musti Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dobra jak cos biore fele fele są tylko moje
Flyer Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 moskal, 6000 chcesz za parowke w takiej postaci? nie lepiej wyjac silnik i gadzety, a reszte sprzedac handlarzowi?
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 moskal, 6000 chcesz za parowke w takiej postaci? nie lepiej wyjac silnik i gadzety, a reszte sprzedac handlarzowi? jak nie pójdzie cała to bede wyjmował graty cały czas mam nadzieje ze ktos bedzie potrzebował komplet do swapa
Reggi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a kiedy byl ten dzwon? bo viagre mialem okazje ogladac na zywo u nastepnego wlasciciela Daaaawno dobra jak cos biore fele czego Ty juz nie kupowales ode mnie i ode mnie
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a kiedy byl ten dzwon? bo viagre mialem okazje ogladac na zywo u nastepnego wlasciciela Daaaawno z tego co pamietam , długo sie nią nie nacieszył [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 07:50_________________________________________________idealna na zrobienie madafaka black killera :naughty: :naughty: http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-z-gaz-4x4-skora-klima-zarej-i1209036335.html[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:24_________________________________________________obczajcie na zdjęciach ze boczek pasażera jakiś dziwny
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a kiedy byl ten dzwon? bo viagre mialem okazje ogladac na zywo u nastepnego wlasciciela Daaaawno z tego co pamietam , długo sie nią nie nacieszył [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 07:50_________________________________________________idealna na zrobienie madafaka black killera :naughty: :naughty: http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-z-gaz-4x4-skora-klima-zarej-i1209036335.html[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 08:24_________________________________________________obczajcie na zdjęciach ze boczek pasażera jakiś dziwny chodzi o boczek drzwiowy? pod 16cm zabudowany raczej INplus :good: generalnie wyglada dosc ok, ciekawe jak na zywca, jak byla by ok to brac i black madafakira rezac
grippen Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 były swego czasu na aleggro takie panele głośnikowe to się robi na zamówienie więc spoko. A co zastanawiasz się nad kupnem
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 chodzi o boczek drzwiowy? pod 16cm zabudowany raczej INplus jak byla by ok to brac i black madafakira rezac od razu turbo hybryda K03/04 bo bez tego to 4x4 traci sens były swego czasu na aleggro takie panele głośnikowe to się robi na zamówienie więc spoko. A co zastanawiasz się nad kupnem biore pod uwage wszystkie opcje
grippen Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja bym jechał oglądnąć jak byłoby z nią wszystko ok to nawet bym się nie zastanawiał i jak bym miał jeszcze ten sam model w domu to tylko przekładke i maż już fure koks a reszte puścić na części i sporo ci się zwróci
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja bym jechał oglądnąć jak byłoby z nią wszystko ok to nawet bym się nie zastanawiał i jak bym miał jeszcze ten sam model w domu to tylko przekładke i maż już fure koks a reszte puścić na części i sporo ci się zwróci no do przełożenia cały środek , który miałem pięknie zrobiony :kox: puscilbym graty i stykłoby na K04 i soft :naughty: :naughty:
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 od razu turbo hybryda K03/04 bo bez tego to 4x4 traci sens nie wiem ile tam za parowe dostaniesz z OC + to za ile ja pogonisz, no generalnie grzebanina, ale chyba koniec koncow byla by warta
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 od razu turbo hybryda K03/04 bo bez tego to 4x4 traci sens nie wiem ile tam za parowe dostaniesz z OC + to za ile ja pogonisz, no generalnie grzebanina, ale chyba koniec koncow byla by warta mam dodatkowo pare groszy odłożone
grippen Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ileż przełożenie moment, jedź ją obejżeć jak patrze na zdjęcia to ona ma znaczki jeszcze audi na błotnikach a model już poliftowy ? ma już listwy dolne na drzwiach
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ileż przełożenie moment, jedź ją obejżeć jak patrze na zdjęcia to ona ma znaczki jeszcze audi na błotnikach a model już poliftowy ? ma już listwy dolne na drzwiach to jest 97 rocznik i tak ma byc ma juz listwy i jeszcze znaczki, od 98 nie bylo juz znaczkow, ja mam 97 rok i tak jest
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ileż przełożenie moment, jedź ją obejżeć jak patrze na zdjęcia to ona ma znaczki jeszcze audi na błotnikach a model już poliftowy ? ma już listwy dolne na drzwiach to jest 97 rocznik i tak ma byc ma juz listwy i jeszcze znaczki, od 98 nie bylo juz znaczkow, ja mam 97 rok i tak jest zobacze ile postoi , spodobala mi sie , wsadziłbym swój srodek , zderzak od esy , grill na czarno , lampy na czarno , szyby na czarno i byłby koks jak c**j :kox:
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ileż przełożenie moment, jedź ją obejżeć jak patrze na zdjęcia to ona ma znaczki jeszcze audi na błotnikach a model już poliftowy ? ma już listwy dolne na drzwiach to jest 97 rocznik i tak ma byc ma juz listwy i jeszcze znaczki, od 98 nie bylo juz znaczkow, ja mam 97 rok i tak jest zobacze ile postoi , spodobala mi sie , wsadziłbym swój srodek , zderzak od esy , grill na czarno , lampy na czarno , szyby na czarno i byłby koks jak c**j :kox: bierz bierz zacny rocznik
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 szkoda, że w sumie nie jest dodatkowo czarna...
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ileż przełożenie moment, jedź ją obejżeć jak patrze na zdjęcia to ona ma znaczki jeszcze audi na błotnikach a model już poliftowy ? ma już listwy dolne na drzwiach to jest 97 rocznik i tak ma byc ma juz listwy i jeszcze znaczki, od 98 nie bylo juz znaczkow, ja mam 97 rok i tak jest zobacze ile postoi , spodobala mi sie , wsadziłbym swój srodek , zderzak od esy , grill na czarno , lampy na czarno , szyby na czarno i byłby koks jak c**j :kox: bierz bierz zacny rocznik na razie musze sie koło miesiąca wstrzymać , moze jeszcze bedzie stała szkoda, że w sumie nie jest dodatkowo czarna... wazne ze jest ciemna , poprzednia miałem ciemnozielona i tez fajnie wyglądała zrobiona na czarno
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tej poprzedniej to widziałem tylko foty po wypadku.. jest jeszcze temacik na forum z nią?
Flyer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Szkoda kasy i czasu na przedlifta... wez kup jakies 99-00. To juz inaczej wyglada.
Rekomendowane odpowiedzi