Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Życie jest zbyt krotkie żeby jeździć dieslem a gaz tylko do kuchenek. Nawet dobre zapalniczki są na benzyne Ciekawe jakie było by Twoje zdanie gdybyś zarabiał 2500 zł i średnia zarobków w Twojej rodzinie wynosiła by 600 zł brutto na członka rodziny
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ciekawe jakie było by Twoje zdanie gdybyś zarabiał 2500 zł i średnia zarobków w Twojej rodzinie wynosiła by 600 zł brutto na członka rodziny wtedy zamiast slalomu miedzy koszykami , zapychałby je pod wiaty
Buba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 po co ci ostatni tlumik. zostan ninja. wywal wszystkie
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 po co ci ostatni tlumik. zostan ninja. wywal wszystkie ładny jest , dzieciak ma spać w samochodzie
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wtedy zamiast slalomu miedzy koszykami , zapychałby je pod wiaty I tasował by się przy za***iście wielkim plakacie Fiata Uno z Silnikiem 1.0 FIRE
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wtedy zamiast slalomu miedzy koszykami , zapychałby je pod wiaty I tasował by się przy za***iście wielkim plakacie Fiata Uno z Silnikiem 1.0 FIRE pewnie tak by było ale nie jest bo nie ma już plakatów z Uno fajer
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Daj cynk czy nie za głośno będzie Gadałem z Puckiem , w środku dużo głośniej nie jest ,za to jak ktoś jedzie za tobą i zdejmiesz noge z gazu Też gadałem i właśnie zachwalał taką opcję
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Daj cynk czy nie za głośno będzie Gadałem z Puckiem , w środku dużo głośniej nie jest ,za to jak ktoś jedzie za tobą i zdejmiesz noge z gazu Też gadałem i właśnie zachwalał taką opcję bez kata i środkowego powinna ładnie mruczeć :polew: :polew:
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ano powinna, ale ja tam nie narzekam
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ano powinna, ale ja tam nie narzekam a co masz ????
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 DP + środkowy ori + końcowy z S4 Obstawiałem jeszcze opcje wywalenia środkowego, ale może być za głośno.
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 DP + środkowy ori + końcowy z S4 Obstawiałem jeszcze opcje wywalenia środkowego, ale może być za głośno. byłoby chyba troszku za głośno mnie jeszcze wku...wia to brzęczenie puszki kata , nie moge doczekać chwili kiedy założe DP
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Moskal chyba mnie skusiłes na wyciecie środkowego u siebie i wrzucenie rurki. Zrobie tak na próbe, powiem, żeby wycieli tak żeby bez problemu mozna bylo spowrotem wspawać srodkowy. Zobaczymy, moze nie bedzie za głośno
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Moskal chyba mnie skusiłes na wyciecie środkowego u siebie i wrzucenie rurki. Zrobie tak na próbe, powiem, żeby wycieli tak żeby bez problemu mozna bylo spowrotem wspawać srodkowy. Zobaczymy, moze nie bedzie za głośno jak ja bym nie musiał z Majką jeździć to bym miał przelot :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak ja bym nie musiał z Majką jeździć to bym miał przelot :gwizdanie: Ochoojał byś po 2 dniach Pamiętasz jak jeździliśmy z Nadarzyńską Chorągiewką ? siedziałeś na tyle i co dwie minuty.. CO ?? Cooooooo ?? :polew:
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak ja bym nie musiał z Majką jeździć to bym miał przelot :gwizdanie: Ochoojał byś po 2 dniach Pamiętasz jak jeździliśmy z Nadarzyńską Chorągiewką ? siedziałeś na tyle i co dwie minuty.. CO ?? Cooooooo ?? :polew: Bo siedziałem z tyłu :kox: :polew: :polew:
Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kali wytlucz w piz*u precaty i rury zamiast katow srodkowych... Tyl i srodek zostaw To te badziewia najbradziej dusza auto i dzwiek
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Przyszedł zawór DV z TT-ki 225KM :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 pssssyt pssssyt pssssyt :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi