kaju Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Potrzebujesz go, żeby zalogować się do licznika. Potem już tylko w adaptacji wpisujesz ile kluczyków i to tyle, dalej go nie potrzebujesz Aha, kumam, znacie kogoś z forum ogarniętego ze śląska w te tematy? bo nie mam vag commandera:kwasny: Nie mam pojęcia kto jest z tamtych okolic.
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Potrzebujesz go, żeby zalogować się do licznika. Potem już tylko w adaptacji wpisujesz ile kluczyków i to tyle, dalej go nie potrzebujesz Aha, kumam, znacie kogoś z forum ogarniętego ze śląska w te tematy? bo nie mam vag commandera:kwasny: Nie mam pojęcia kto jest z tamtych okolic. A vag commander to program, tak? chodzi na jakiś określonych kablach czy obojętnie na jakich? no i skąd go można 'dostać' sorry za ilość pytań, ale chcę nazbierać jak najwięcej info i zrobić to raz a porządnie
kaju Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ze śląska nie znam, ale we Wrocławiu jest nasz guru cwiara - przejedź się do niego
xxxSzYbAxxx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ze śląska nie znam, ale we Wrocławiu jest nasz guru cwiara - przejedź się do niego polecam nawet pomorze u Niego szuka ratunku...
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 do DW troszku by miał daleko... SebaMC...postaram się jeszcze w tym tygodniu zapytać o to co było na PW:wink: ale nie obiecuję i jeśli nawet do byś musiał pojdechać do SZO, bo wiem, że ten koleś jest zayepany robotą Sebo...przywieź to co masz na bazarze za 30 PLN, może to łyknę, pomacać nie zaszkodzi:decayed:
The a4 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Noo pewnie wsad ale niech sie tu madrzejsi wypowiedza ja zmienilem wsad sensor oleju zemulowalem i oczywiscie pare problemow jest ale po tym wszystkim jak siadlem i popatrzylem to k**wa za***iste te zegary U mnie (nie chwaląc się) jest chyba najpełniejsze zestawienie dostępne. Wszystko co możliwe bangla, navi na FISie, MP3 na RDSie, wszystkie czujniki, bla bla bla h*je muje dzikie węże Kaju nie chwal sie :grin: ja pamietam jak mi kiedys napisales i zdjecie wkleiles jak powiedzialem kiedy u mnie tak zaswieci po obejrzeniu Twoich fotek
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 do DW troszku by miał daleko... SebaMC...postaram się jeszcze w tym tygodniu zapytać o to co było na PW:wink: ale nie obiecuję i jeśli nawet do byś musiał pojdechać do SZO, bo wiem, że ten koleś jest zayepany robotąSebo...przywieź to co masz na bazarze za 30 PLN, może to łyknę, pomacać nie zaszkodzi:decayed: Spoko, jutro może wpadnę na forum do gliwic to zabiore ze sobą, co do licznika, to coraz bardziej mi się odechciewa
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 do DW troszku by miał daleko... SebaMC...postaram się jeszcze w tym tygodniu zapytać o to co było na PW:wink: ale nie obiecuję i jeśli nawet do byś musiał pojdechać do SZO, bo wiem, że ten koleś jest zayepany robotąSebo...przywieź to co masz na bazarze za 30 PLN, może to łyknę, pomacać nie zaszkodzi:decayed: Spoko, jutro może wpadnę na forum do gliwic to zabiore ze sobą, co do licznika, to coraz bardziej mi się odechciewa jutro jest CZW a nie PT:whistling: dasz radę to ogarnąć...wiem po sobie:grin:
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 do DW troszku by miał daleko... SebaMC...postaram się jeszcze w tym tygodniu zapytać o to co było na PW:wink: ale nie obiecuję i jeśli nawet do byś musiał pojdechać do SZO, bo wiem, że ten koleś jest zayepany robotąSebo...przywieź to co masz na bazarze za 30 PLN, może to łyknę, pomacać nie zaszkodzi:decayed: Spoko, jutro może wpadnę na forum do gliwic to zabiore ze sobą, co do licznika, to coraz bardziej mi się odechciewa jutro jest CZW a nie PT:whistling: dasz radę to ogarnąć...wiem po sobie:grin: AA, no tak dać dam, ale koszta będa zbyt duże, już wolę jeździć na tym co mam tylko dołożyć białe podświetlenie, ew poszukać z A4
The a4 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 CHOPCY macie jakiegos pomysla jak skalibrowac ta moja wskazowke oliwy?
