Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie podpinałem licznik bez odpięcia aku, i świeci mi się kontorlka Air Bagu, gaśnie dopiero po przejechaniu kilometra, co może być, dodam że auto było bez zapłonu miałem tak w poprzedniej audi musisz wykasować błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie podpinałem licznik bez odpięcia aku, i świeci mi się kontorlka Air Bagu, gaśnie dopiero po przejechaniu kilometra, co może być, dodam że auto było bez zapłonu miałem tak w poprzedniej audi musisz wykasować błąd czyli co vag :gwizdanie:, niestety nie mam kabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wiem ze nie do tego ale czy da rade jak dokupie adapter do wyswietlania na wyswietlaczu czy tylko orginalne radio mozna podpiac?? tylko ori panowie podpinałem licznik bez odpięcia aku, i świeci mi się kontorlka Air Bagu, gaśnie dopiero po przejechaniu kilometra, co może być, dodam że auto było bez zapłonu miałem tak w poprzedniej audi musisz wykasować błąd czyli co vag :gwizdanie:, niestety nie mam kabelka podjedz to Ci wykasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 odłacz aku na jakies 10 min i błedy sie skasuja A takie radyjko jak Audi delta da rade posłaczyć po fisa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Radio Audi Delta można podpiąć żeby wyświetlało info na fisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Chlopaki, chcialbym zmienic licznik na FIS lub chociaz 1/2 FIS. Przy 1/2 FIS jest duzo przerobek?? Co procz samego licznika bede potrzebowal do kompletnej wymiany? Audik z poczatku '97 roku, przedliftowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 w twoim przypadku więcej pracy i przeróbek zajmie wymiana licznika na 1/2 FIS niż na pełen FIS z twoich lat produkcji czyli 95-97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć przyłączam się bo u mojego młodego też pokazuje odwrotni , a nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robokop Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 gdzies na poczatku tego watku widzialem posta o tym jak rozwiazac ten problem z wskaznikiem paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzek114 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kto ma VAg TAcho niedaleko Gliwic ?? Potrzebuje zmienic przebieg!! oczywiscie nagroda bedzie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kto ma VAg TAcho niedaleko Gliwic ?? Potrzebuje zmienic przebieg!! oczywiscie nagroda bedzie za pomoc przebieg zmienisz zwykłym skanerem na allegro a po co ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć przyłączam się bo u mojego młodego też pokazuje odwrotni , a nie mogę tego znaleźć http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23457.0;highlight=odwrotne+wskazania+paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Chcialbym bardzo serecznie podziekowac uzytkownikowi grzanek_85 , ktory podeslal mi wsad od licznika. Ja szukalem na wlasna reke i niestety nie znalazlem. Dzieki grzankowi mam juz normalne wskazania na europejskiej tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 witam może ktoś potrzebuje do przedlifta http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172452.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć panowie poratujcie, nie mogę znaleźć wątku o wskaźniku paliwa który działa na odwrót (efekt zamontowania zegarów z A6) wiem że czytałem kiedyś jak to rozwiązano a teraz nie mogę tego znaleźć przyłączam się bo u mojego młodego też pokazuje odwrotni , a nie mogę tego znaleźć http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23457.0;highlight=odwrotne+wskazania+paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 manetka do przedlifta limuzyna do FIS'a jest do opylenia ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 a do opylenia mam do polifta FIS i Tempo jak ktoś chce jednak znalezienie czystego FIS do diesla to graniczy z cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 manetka do przedlifta limuzyna do FIS'a jest do opylenia ktoś chętny wiela? daj na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 manetka do przedlifta limuzyna do FIS'a jest do opylenia ktoś chętny wiela? daj na PW poszło :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi