to trochę bez sensu bo i tak trzeba wpierw przekręcić kluczykiem
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zaciski i jarzma już wypiaskowane jutro ida do malowania
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zawsze mnie ciekawiło co producent miał na myśli dając w rs4 przycisk do uruchamiania silnika ? przecież to trochę bez sensu bo i tak trzeba wpierw przekręcić kluczykiem Taki bayer zaciski i jarzma już wypiaskowane jutro ida do malowania Czekam z niecierpliwoscia :drool: pewnie montaz calego zestawu w tym tygodniu ... no i cale oslony pod silnik i nadkole z przodu zaloze
wojoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zawsze mnie ciekawiło co producent miał na myśli dając w rs4 przycisk do uruchamiania silnika ? przecież to trochę bez sensu bo i tak trzeba wpierw przekręcić kluczykiem Taki bayer drogi taki bayer ?
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzis dotarly zaciski Dzieki dev jescze tylko czekam na klocki FDB 1629 i montaz wszystkiego Musze poskrecac jeszcze pare srubek i przegwintowac . Tak dla scislosci przod 320 mm 3.0 TDI tyl 300 mm S4 , przewody w stalowym oplocie firmy GOODRIDGE siedza juz 3 rok plyn hamulcowy DOT 5.1 MOTUL do 272 C ....i bedziemy hamowac
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Miales juz nie modzic Taka drobnostka :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 teraz dopiero będzie frajda z hamowania
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Sprzatalem kotlownie i znalazlem taka chlodniczke chyba oleju ile to warte jest bo mi jest niepotrzebne
Rekomendowane odpowiedzi