bronson Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 "Kontrolka AIRBAG jeśli przedlift był VDO to bez problemu na tym nowym VDO z 2000r. działa bez bólu i bez migania.."Wymieniałem VDO na VDO i kontrolka AIRBAG lekko się żarzy/mruga, ktoś w temacie zamieszczał nawet filmik, więc jednak jakiś problem mam z tym, jakiś sposób na to jest o którym nie wiem? Paweł będe na dniach sie chyba za konsole środkową zabierał to foto sterownika airbaga zrobie... może tu jest pies pogrzebany... A swoją drogą w starych zegarach miałęm na żarówce kontrolkę kierunkowskazów przyczepy... niestety pomimo opisanego pinu w mnowym liczniku chyba funkcja nie dostępna...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie lamac sie tylko rezac ja mam licznik z 03 w 96 roku to nie dacie rady dziewczyny? ambicji troche, macie tu potrzebne info programy w necie i ogien
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 CHOPCY macie jakiegos pomysla jak skalibrowac ta moja wskazowke oliwy? ja dałem test wskaźników aby ułożyły się "pionowo" potem wszystkie zdjąłem i pionowo nałożyłem:wink: chyba , że o coś innego Ci chodzi:bag:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 "Kontrolka AIRBAG jeśli przedlift był VDO to bez problemu na tym nowym VDO z 2000r. działa bez bólu i bez migania.."Wymieniałem VDO na VDO i kontrolka AIRBAG lekko się żarzy/mruga, ktoś w temacie zamieszczał nawet filmik, więc jednak jakiś problem mam z tym, jakiś sposób na to jest o którym nie wiem? Paweł będe na dniach sie chyba za konsole środkową zabierał to foto sterownika airbaga zrobie... może tu jest pies pogrzebany... A swoją drogą w starych zegarach miałęm na żarówce kontrolkę kierunkowskazów przyczepy... niestety pomimo opisanego pinu w mnowym liczniku chyba funkcja nie dostępna... jest dostepna... chyba ze kodowanie trzeba gdzies zmienic, a jak Twoja gorna czesc fisa, dalej martwa?
Gość cwiara Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie lamac sie tylko rezac ja mam licznik z 03 w 96 roku to nie dacie rady dziewczyny? ambicji troche, macie tu potrzebne info programy w necie i ogien Jeszcze nie masz. Jest u mnie Sent from my iPhone using Tapatalk
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie lamac sie tylko rezac ja mam licznik z 03 w 96 roku to nie dacie rady dziewczyny? ambicji troche, macie tu potrzebne info programy w necie i ogien jak curva z '03 z b6:shock3: daj jakiegoś screena lub foto:kox:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 CHOPCY macie jakiegos pomysla jak skalibrowac ta moja wskazowke oliwy? ja dałem test wskaźników aby ułożyły się "pionowo" potem wszystkie zdjąłem i pionowo nałożyłem:wink: chyba , że o coś innego Ci chodzi:bag: a stoi na 60 st w spoczynku? i jak ja probujesz popchnac w lewo to idzie swobodnie czy na debowo stoi? ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- nie lamac sie tylko rezac ja mam licznik z 03 w 96 roku to nie dacie rady dziewczyny? ambicji troche, macie tu potrzebne info programy w necie i ogien Jeszcze nie masz. Jest u mnie Sent from my iPhone using Tapatalk inaczej, mialem teraz jest na wakacjach i wróci nie z b6 tylko w 96 roku a licznik z a6 03rok
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 CHOPCY macie jakiegos pomysla jak skalibrowac ta moja wskazowke oliwy? ja dałem test wskaźników aby ułożyły się "pionowo" potem wszystkie zdjąłem i pionowo nałożyłem:wink: chyba , że o coś innego Ci chodzi:bag: a stoi na 60 st w spoczynku? i jak ja probujesz popchnac w lewo to idzie swobodnie czy na debowo stoi? mnie drga...zarówno jak i temp. wody, wskaźnik paliwa i voltomierz:wink:
pawelwor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 OK, ja w sumie swój też muszę obejrzeć, bo chyba mi padł to się porówna przy okazji
xxxSzYbAxxx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 CHOPCY macie jakiegos pomysla jak skalibrowac ta moja wskazowke oliwy? ja dałem test wskaźników aby ułożyły się "pionowo" potem wszystkie zdjąłem i pionowo nałożyłem:wink: chyba , że o coś innego Ci chodzi:bag: a stoi na 60 st w spoczynku? i jak ja probujesz popchnac w lewo to idzie swobodnie czy na debowo stoi? mnie drga...zarówno jak i temp. wody, wskaźnik paliwa i voltomierz:wink: jak drga? wrzuc jakis filmik jak to sie zachowuje..
Rekomendowane odpowiedzi