witek1234 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 bo z tego co wyczytałem <niewiem czy dobrze > w concert z a6 jest włączone w radiu zeby pobierał dane z jakiegos modułu pod kierą a w a3 nie ma tego . wyslijmi na meila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 co wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tutka wrzucę jak będę w PL, bo będę jeszcze raz targał kierownice i wtedy porobię foty, bo nie mam i to wrzucę, bo wk***iają mnie wycieraczki, z którymi nadal nic nie zdziałałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a kiedy bedziesz?? ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jutro wyjeżdżam, w sobotę będę targał kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 musi Ci sie strasznie oplacac jezdzic non topa w ta i na zad czyzby male co nie co w tapicerce pozaszywane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1234 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a kiedy bedziesz??---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why?? nie lezy jakos tak fotke pyknołem orginalna micha z czujnikiem poleciała do auta i temp. oleju miedzy 70-90 jak jezdze spokojnie czyli chyba OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no to pełna profeska:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Temperatura OK ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- musi Ci sie strasznie oplacac jezdzic non topa w ta i na zadczyzby male co nie co w tapicerce pozaszywane?? Węszysz, węszysz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 juz mail do cybysi poszedl ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- kaju da sie zczytac porzadnie viakenowskim vag commanderem wsad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 juz mail do cybysi poszedl ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- kaju da sie zczytac porzadnie viakenowskim vag commanderem wsad?? No ja czytam commanderem od Arka, a kabel mam... Chiński i robi robotę jak nie jeden ori kabel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no i git a nie wiesz czy wsad od eski bedzie pasowal od zwyklej benzyny ?? bo jest szansa ze własnie od witka bede mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak ktoś by potrzebował to macie tu moich kilka luźnych fot z rozbierania kiery i manetki Photo Album - Imgur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jaki rozmiar gwiazdki klucza do odkrecenia kiery?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Z taśmą poduszki nie ma żadnych problemów, ważne by jej nie obracać gdy zdejmiesz kierownicę, a co do klucza to nie chce mi się teraz iść do garażu ale to taka gwiazdka chyba 10mm coś jak duży torx:decayed: Ja mam nowe zmartwienie, chyba uszczelka pod czapką zaczyna puszczać Poprawka, 12mm średnica klucza do odkręcenia kierownicy. Potrzebny również mały klucz ampulowy do odkręcenia poduszki - z tyłu kierownicy dwie śruby są głęboko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jaki rozmiar gwiazdki klucza do odkrecenia kiery?? Już Ci kiedyś pisałem: XZN 12 Niektórzy też nazywają ten typ kluczy SPLINE Bez trudu dostałem to w castoramie albo liroyu, nie pamietam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 teraz pamietam faktycznie musze zapamietac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why?? u mnie też na obu po II-liftowych licznikach tak jest, jeden angol, jeden EU.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak ktoś by potrzebował to macie tu moich kilka luźnych fot z rozbierania kiery i manetki Photo Album - Imgur Autoryzację żądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1234 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 panowie ma ktos moze transponder z kluczyka poliftowego luzny id48 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi