Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zeby nie kul w oczy rozpiz*zony to go wylaczasz manetka i po sprawie :decayed:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rada jak ..uj :grin:

Panowie za co dokładnie odpowiada pin nr 19 brake light? Chodzi o sprawność świateł stop? Dać go do masy?

Opublikowano

Tak dajesz masę na niego i spokój

Co do Fis to teraz mam w aucie licznik z końcówką X czyli z wymiany i jest z 2005 roku :)

Opublikowano

A swieci ci się Brems licht ? Jak nie to zostaw jak tak to masa

Tez mam x ale widziałem kiedys licznik z 2006 do lifta i wersja juz była d17 gdzie teraz mam d13 a moze 14 ?

Opublikowano

Dałem pin nr 9 , 16 oraz 19 razem do masy i napis brems zniknął. Za to pojawił się wytrysk u góry czyli jednak sprysk trzeba odciąć i zostawić luzem.

Opublikowano

Tak bo działa to odwrotnie niz w polifcie

Opublikowano

Swap zakończony. Temp działa i ciemno na fisie czyli błędów brak. Została tylko temp oliwy ale to przy wymianie oleju bo trzeba wiercić otwór pod czujnik. Dziękuje wszystkim za sprawną pomoc.

Opublikowano

Ja u siebie dziurki zadnej nie musialem wiercic mialem wolne miejsce w chlodnidcemi tam wkrecilem i bangla

Opublikowano

Bangla ale przekłamuje. Gwint jest gotowy ale jego dno zaślepiono. Robisz otwór aby olej dotkną czujnika.

Opublikowano

A tu morze i masz racje a to pewnie przy okazji wymiany tez otworek zrobie ale wazne ze dziala i w oczy nie kuje

Opublikowano

No dobra licznik przyszedł już trzeci raz...

zxb566gz.jpg

d7du8j3k.jpg

A to filmik:

I co powiecie?...

Opublikowano

Ja dalej nie rozumiem dlaczego ten Twój przedliftowy tak ładnie łagodnie się gasi i wybudza a te nasze polifty to tak jakby łopatą w mordę dostał.

Opublikowano

Haha. Nie wiem czy to tak ma być czy nie. Ale się zdrzaźniłem bo znowu mi kontrolka AIR BAGU się zaświeciła. A wcześniej dołączyłem aku zanim podpiąłem licznik...

Kurcze na jednej fotce wyszło ładne czerwone a na drugiej różowawy...

Edytowane przez denveco

Opublikowano

Jeździłeś bez licznika ? Jesli tak to masz odpowiedz , moze masz luźne kable w kostce tez

Rozowy odcień moze świadczyć o tym ze jest to nowy wyświetlacz

Opublikowano

Jaką macie temperaturę oleju na zegarach? Wstawiłem czujnik po wykręceniu korka/zaślepki w podstawie filtra i dlatego pytam, bo podobno trzeba zrobić jeszcze "odwiert" głębiej ? Aktualnie pokazuje (po rozgrzaniu silnika) na 2 grubszej kresce lub blisko niej przed 120 ;)

Opublikowano

Ale wcześniej chyba też jeździłem bez licznika i chyba nie było błędu... kurde nie pamiętam. Ja p....e ten przebieg mi kością w gardle stoi....

Opublikowano

Czemu Ci ten przebieg przeszkadza? Ja miałem 257tyś a wskoczyło 317 bodaj i wisi mi to. Poza tym czemu nie możesz go przestawić? W mojej dziurze takie rzeczy za flaszke ogarniają i kręcą wszystko.

Opublikowano

Na przeglądzie sie koles zdziwi , jebnie fotkę i zadzwoni do turbo kamery ze jest rekordzista polski :D

Opublikowano

Panie nówka niemiec prawie nie jeździł :polew:

Opublikowano

Czyli wygląda na to że mam najnowszą B5tke w Polsce z najniższym przebiegiem ;P

Ale to tak zawsze jest, w dużych miastach niby łatwiej ale tylko w teorii ale tak naprawdę znacznie trudniej... W starym liczniku miałem 235 tys km a tym z fisem było 415 tys km drobna różnica.... trochę biła po oczach...