poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 oraz dumny właściciel i pomysłodawca, a w tle niezastąpiony wykonawca z Okęcie Garage ale mam tłustą morde , prawie jak Poziek nie pierdól ostatnio schudłem 3 kg :decayed: i hamować mi tu bajere śląskie bobki w gnojowozach
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 nie pierdól ostatnio schudłem 3 kg :decayed: i hamować mi tu bajere śląskie bobki w gnojowozach chyba z fiuta
PABLO Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i hamować mi tu bajere śląskie bobki w gnojowozach Poległem
moskal Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 i hamować mi tu bajere śląskie bobki w gnojowozach wpadł i od razu spokój
Dibo Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Poziek - pogromca śląskich bobków w gnojowozach Dobre na tytuł filmu
Iverson Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Moskal tjuninkowałeś już tą jarocińską ulepę :gwizdanie:
moskal Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Moskal tjuninkowałeś już tą jarocińską ulepę :gwizdanie: jeszcze nie , czekam na lepszą pogode , mysle ze w ciągu 2-3 tygodni bedzie ogarnięte. dzis odbieram auto od mechanika , kupa siwych włosów mi przybyla na głowie
mrogal Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Moskal tjuninkowałeś już tą jarocińską ulepę :gwizdanie: jeszcze nie , czekam na lepszą pogode , mysle ze w ciągu 2-3 tygodni bedzie ogarnięte. dzis odbieram auto od mechanika , kupa siwych włosów mi przybyla na głowie Tatku a co sie stało sie?
moskal Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Tatku a co sie stało sie? a w sobote coś pierd.olneło podczas jazdy , nie wiadomo było co , brak mocy , nie wkręcał sie powyżej 2500rpm , ogólnie tragedia , myslalem ze to przepływka , podmieniłem na sprawną , zero poprawy , wywalalo błąd potencjometra przepustnicy , kupiłem drugą przepustnice , zero poprawy , podmieniłem przepustnice z bubą , zero poprawy , w srode dokulałem ja do mechanika , pół dnia siedzieli i nikt nie miał pojecia co jest grane , cały czas ten jeden błąd no i znaleźli wczoraj popołudniu , kable od sondy były pojebane , przynajmniej tak mi powiedział przez tel. pojade do niego po auto to sie dowiem więcej
mrogal Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Tatku a co sie stało sie? a w sobote coś pierd.olneło podczas jazdy , nie wiadomo było co , brak mocy , nie wkręcał sie powyżej 2500rpm , ogólnie tragedia , myslalem ze to przepływka , podmieniłem na sprawną , zero poprawy , wywalalo błąd potencjometra przepustnicy , kupiłem drugą przepustnice , zero poprawy , podmieniłem przepustnice z bubą , zero poprawy , w srode dokulałem ja do mechanika , pół dnia siedzieli i nikt nie miał pojecia co jest grane , cały czas ten jeden błąd no i znaleźli wczoraj popołudniu , kable od sondy były pojebane , przynajmniej tak mi powiedział przez tel. pojade do niego po auto to sie dowiem więcej no jak pojebane ktos lapska pchal czy cos sie poprostu zjebalo ze starosci ?
moskal Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 no jak pojebane ktos lapska pchal czy cos sie poprostu zjebalo ze starosci ? ze starości to chyba nie , bo sonda była wymieniana przez poprzedniego właściciela , moze coś sie przytarło , nie wiem. pojade po auto to bede wiedział wszystko na 100%
dudi75 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Przegrode termoizolacyjna masz podobna do mojej , nie huczy ci teraz dardziej . Bo teraz to te stozki jak w wiaderku wygladaja , taki dziwny bulgot jak z V8 . Moskal co to za koparka z tylu , pracujesz na koparce i dislem nie jezdzisz ??
moskal Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Przegrode termoizolacyjna masz podobna do mojej , nie huczy ci teraz dardziej . Bo teraz to te stozki jak w wiaderku wygladaja , taki dziwny bulgot jak z V8 . faktycznie dzwiek jest troche inny , moze troszke bardziej huczy ale delikatnie, za to psyt psyt idzie do przodu i juz w kabinie tak mocno nie słychać pracujesz na koparce i dislem nie jezdzisz ?? ja na nich nie pracuje , ja nimi rządze :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak bys nimi rzadzil to bys jezdzil 2.7BIT a nie 1.8T
moskal Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Jak bys nimi rzadzil to bys jezdzil 2.7BIT a nie 1.8T sa inne rzeczy wymagajace wkładu $$$ niż auto np. mieszkanie , kredyt hipo do spłaty :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Moskalowa profi obudowa stożka oraz dumny właściciel i pomysłodawca, a w tle niezastąpiony wykonawca z Okęcie Garage ja to nie chce nic mowic ale to zdjecie nie jest oktualne, doszly czarne oslony kantow blachy od gory :gwizdanie: Na miescie chodza sluchy ze ma byc karbon jak furmanka chodzi??
Nosb Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak bys nimi rzadzil to bys jezdzil 2.7BIT a nie 1.8T Ja tam niczym nie rzadze
dudi75 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jak bys nimi rzadzil to bys jezdzil 2.7BIT a nie 1.8T Ja tam niczym nie rzadze Ty to sie bogato urodziles :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Teraz to doje$%^es nie wiem czy sie smiac czy plakac
plastuch Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jak bys nimi rzadzil to bys jezdzil 2.7BIT a nie 1.8T Ja tam niczym nie rzadze Ty to sie bogato urodziles :gwizdanie: Raczej więcej szczęścia niz rozumu Oczywiście dzołk
Rekomendowane odpowiedzi