Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi rs4 azr gt25 eliminator powered by Sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie będzie jeździć to będzie śmigać lekko nad ziemią :)

Opublikowano

Dzisiaj finalnie dokonczone doloty. Malo czasu bylem gdyz mam kilka prywatnych spraw do zalatwienia, ale jak zawsze mozna liczyc na chlopakow. Silnik finalnie przykrecony , jutro bedzie okrecany wiec do piatku powinien przypominac " prawie " gotowego rs-a . Kilka fotek

8fc3495a.jpg

f39561b6.jpg

4ba45a32.jpg

4d574f51.jpg

47ba3a8a.jpg

Wlasciciel jak niektorzy wiedza jest katem ..... wiec o to mozna byc spokojnym nie bedzie to auto stojace w garazu , lecz mocno upalane wieczorami . Witem ty sie tak nie ciesz bo wpadam na hamownie to sprawdzic a oprocz tego moglbys juz wrocic z tego urlopu .... nie za dobrze ci ?

Opublikowano

Ładne te wasze projekciki zawsze wszystko wychuchane i co najwazniejsze mechanicznie ogarniete. Adam jaki to urlop jak problemy zdrowotne w rodzinie wystapiły... Od poniedziałku działam napchajcie szmat w wydech i zapraszam :wink4:

Opublikowano
amlolat jak sie tam lansuje na fotach, widac ze skladacie to w Japonii, tylko gdzie jest Dino??

buaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahhaha :polew:

Opublikowano

no niezly projekcik gratki dla was panowie

Opublikowano

No projekt idzie szybko, doloty na żywo robią jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach :)

PS. Widze że Ty też się dałeś nabrać na tą Japonie :wink4: :wink4: ale to chyba nie temat o tym hehe....

Opublikowano

myślę że 5 z przodu będzie bez problemu fura super mega kox w czewie też jest podobny projekt tylko s4 i tam już podobno jest 550 ale wykresu nie widziałem

Opublikowano

Bez wykresu to żadna moc...w Wawie też było dużo takich mocnych i wogóle cuda na kiju...a wykres w lesie :polew:

Opublikowano

ładne to foto :) wsio dopracowane

gratulacje za tempo :good:

Opublikowano

he he he racja tam podobno jest już wszystko poskładane a silnik sie dociera

Opublikowano

Andrzej musze gnac bo jak widziales w kolejce nastepne 2 x s4 i jedno rs4 na mody .... juz nie wspomne o moim gruzie co stoi przy scianie placzu i czeka chyba na zime aby ktos go poskladal

Opublikowano

Andrzej musze gnac bo jak widziales w kolejce nastepne 2 x s4 i jedno rs4 na mody .... juz nie wspomne o moim gruzie co stoi przy scianie placzu i czeka chyba na zime aby ktos go poskladal

no i moim pamietaj :)
Opublikowano

ciiiiiii ..... sowianka popsujesz niespodzianke :)

:mysli: cos sie dzieje za plecami

Opublikowano

chlopie u nas na ziemi lezy tyle rzeczy ze spokojnie serwisowalbys nsze f16 jstrzebie przez nastepny rok . U nas sie pije , pali , przeklina , griluje , xxx cenzura , itd i moze dlatego mamy tyle klientow bo czuja sie jak w domu.