moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zalezy od jazdy wiadomo generalnie nie mniej niz 13-14 lpg łeee, to mi teraz tyle pali :polew: :polew: tylko to chyba zasługa przepływki
Krycha Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zalezy od jazdy wiadomo generalnie nie mniej niz 13-14 lpg taaaa
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Te zabcia co nie jezdzilesz ze mna ? Jak sie normalnie smigalo tyle palilo
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Życie jest zbyt krotkie żeby jeździć dieslem a gaz tylko do kuchenek. Nawet dobre zapalniczki są na benzyne Moskalito jak zrobisz wszystko, pochwal się jak chodzi. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie
moskal Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Moskalito jak zrobisz wszystko, pochwal się jak chodzi. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie juz ci moge powiedzieć : 200KM :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Życie jest zbyt krotkie żeby jeździć dieslem a gaz tylko do kuchenek. Nawet dobre zapalniczki są na benzyne i mówi to gościu co nie wie jak się z T benzynką obchodzić
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 spokoju mu chyba nie dacie bo nie będę słuchał rad i aluzji kogoś jego pokroju
moskal Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Moskalito jak zrobisz wszystko, pochwal się jak chodzi. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie jeszcze sprecyzuj o co ci chodzi , czy o mody , czy jak bedzie wygladała po powrocie od lakiernika , bo jeśli to drugie , to bedzie piękna jak w spożywczaku świeżo kupiona "jubilatka"
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bo nie będę słuchał rad i aluzji kogoś jego pokroju ja tam żadnych rad i aluzji nie widze. Mówie tylko swoje zdanie. Natomiast dojebywaniiia sie do mojej eSy komentowal nie bede. Moskalito wlasnie chodzi mi bardziej o lakier, wrzuc foty jak bedzie poskladane i ogarniete. A mody sprawdzimy jak mnie przewiezieś
Buba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 moskal kiedy odbierasz furmanke? bedzie chyba fajnie wygladac jak odnowisz parowkowy kolor. jeszcze ja u siebie jak nie wymienie na lupa to zakladam RS4 w graficie. Poziek faktycznie mial Prinsa ale ze wzgledu na mody wyjal. Liczysz ze 200 wypluje??
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Moskal, Ty bierzesz orurowanie od Kamila z Jastrzębia???
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja tam żadnych rad i aluzji nie widze. Mówie tylko swoje zdanie. Moskalito wlasnie chodzi mi bardziej o lakier, wrzuc foty jak bedzie poskladane i ogarniete. A mody sprawdzimy jak mnie przewiezieś musze mu dzisiaj wyslać lampy , bo przerabiałem wtyki żeby sam nie musial sie z tym pierd..ć , poskłada wszystko spasuje , rozłoży , pomaluje , poskłada. w następny weekend jade odebrać Gość jest dobry , mojemu bratu malował maske w beemce do połowy i nie bylo widać śladu wogóle jak zajechałem do niego , na podworku z 8 aut , wymurowany garaż na 5 aut i po kolei w kazdym : rozkładanie , szpachlowanie , malowanie , składanie , itp :gwizdanie: kiedy odbierasz furmanke? bedzie chyba fajnie wygladac jak odnowisz parowkowy kolor. jeszcze ja u siebie jak nie wymienie na lupa to zakladam RS4 w graficie. no tez sie ciesze , bo bede miał maźniete zderzaki , z tyłu też , klape , ogólnie lakier był w za***istym stanie właśnie oprócz zderzaków i klapy z tyłu Poziek faktycznie mial Prinsa ale ze wzgledu na mody wyjal. Liczysz ze 200 wypluje?? Ale miał go założonego jak zaczął modzić i na gazie miał delikatnie ponad 200KM , przynajmniej wydaje mi sie że tak mi mówił Licze na 190 , kazdy inny wynik w dół bedzie ciosem w serce , a w góre łechtaniem po jajach Moskal, Ty bierzesz orurowanie od Kamila z Jastrzębia??? Tak , a co ?? :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 na hamowni n benzynie wyszło 199KM a na gazie 203KM
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 na hamowni n benzynie wyszło 199KM a na gazie 203KM o to mi chodziło Poziek czy twoi magicy z zaprzyjaźnionej firmy zdołaliby mi wyciąć środkowy tłumik , wstawić rure , wykręcić puszke kata i wstawić DP od Gregora ???? wszystko oprócz rury zamiast tłumika mam , chodzi mi o to czy zrobią to w kilka h od odstawienia auta do nich , nie moge sobie pozwolić na zostawienie auta na noc.
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Moskal zostawiasz tylko ori końcowy?
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Moskal zostawiasz tylko ori końcowy? mam taki zamiar muszą iść marchewy z komina
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Daj cynk czy nie za głośno będzie Gadałem z Puckiem , w środku dużo głośniej nie jest ,za to jak ktoś jedzie za tobą i zdejmiesz noge z gazu
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 na hamowni n benzynie wyszło 199KM a na gazie 203KM o to mi chodziło Poziek czy twoi magicy z zaprzyjaźnionej firmy zdołaliby mi wyciąć środkowy tłumik , wstawić rure , wykręcić puszke kata i wstawić DP od Gregora ???? wszystko oprócz rury zamiast tłumika mam , chodzi mi o to czy zrobią to w kilka h od odstawienia auta do nich , nie moge sobie pozwolić na zostawienie auta na noc. da radę
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 da radę ciesze sie , a gdzie oni sie znajdują ???
Rekomendowane odpowiedzi