kris-07 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Widze ze problem dalej z temp,oliwy jest Ja mam emula 25 zl czujnik w podstawe filtra 15 kabel jest juz poprowadzony tylko schowany do kompa i wio pod licznik silniczek napewno da sie za pare gr wyrwac od przed lifta i tyle mnie tarcze Eu i silniczek ok 100 ale tercze kosztuja wiec te koszta to nie 300 za miche 100 czujnik ? WSZYSTKO JEST TU NA POCZATKU DO 70 STRONY TYLKO CZYTAC Chlopaki po co miche zmieniac jak nie cieknie nie dotykac jest dobrze lepiej nie zrobicie a po zmianie napewno kiedys pocieknie wczesniej czy pozniej nie ruszane gowno nie smierdzi pozdro maniaki rezania a można emula za cirka 30-35 zł i nie bawić się w silnik od przedlifta tylko czujnik w podstawę filtra i podpiąc emu pod liczniki po II lifcie.. bronson zrob mi taki emulator za 70 zl i swoj bedziesz mial gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a można emula za cirka 30-35 zł i nie bawić się w silnik od przedlifta tylko czujnik w podstawę filtra i podpiąc emu pod liczniki po II lifcie.. bronson zrob mi taki emulator za 70 zl i swoj bedziesz mial gratis uzbrój się w cierpliwość... ja na bank będę składał a że wszystko poza prockiem i tak trza w większej ilości kupić to myślę że nie będzie problemu... mnie też wpienia ta leżąca wskazówka płytkę pod emu można wykonać metodą termotransferową i wytrawić, mam gdzieś w garażu trawiarkę... trzeba tylko złożyć jeden egzemplarz i przetestować działanie... ogólnie w niecie trafiłem na zagranicznych forach ludków co to składali i banglało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-07 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a można emula za cirka 30-35 zł i nie bawić się w silnik od przedlifta tylko czujnik w podstawę filtra i podpiąc emu pod liczniki po II lifcie.. bronson zrob mi taki emulator za 70 zl i swoj bedziesz mial gratis uzbrój się w cierpliwość... ja na bank będę składał a że wszystko poza prockiem i tak trza w większej ilości kupić to myślę że nie będzie problemu... mnie też wpienia ta leżąca wskazówka płytkę pod emu można wykonać metodą termotransferową i wytrawić, mam gdzieś w garażu trawiarkę... trzeba tylko złożyć jeden egzemplarz i przetestować działanie... ogólnie w niecie trafiłem na zagranicznych forach ludków co to składali i banglało.. jestem cierpliwy tylko zebym nie zdazyl auta sprzedac czasami ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- powiem wam ze miske z czujnikiem za 140 zl bym mial ale nie chce mi sie jej wymieniac. podnioslem auto na podnosniku i stwiedrdzilem ze wymiana takiej miski to niezly zabieg. wozek trzeba albo opuscic na dol albo silnik podniesc do gory a i tak nie jest powiedziane ze wyjdzie bo miejsca nie ma za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tylko i wyłącznie na podnośniku taki zabieg, nie ma się co pier**lić w garażu, czy pod blokiem, bo zamiast 3-4h na podnośniku wyjdzie Ci dwa dni łażenia i kopania zderzaków, nie zapominając o przynajmniej kracie piwa na łeb z sąsiadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Kurfa 3 browary i 4 godziny raptem na kanale... sanki w dol silnik na lewarku w gore i wylazi Karol a jaka masz miske? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Kurfa 3 browary i 4 godziny raptem na kanale... sanki w dol silnik na lewarku w gore i wylazi Karol a jaka masz miske? Teraz to mi tylko kuchenne zostały.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja chcesz to moja koza zajade to poprzytulasz sie do mojej miski chociaz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja chcesz to moja koza zajade to poprzytulasz sie do mojej miski chociaz troche Nie, bo będziesz mnie pewnie chciał przewieźć, a mam lęk wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zdjecie mojego emula jest na forum i jeszcze gdzies tu na forum zwykla plytka i ogien jak na procku to robiles to podrzuc na jakim itd, Mam czesci na emula kwestja dogadania i moge zrobic PYTANIE do was Jak robicie test zegarow to jest w taka opcja ze zegary sie rozjasniaja az do max podswietlania .....i teraz ,,,,,czy,,,,,po kliknieciu next,lekko wam przygasaja po przejsciu dalej i potencjometr na max czy swieca tak samo? Jak ktos skumal o co mi biega to prosze o odp. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mi świeciły tak samo, z tym, że miałem licznik z A6 i wlutowany potek, jeśli ma to znaczenie. Max rozjaśnienie na potku równało się max rozjaśnieniu przy teście blatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja chcesz to moja koza zajade to poprzytulasz sie do mojej miski chociaz troche Nie, bo będziesz mnie pewnie chciał przewieźć, a mam lęk wysokości hehehe fotele mam opuszczane nisko a sprezyny -30 na przod juz czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nawet to mnie nie rajcuje, skoro do serii zjechałem jeszcze -75 na gwincie osłona w najniższym punkcie leżała 5,5cm od gleby. Dziękuję dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jeszcze nie ocipialem... gdzie ja bym takim downsaizingiem w lesna droge wjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 U mnie warunki w miare są, więc sobie nie żałowałem, do lasu d*p nie woże, jak już coś wale, to w hotelach szlachta się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mi świeciły tak samo, z tym, że miałem licznik z A6 i wlutowany potek, jeśli ma to znaczenie. Max rozjaśnienie na potku równało się max rozjaśnieniu przy teście blatu. tez tak mam z a6 i potek ale u mnie lekko przygasaja tak jak by nie na max bylo podkrecone , moze mam jakis lipny potek ale to jest minimalna roznica i tak ladnie na bialo daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No to śpij spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 U mnie warunki w miare są, więc sobie nie żałowałem, do lasu d*p nie woże, jak już coś wale, to w hotelach szlachta się bawi bo wy tam lasow nie macie to raz a dwa ze i gor nie widzieliscie dziury sa w calym kraju ostatnio fele 16 pancerna zimowa alu uwalilem naszczescie mam 5 a do lasu jezdze po drzewo i na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nawet to mnie nie rajcuje, skoro do serii zjechałem jeszcze -75 na gwincie osłona w najniższym punkcie leżała 5,5cm od gleby. Dziękuję dobranoc co się chwalisz, ja bez osłony jeżdżę, i zapalniczki pod auto nie wsadze.. może z 3/4 wejdzie w najniższym punkcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 to macie frajde... ja na ba jak jezdze po naszych Polskich drogach to mnie plomby bola... a na takim harcorze to jak emeryt trzeba by jezdzic albo tytanowe fele... chyba ze juz macie kwadraciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ktoś pomoże? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/licznik-kontrolka-oleju-sensor-263972/ musiales nie podlaczyc cisnienia oleju do licznika. od poziomu oleju na duzym fisie nie zapala sie symbol oleju Jak odłączę z kostki pin z ciśnieniem oleju to zniknie błąd? nie zniknie bo nie masz wogole podlaczonego tego kabla albo jest w innym miejscu niz powinien. Czyli co mam zrobić? Tak po prostu zawsze będę miał ten błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi