Gracjan Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Widziałem auto wczoraj na zlocie w Gotartowicach i muszę powiedzieć że robi robotę dzięki jak przyjechałeś na zlot podszedłem do twojego auta aby się przywitać, ale ciebie już przy nim nie było Minęliśmy się, poszedłem oglądać fury zanim zaczęły wyjężdżać
cabriofan Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Arek Masz jakies 17-tki letnie na zbyciu tanio?
Michał Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 świetnie suka wygląda da się na takim setupie w miarę normalnie jeździć po śląsku? progów raczej nie przejedziesz?
Krycha Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 nie bardzo jest co zmieniać żeby nie popsuć
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Po Rybniku tak jak po całym śląsku to pewnie mega wyzwanie.. Jest prze :good:
Armi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Brzydko - za duża gleba, za duże koło hehehe, a tak na serio to zazdroszczę
A-rek Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 :notworthy: da się na takim setupie w miarę normalnie jeździć po śląsku? progów raczej nie przejedziesz? powiem ci szczerze że da się jeździć ale trzeba uważać na kiepskich drogach bo opony jest trochę mało :> a progi przejeżdżam bez problemu nie bardzo jest co zmieniać żeby nie popsuć no właśnie chciałoby się coś jeszcze zrobić ale brak pomysłu, jedynie wydech a'la A6 czeka na montarz Po Rybniku tak jak po całym śląsku to pewnie mega wyzwanie.. Jest prze :good: nie ma tragedii ale czasami inni kierowcy maja mnie dość jak przejeżdżam odcinki w mieście z prędkością 20 km/h hehehe, a tak na serio to zazdroszczę i wzajemnie Armi
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ładny afant Dobre koło i gleba, robią robotę bez zbędnych pierdół.
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Arek ładuj daszek RS4 i dokładke PDC o tak dokładke PDC a co to ?
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Doktorku musisz troszkę sie podszkolić
Michał Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a progi przejeżdżam bez problemu to ja na 17" czasem przytrę... U Ciebie to bym widział jeszcze zderzak bez rejestracji - zaspawany na gładko i headlighty z USA
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 parktronik aaa, no tak. Mod dla inwalidów :gwizdanie: Doktorku musisz troszkę sie podszkolić :decayed PW..
Krycha Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 parktronik aaa, no tak. Mod dla inwalidów :gwizdanie: Doktorku musisz troszkę sie podszkolić :decayed PW.. chodzi o wygląd tej dokładki a nie pykające gówienka
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Wiem, Krycha wiem. Z zaspawanymi czujnikami na gładko jest OK Inspektor twoje dziecinne teksty - zaczepki, które wydają CI się śmieszne powoli mnie irytują. Wyjaśniłem ci to na PW chyba.
Rekomendowane odpowiedzi