aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 mam esową kierę a na podsufitkę nawet nie patrzę :>
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 a na podsufitkę nawet nie patrzę :> i w tym wypadku nawet nie wiesz jak sie mylisz poważnie
A-rek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 robiłem w niedziele porządki pod maską , polecam płyn do mycia silników : FULAR a co takie zacieki na plastikach
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 a co takie zacieki na plastikach jak robiłem foty to czysty był tylko silnik i komora , później jechałem plastiki :gwizdanie:
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 a na podsufitkę nawet nie patrzę :> i w tym wypadku nawet nie wiesz jak sie mylisz poważnie mam eSę jako drugie auto i niestety nie rzuca mi się to w oczy, powiem nawet więcej może być nawet różowa
mech15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 komora wypucowana, a kórwa chłodnica nie ruszona :decayed:
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 a na podsufitkę nawet nie patrzę :> i w tym wypadku nawet nie wiesz jak sie mylisz poważnie mam eSę jako drugie auto i niestety nie rzuca mi się to w oczy, powiem nawet więcej może być nawet różowa wiem ze masz ese
moskal Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zrob ten zderzak na razie mi sie nie chce , powaznie , nie mam weny a wszystko podane jak na talerzu , nawet go nie przymierzałem na sucho (czyt. przed malowaniem)
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ma wszystko, spryski, halogeny, kratki, zbiorniczki... i sie ociaga
aju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 on już teraz czuje wakacje może coś zreza jak wróci :gwizdanie:
Dev Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Moskal na std hamulcach pomykasz ?????? czy masz tam coś "grubszego"
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moskal na std hamulcach pomykasz ?????? czy masz tam coś "grubszego" mam mieć "cos grubszego" ale musze sie dowiedzieć czy 320mm z S4 podejdzie RAZEM ZE ZWROTNICAMI do cywilnego B5 ??? wiecie cos na ten temat???
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no trzeba zwrotnice zmienic z tego co wiem.. jeśli podejdą zwrotnice z S4 do cywilnego B5 to bede zakładał 320mm
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ponoc półosie tez musisz zmienic, inaczej nidyrydy, gadałem jakis czas temu z Nosb-em ale on na 100% nie był pewien kiedys ktos sie chwalił na forum ze wrzucił 320/30mm do zwykłej B5, tylko ze na razie dowodów na to brak
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ponoc półosie tez musisz zmienic, inaczej nidyrydy, gadałem jakis czas temu z Nosb-em ale on na 100% nie był pewien kiedys ktos sie chwalił na forum ze wrzucił 320/30mm do zwykłej B5, tylko ze na razie dowodów na to brak no własnie tez słyszałem ze zwrotnice z S4 sa przystosowane pod inne półoski , ale cały czas sie łudze..........
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 na pewno bedzie potrzebna inna oska, łozysko w zwrotnicy ma większa średnice wewnetrzną
Rekomendowane odpowiedzi