Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie na tyle leżą zimowe gumy ;)

zimowe mial 15" a te sa 17"

Opublikowano

W bagażniku buba! :polew:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

pewnie osiadł, przecież błota to tam od zaje...

Opublikowano

Taa.. Na tylnimi amorami można sobie materac wyłożyć.. :gwizdanie: Takie mięciutkie :decayed:

Ale nie ma co go wk***iać bardziej :kox:

Opublikowano

teee faktycznie tak teraz na te szyby patrzę :blink:

Opublikowano

juz na letnich :good:

20100320.th.jpg

Ja się przyjebie do czegoś innego :naughty:

Dawid..kupiłeś nachoojowsze felgi jakie tylko są klepane na tym wesołym świecie :tongue4::decayed:

Też kiedyś popełniłem ten błąd..ale zajebałem sobie z plaskacza i oddałem je na drugi dzień z saaamego rana :kox: :kox:

Opublikowano

juz na letnich :good:

20100320.th.jpg

Ja się przyjebie do czegoś innego :naughty:

Dawid..kupiłeś nachoojowsze felgi jakie tylko są klepane na tym wesołym świecie :tongue4::decayed:

Też kiedyś popełniłem ten błąd..ale zajebałem sobie z plaskacza i oddałem je na drugi dzień z saaamego rana :kox: :kox:

o tym to już nie chciałem mówić :tongue4:

Opublikowano

pochwal sie jak wrazenia z jazdy z nowym serduchem :gwizdanie:

Opublikowano

Czy Ty masz ściemę tylko 2 szyb? :blink::decayed::wallbash:

przyszła zima i nie zdążyłem z resztą :wink4: za 3 tygodnie bedą wszystkie , włącznie z przednia :gwizdanie:

czemu przod wyrzej niz tyl??

troche w kufrze było śmieci , zawias 1BE z wyjebanymi amorami

a mi sie widzą :tongue4:

pochwal sie jak wrazenia z jazdy z nowym serduchem :gwizdanie:

spoko wszystko git tylko trzeba zaadaptować przepustnice , w momencie wciskania sprzęgła i pusz czaniu gazu przy zmianie biegu , silnik dodaje sobie jakies 300 obr/min

Opublikowano

moskal dużo jest zezby żeby przełożyć silnik aeb do adr-a nie wiesz może bo mogę kupić u nas dobry i pewny za 1000zł ale nie wiem co dalej musiał bym kupić

Opublikowano

moskal dużo jest zezby żeby przełożyć silnik aeb do adr-a nie wiesz może bo mogę kupić u nas dobry i pewny za 1000zł ale nie wiem co dalej musiał bym kupić

za dużo pioerd....ia, nie opłaca sie :no: :no: :no: :no:

Opublikowano

wiązki c**je muje dzikie węże... jak już na takiego swapa się decydować to lepiej 2.7bit wsadzić
Opublikowano

sam silnik to nie wszystko plus te dzikie węże gra nie warta świeczki ;(

pojeżdżę z rok i pomyśle o czymś z T :evil:

Opublikowano

i Q :good: :good: :good:

Opublikowano

gdybyś miał silnik w adeerze zniszczony przez np. uj***ny zawór :decayed: to swap sie w miare opłaca bo i tak musisz zmieniać silnik , dla samej przyjemności to chyba lepiej sprzedać adeera i kupić aeb :good:

do wymiany idzie cała elektronika w aucie a troche jebania z tym jest , o wiele wiecej niz z sama przekładką :thumbdown:

Opublikowano

Kasa jest, paczka poleciała. Będziesz miał co robić w łikend :wink4:

Opublikowano

Kasa jest, paczka poleciała. Będziesz miał co robić w łikend :wink4:

w łikend to ja bede za***any leżal w Bukowinie :kox:

Opublikowano

Do VII Ogólnopolskiego Zlotu Audi A4 Klub Polska pozostało: 3 dni 6 h 46 min. 41 sek.

Aha :wink4::decayed:

Opublikowano

Do VII Ogólnopolskiego Zlotu Audi A4 Klub Polska pozostało: 3 dni 6 h 46 min. 41 sek.

Aha :wink4::decayed:

a tak wogóle to dlaczego nie jedziesz ????[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 09:23_________________________________________________bo jest wolne miejsce jakby co :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...