arre Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kaju poszukal bys cos na angolskich forach - opis hexa
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kaju poszukal bys cos na angolskich forach - opis hexa W święta się porozglądam
misiek547 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia no właśnie dokładnie to robię i nawet połowicznie się już udało przeskalowałem licznik tylko suma kontrolna się nie zgadza i wywala napis def
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 A rozpiskę sumy robiłeś sobie po kolei? Rzuć coś na PW z wierszami.
misiek547 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 nic nie robiłem na żywca z diesla skopiowałem
assist Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 przekoduj cos na moment, powinno zniknąć def pzdr. assist
misiek547 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 próbowałem zmienić kodowanie na inne i d*pa dalej było to samo nawet twardy reset nie pomagał
assist Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 kombinować można, ale podstawa -dump zapisać na dysku, w razie draki pamięć wyrwać HA lub zwykłą lutownicą, w programator i do przodu.. pzdr. assist
misiek547 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no dokładnie bo bez tego to cieniutko by było
arre Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 wlasnie programator do mnie leci by jednego deta wskrzesic
WhyMe? Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia Coś to kodowanie nie działa
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 chłopaki jak dojdziecie do tego co trzeba zmienić w eepromie minilifta by wskazówki sie podświetlały byłbym wdzięczny
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia Coś to kodowanie nie działa Ja Ci zmieniłem wyświetlanie na wyświetlaczu żebyś miał w kilometrach i spalanie w litrach. Prędkościomierz powinien Ci pokazywać dobrze, ale musisz patrzeć na czerwone cyferki, bo białe to mile
WhyMe? Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia Coś to kodowanie nie działa Ja Ci zmieniłem wyświetlanie na wyświetlaczu żebyś miał w kilometrach i spalanie w litrach. Prędkościomierz powinien Ci pokazywać dobrze, ale musisz patrzeć na czerwone cyferki, bo białe to mile Chodzi o przebieg. Odpiąłem akumulator i jakoś nadal pokazuje te 227k
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia Coś to kodowanie nie działa Ja Ci zmieniłem wyświetlanie na wyświetlaczu żebyś miał w kilometrach i spalanie w litrach. Prędkościomierz powinien Ci pokazywać dobrze, ale musisz patrzeć na czerwone cyferki, bo białe to mile Chodzi o przebieg. Odpiąłem akumulator i jakoś nadal pokazuje te 227k 227k to przecież i tak mało?? a co Ty chciałeś 110k i pewnie kobieta jeździła w niedzielę do kościoła i jeszcze nie paliła ? :grin:
The a4 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Chlopaki ja mam 98 licznik 12.12.00 z a6 z ta jak to wkoncu z tymi kosciami jest ? duzo trza rezac w kablach bo widze ze kaju to chyba ma dosc A swoja droga gdzie jestes kaju w uk nadal?
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Na swoim miał 203. A na jak długo go odpiąłeś? Ja kilka minut miałem odpięty i potem pojawiło mi się magiczne 758kkm na liczniku potem obliczę realny po historii i z dumą będę z nim jeździł
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 kaju, ty masz ori 200kkm, ale po pierwszym obrocie licznika już
Rekomendowane odpowiedzi