Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja miałem 18" i jedna dziura wystarczyła... Dlatego już za bardzo nie ufam tym replikom...

Opublikowano

Polerka byla kosmetykami MEGUIARS :kox: troszke kosztuja ale robia robote :good:http://www.meguiars.pl/

Mam zestawik do usuwania drobnych rys , wosk , sciereczki :wink4:

Felgi chce sprzedac bo mam drugi komplet ,ktory poszedl do odswiezenia :) Oczywiscie sa to repliki i przyjechaly w tamtym roku z Niemiec . Nie sa w idealnym stanie posiadaja normalne slady uzytkowania i delikatnie sa poprzecierane ranty :kwasny: , moze to nie widac z daleka ale cykne fotki . Moge dac do odswiezenia ( malowanie proszkowo i do pieca :evil:) i beda wtedy igly :gwizdanie: . Opony sa slabe , dlatego daje gratis .

20 " :kox:

Kiedys takie beda w mojej B8 :chytry:

Rozumiem, że to nie ori felgi. Jak z trwałością? Kurdę boję się replik teraz :P

mlody zawsze przestraszony :rolleyes: wjechal raz w dziure i wymiekl . Kiedys mialem u siebie ori 17'' i prostowalem je ze 3 razy :cool1: U nas w Rzeszowie jezdzi sie jak po stole , naszego prezydenta nazywaja krolem asfaltu :przebiegly:

A niby jak ma byc :kox: przeciez w B6 nie bylo takiego znaczka ori w grilu :wink4:

Wiem, że nie było ale w B7 jest tak: :wink4:

dsc01119-37772.JPG

...aaaa juz wiem czemu tak mam zalozony znaczek :> Jest akurat tam pionowa linia na ktora ciezko zalozyc znaczek i przyczepic blaszki . Takze wcisnalem go miedzy te linie pionowe :)

Opublikowano

kurde ostatnio bylem w rzeszowie..szkoda ze nie wiem gdzie mieszkasz to bym sobie zobaczyl tego czarnucha :kox: :kox:

Opublikowano

wrc, czemu wrzucasz zawsze zdeformowane zdjecia? teraz sa jakies zwezone...

a były czasem wielkie dziury na które się wjechało

nie dosc, ze grasz krzyzakiem w GT5 to jeszcze NA dziury wjezdzasz :decayed:

Opublikowano

laguna , żle spasowana dokladka, na pierwszym zdjeciu odstaje od błotnika :shocked:

Opublikowano

no i qurwa sie doczekałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

czułem ze zaraz jakaś Menda znajdzie "rysę" na posagu...

Opublikowano

wrc, czemu wrzucasz zawsze zdeformowane zdjecia? teraz sa jakies zwezone...

a były czasem wielkie dziury na które się wjechało

nie dosc, ze grasz krzyzakiem w GT5 to jeszcze NA dziury wjezdzasz :decayed:

fotki zmniejszylem bo byly duze i rzeczywiscie tak wychodza

laguna , żle spasowana dokladka, na pierwszym zdjeciu odstaje od błotnika :shocked:

...a tam troszke odstaje bo nie mam zalozonego i przykreconego plastiku w nadkole i jezdze jeszcze bez oslony silnika :wink4:

Opublikowano

zawsze mnie ciekawiło co producent miał na myśli dając w rs4 przycisk do uruchamiania silnika :kox: ? przecież to trochę bez sensu bo i tak trzeba wpierw przekręcić kluczykiem ;)

Opublikowano

zaciski i jarzma już wypiaskowane jutro ida do malowania

Opublikowano

zawsze mnie ciekawiło co producent miał na myśli dając w rs4 przycisk do uruchamiania silnika :kox: ? przecież to trochę bez sensu bo i tak trzeba wpierw przekręcić kluczykiem ;)

Taki bayer :decayed:

zaciski i jarzma już wypiaskowane jutro ida do malowania

Czekam z niecierpliwoscia :drool: pewnie montaz calego zestawu w tym tygodniu :radocha: ... no i cale oslony pod silnik i nadkole z przodu zaloze :decayed:

Opublikowano

ppostaram sie poskladac

Opublikowano

Taki bayer :decayed:

drogi taki bayer :D ?

Opublikowano

Dzis dotarly zaciski :) Dzieki dev :notworthy: jescze tylko czekam na klocki FDB 1629 i montaz wszystkiego :wink4: Musze poskrecac jeszcze pare srubek i przegwintowac .

Tak dla scislosci przod 320 mm 3.0 TDI tyl 300 mm S4 , przewody w stalowym oplocie firmy GOODRIDGE siedza juz 3 rok :decayed: plyn hamulcowy DOT 5.1 MOTUL do 272 C ....i bedziemy hamowac :przebiegly:

img6137p.jpg

Opublikowano

To będzie następny mod u mnie. :naughty:

Opublikowano

Miales juz nie modzic :decayed:

Opublikowano

Miales juz nie modzic :decayed:

Taka drobnostka :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

teraz dopiero będzie frajda z hamowania :wink4:

Opublikowano

No zobaczymy co to będzie hamować :naughty:

Opublikowano

Sprzatalem kotlownie i znalazlem taka chlodniczke chyba oleju :rolleyes: ile to warte jest bo mi jest niepotrzebne :mysli:

img6139s.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...