Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Avant by A-rek - nowy sezon, nowe zmiany....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ja wiem.. chyba jedno do drugiego ma sie nijak

ale będzie motywacja aby szukać białego Recaro :decayed:

Opublikowano

ostatni sezon zmian w samochodzie i na Worthersee jakoś trzeba się pokazać :decayed:

też się wybieram - nawet sam, najwyżej ostatnie 3 km dojdę pieszo :gwizdanie:
Opublikowano

ostatni sezon zmian w samochodzie i na Worthersee jakoś trzeba się pokazać :decayed:

też się wybieram - nawet sam, najwyżej ostatnie 3 km dojdę pieszo :gwizdanie:

oooo fajnie :good:

ale nie mów że Keżor nie pojedzie z tobą i odpuści sobie taką impreze :blink:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 09:28_________________________________________________kolejny mały modzik na samochodzie

447cc23b5feab4cdmed.jpg

c8549a7dec60c850med.jpg

0c12022e13fe7177med.jpg

Opublikowano

a jak rozwiązałeś wsteczny czy migasz? nie pamiętam już co tam jest

Opublikowano

wsteczny
Opublikowano

wsteczny świeci sobie na czerwono :decayed: zobaczymy czy będzie to przeszkadzało w użytkowaniu[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 14:33_________________________________________________4c28c90acce92909med.jpg

7c52b37d202e3eaemed.jpg

Opublikowano

fajnie :) malowales czy folia?

Opublikowano

folia

Opublikowano

Na przeglądzie może być problem :gwizdanie:

Wygląda ładnie :naughty:

Opublikowano
Na przeglądzie może być problem

tym się wogóle nie przejmuje :>

Wygląda ładnie :naughty:

no tez mi się akurat z tym kolorem podoba ale z gwintem i letnimi kołami myślę że będzie jeszcze lepiej :wink4:

Opublikowano

A mi te czerwone lampy starym paskiem lecą :gwizdanie:

8676536_6.jpg

Opublikowano

img0145gg.th.jpg

200 zl zalujesz? :naughty:

Opublikowano

jak dla mnie najladniejsze lampy do avanta to 2 lift 2000 r - to tez mi passatem zajezdza ;)

Opublikowano

a mi się za***iście podoba :D

zresztą ja mam bzika na punkcie tajli USA :decayed:

posadzi na ziemię i założy kółko i będzie kosa :good:

Opublikowano

jak dla mnie najladniejsze lampy do avanta to 2 lift 2000 r - to tez mi passatem zajezdza ;)

hehe zerwalem ta folie po okolo 1,5 minuty :polew:

Opublikowano

panowie pomóżcie bo ja już sam nie wiem jakie kółka na ten sezon zakupić :wallbash:

ostatnio mam mało czasu aby przeglądać allegro więc jakby ktoś coś ciekawego zauważył dajcie znać :cool1:

szukam 18" bądź 19" (bardziej skłaniam się ku 18") i na dzień dzisiejszy chce na koła przeznaczyć 3K

Opublikowano

panowie pomóżcie bo ja już sam nie wiem jakie kółka na ten sezon zakupić :wallbash:

ostatnio mam mało czasu aby przeglądać allegro więc jakby ktoś coś ciekawego zauważył dajcie znać :cool1:

szukam 18" bądź 19" (bardziej skłaniam się ku 18") i na dzień dzisiejszy chce na koła przeznaczyć 3K

tez myslałem nad 19 ale to lekka przesada tym bardziej ze robie troche km ;) cięzko znależc jakieś sesowne koło wiem po sobie ale ja szukam w 18 :wink4:

Opublikowano

nie, nie, nie te odpadają :thumbdown:

koła rarytas ale czy taka duża powierzchnia w bieli będzie dobrze wyglądać :mysli:

tez myslałem nad 19 ale to lekka przesada tym bardziej ze robie troche km cięzko znależc jakieś sesowne koło wiem po sobie ale ja szukam w 18

dokładnie, na dzień dzisiejszy mały wybór na allegro. ja jestem wielkim zwolennikiem pięcioramiennych gwiazd ale ciężko się zdecydować.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...